• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Maydonoz tere marul dereotu aklına gelen bütün yeşillikleri sirkeli suda bekletiyorum ben. Hoş, yıkadığımız sular bile ne kadar temiz? Ankara'da yaşıyorum çeşme suyundan hasta oluyor insanlar :KK43:
bende bende valla sirkeli sirkeli yiyesim geliyo ama cok koktugu icin mecburen tekrar suya tutmak zorunda kaliyorum

calisiyorym canim evdede kizim var 26aylik pek zamanim olmuyor asıinda .bide kizim hasta 2gundur.grip oldu oksuruyor bide ilac iciriyorum.biraz iyi gibi.cok yorgun gun gecirdim.ve simdi hiss ediyorum karnim.cok agriyor korkmaya basladim :KK43:(
Ayy kiyamam prensese ınsaallah hemencecik iyilesir kendine dikkat et canım işin çok zormuş gerçekten..

Kızlar merhaba, kanama için endişelenmeyin kırmızı değilse eğer, kahverengi kanama için doktorlar yerleşme kanaması diyor?
Biz de keseyi gördük ama daha kalp atışı yok 5+3 teyim. Doktorum normal, 6 yı tamamlayınca görürüz diyor ama bilemedim. 5 haftalıkken kalp atışı duyan da çok var etrafımda...
Günaydın canım. Ben de 4+6 da keseyi gördüm sadece çok minik bi keseydi çok zor göründü. İlk bebeğimi 5+6da kalbini dinledik kendini gördük. Ben de bebek görünmeyince telaş yaptım ama doktor 6. Haftada görünür dedi. Bekliyoruz bakalımm. İyi düşünelim :)

Günaydın kızlar.. Nasılsınız ? Umarım iyisinizdir hepiniz. Bu arada kalp atışını duyanlar,tam olarak ne zaman duydunuz ? 6+4te duyulur mu ki ?
Beth18 Beth18 bende sebzeleri sirkeli suda bekletiyorum canım.Ama meyvelere kokusu siner diye bekletmedim hiç. Koku kalıyor mu meyvede ?

@weryew insallah canim kanama strese sokuyo insani iyi dusunmeye çalışıyorum ama cok üzülüyorum dün ilk kez aldim hapi belki hapimi icemeye ignemi vurulmaya devam ettikçe kesilir kanama:dua:
Geçmiş olsun canım. Bu tarz kanamalar hatta çok şiddetli kanamalar yaşayıp bebeğini sağlıkla dünyaya getirmiş çok tanıdığım var. Rabbim ona ömür verdiyse seninle olur inşallah :anneadayı: kötü düşünme :KK200:

Günaydın kızlar.. Nasılsınız ? Umarım iyisinizdir hepiniz. Bu arada kalp atışını duyanlar,tam olarak ne zaman duydunuz ? 6+4te duyulur mu ki ?
Beth18 Beth18 bende sebzeleri sirkeli suda bekletiyorum canım.Ama meyvelere kokusu siner diye bekletmedim hiç. Koku kalıyor mu meyvede ?
Günaydın canım. Tahminim duyulur. Ben oğlumu 5+6 da dinlemiştim. Bunun için 6. Haftada çağırdı doktor. Umarım duyarızzzz :emir_bebek::KK200:

7+ 0 da net duydum canım beybiyi de gördük çok güzel bir duygu ınsaallah herkese nasip olsun :anneadayı:

sirkeden sonra guzelce tekrar yikiyorum. Aslinda az bisey kaliyor ama oyle bariz degil yani saglik olunca hic baska bisey dusunmuyorum.

sirkeden sonra guzelce tekrar yikiyorum. Aslinda az bisey kaliyor ama oyle bariz degil yani saglik olunca hic baska bisey dusunmuyorum.
Bende yıkıyorum tabi ama meyvede kokarsa tiksinirim diye bekletemiyorum. Koku hassasiyeti tavan yapmış durumda malum. Neyse,bol suyla yıkamaya devam edeyim en iyisi...

Merhabalar,,bende 5+2 haftalık hamileyim.çoğul gebelik olduğunu söyledi dr.bugün keseleri görmeye gideceğim.çok heyecanlıyım.burda sizlerle olmak çok güzel❤️
Canım hayırlı olsun cok güzel haber nerden anladı doktorun çoğul oldugunu daha önce girmiş miydin ultrasona

Back