- 14 Kasım 2011
- 6.108
- 7.484
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
- #2.941
6+0 ama ilk bebeğim de 8. Haftada duymuştum. Daha vaktimiz var korkmayınKalp atışını ne zaman duydunuz arkadaşlar bide ara ara karnım adet olucakmis gibi kısa süreli ağrıyor sizde de böyle mi?
Evet canım sen de mi 2018 mayıs annesi olacaksın tebrikler :)Canım sen 2015 mayıs annelerindede vardın değilmi
Canım ben de kaldırıyorum kızımı 13 kilo el mecbur hatta hala sallayarak uyutuyorum. Allahın izniyle bişey olmaz herşeyin başı bismillah. Zaten ilk hamileliğimde bunu öğrendim ki bebeğe bişey olacaksa da sağlıksız olduğu için olacak.iyi aksamlar kizlar benim 3 yasinda bi oglum var esimde calisiyo cocuk koltuk tepesinde uyuya kaliyo kucagima alip yatagina yatirmam lazim acaba bisey olurmu kaldirsam
Yasaaaaa inanamıyorum hep duyardım üstüne görme diye ay çok sevindim canım ya me güzel. Bak sen sıpaya nasıl sürpriz yapmış annesine çok güzel :)Kızlar merhaba :)
Başlarda yazmıştım hatırlayanlar olacaktır.Regl oldum diye cıkmıstım ama üstüne görmüşüm Kuyruğa sonundan mı yetistim bilmiyorum,Agustos 5 ve Eylul 6 olmak uzere iki sat'ım var suan,zamanla devam ederse belli eder bakalim hangi ay bebesi
Canım senin tiroidin az çalışıyor hamilelikte zaten bebeğe de tiroid hormonu gerektiği için az çalışması çok riskli. İlsç dengeleyecektir ama yetersiz kalmış ki daha da yavaşlamış. Muhtemelen artıracaklar. Benimki de çok çalışıyor o da riski düşüğe sebep oluyor çünkü. Ben de ilaçla başlayacağımKizlar bugun tsh kan tahlilimi aldim. Hamile kalmadan onceki ay 2.9 du simdi 3.1 olmus. Gunluk 0.25 mg tiroid ilaci kullaniyordum. Degerin 2 nin altinda olmasi gerekiyormus. Bilgisi olan var mi?
Ilk Ultrasonum ayin 29unda. Hala kese kalp atisi filan bakmadik
Ben figen hanımdan vazgeçemem asistanını hiç sevmesem de :) dikişleri okadar güzel ki hiç sıkıntı yaşamadım.Dün gittim tuba yaren bektaş'a :) O da çok tatlı bir bayan kafam çok karıştı ama yaaaa .. Figen cts pzr çalışmıyor ve randevular full . Asistanı izinde randevu almak imkansız gibi
Çok sevinirim inşallah :)Aaa ne güzel belki karşılaşırız :)
Wuhuuuy :) Ben de çok kilo aldım central hospitala bak sen :)) 23 kilo almıştım inşallah bunda okadar almam ağırlaşmak kızımla ilgilenememek çok korkutuyor beni :)Ahh kilo demeyin oğlumda tam 28 kilo aldım doktor bile şok olmuştu. Hayatımda gördüğüm en şiş en ödemli hamilesin diyordu. İnanılmaz şişti ellerim ayaklarım 41 olmuştu o da terlikle çok şükür ki 90 kilodan 9 ayda 59 kiloya.düşmüştüm