2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Benim Sata göre 5+4 haftalık hamileyim. İlk i yanlış olabilir mi? Aynı hastanede yaptrıdım Testleri.

Canım ben mi yanlış anladım 2.sini başka hastanede yaptırdığında sonuç 52 çıkmıştı sonra ilk hastanede tekrar vermiştin kan değil mi? o da mı 52 çıktı?

merhaba sıkıntısı olan arkadaşlara geçmiş olsun inş. iyi haberler alırlar.şimdi happy mom u gördüm ben aynı böyle yazınca Türkçe mutlu anne çıktı tam olarak sitenin adı nedir bilen arkadaşlar yazabilir mi ?

Kızlar selaam randevum yarındı ama dün gittim rasgele bi doktora otobüste rahatsızlandım tansiyonum yerlerde bi sıkıntı yok dedi doktor bebek ıyıymiş kalp atışları oluşmuş ama dinleyemedik tabi çok şükür iyi sıkıntısız devam eder inşallah hepimizin.

Öyle olma ihtimali olabilir mi? Yarın tekrar vereceğim bakalım. Sonuc ne olacak
Canım inşallah ilki hatalı ölçümdür. Benimki ilk 6 ydi biranda 41 oldu iki gün sonra yani bu kadar artmaz bence ölçüm hatası vardı sanırım ve şuan için kese kalp atışı var çok şükür, sadece lekenlenmem var biraz. inşallah seninde görürsün bunları

Merhaba kizlar bugun kanamam oldu benim doktora gittim düşük tehlikesi var dedi igne ve ilac verdi dua edin lutfen hayırlısıyla tutunsun bebegim bana
Dualarım sizinle. Rabbim yardımcınız olsun. Üzmeyin kendinizi demek kolay ama üzmemeye çalışın..

Günaydın. Evet 52,20 çıktı. ama hala kanamam yok. Birkaç doktora yazdım bakalım. Gün içerisnde mutlaka cvp verirler. Ne yapacağımı bilmiyoru.
Canım iyi düşünelim iyi olsun..muhakkak iki gün sonra tekrarla testi..belki ikizdi sonra tekrar tek gebeliğe döndü Olamaz mı

Kalp atışını ne zaman duydunuz arkadaşlar bide ara ara karnım adet olucakmis gibi kısa süreli ağrıyor sizde de böyle mi?
Evet canım. Benim de senin haftandayken vardı o ağrı. Ben hamile olduğumu bile bilmiyordum. O xamanlar. Adet olucam sanmıştım. Birde kasıklarım iğne batıyo gibi batıyordu. Bu aralar yok ama şükür ne ağrı ne batma.

Ben tam 6+4 de duydum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…