• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar merhaba, kanama için endişelenmeyin kırmızı değilse eğer, kahverengi kanama için doktorlar yerleşme kanaması diyor?
Biz de keseyi gördük ama daha kalp atışı yok 5+3 teyim. Doktorum normal, 6 yı tamamlayınca görürüz diyor ama bilemedim. 5 haftalıkken kalp atışı duyan da çok var etrafımda...

baska seylere dagit
weryew weryew insallah canim kanama strese sokuyo insani iyi dusunmeye çalışıyorum ama cok üzülüyorum dün ilk kez aldim hapi belki hapimi icemeye ignemi vurulmaya devam ettikçe kesilir kanama:dua:

hic ihmal etme git ve insallah cabuk kesilir. sitrese soktugu kesin ama hep olumsuz dusunursen duaya donusur insaallah sana tutunacak igne daha etkili olur gibi bnce igneni biran oncede yaptir.

baska seylere dagit

hic ihmal etme git ve insallah cabuk kesilir. sitrese soktugu kesin ama hep olumsuz dusunursen duaya donusur insaallah sana tutunacak igne daha etkili olur gibi bnce igneni biran oncede yaptir.
Hemen kahvaltimi yapiyim ilacimi icip vurulmaya gidicem canim guzel düşünüyorum guzel olacak :dua: kanamam açık kirmizi degil en azindan koyu kahve gibi bisey olmucak :dua:

Merhaba arkadaşlar aylardır takip ettiğim sayfaya sonunda üye olup yazmaya başlıyorum Bebeğimi öğrenince bende 5+4 deyim keseyi gördük 7 de kalp atışı için gideceğim ınsallah herkesin de benimde göreceğimiz çok güzel günler olur bebislerimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak nasip olur

Gunaydin kizlar
Dun yine biraz uzuldum ama gecti. Bebegimi strese sokmamaya calisiyorum. Canim o benim. Bu arada bi kac kisi disinda sanirim sebzeleri sirkeli suda bekleten yok ben gittigim restoranda bile sebzeleri sirkelettiriyorum ;)

Merhaba arkadaşlar aylardır takip ettiğim sayfaya sonunda üye olup yazmaya başlıyorum Bebeğimi öğrenince bende 5+4 deyim keseyi gördük 7 de kalp atışı için gideceğim ınsallah herkesin de benimde göreceğimiz çok güzel günler olur bebislerimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak nasip olur

Hoş geldinn :))

Tam aynıyız seninle canım :) daha kalp atışını duymadın sanıyorum değil mi? Ben biraz sabırsızım galiba :(
Umarım isteyen herkes hayırlısıyla kucağına alır bebişini

Gunaydin kizlar
Dun yine biraz uzuldum ama gecti. Bebegimi strese sokmamaya calisiyorum. Canim o benim. Bu arada bi kac kisi disinda sanirim sebzeleri sirkeli suda bekleten yok ben gittigim restoranda bile sebzeleri sirkelettiriyorum :KK66:
Maydonoz tere marul dereotu aklına gelen bütün yeşillikleri sirkeli suda bekletiyorum ben. Hoş, yıkadığımız sular bile ne kadar temiz? Ankara'da yaşıyorum çeşme suyundan hasta oluyor insanlar :(

Back