• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Sagol canim dinleniyorum kanama hala devam ediyo:KK43: bugun igne vurdurucam inşallah o keser kanamayi:dua:
canım geçtiğimiz cuma benim de kahverengi akıntı gibi kanamam olmuştu bir panik doktora gittim.. bana da iğne ve ilaç verdi. 3 günde bir iğne sabah akşam da ilacı kullanıyorum.. kahverengiler çamaşırıma hiç bulaşmamıştı sadece silindikçe peçeteye geliyodu.. doktor kokrulcak bişey yok tedbir amaçlı progestan başlayalım dedi verdi daha iğneyi olduğum gün kesildi kahverengiler çoook şükür sen iyice dinlen Allah'a emanet yavrularımız inşallah kesilcek kanama stres yapma kafanı dağıtcak şeyler izle kitap oku ama araştırma tamamen farklı şeyler düşün..

Selam kızlarRrr bugun doktor kontrolum vardı 5. Haftadaymışız keseyi gördük haftaya kalbı ıcın gidicez corasprin tekrar kullanalım dedi 30 kılo aldım oncekınde diyince özellikle içelim o zaman dedi :)) Ayrıca soldan yumurtlamışsın dedi bi oğlum var soldan dıyınce sol kız sağ erkek diye kendımı kurarak kızm olck diye umıtlenıormmm tabı once hayırlı ve sağlıklı evlt olsunnn 48 kıloydum orda 51 cıktım ılgıncctırkı ve sadece bel ağrım var

Selam kızlarRrr bugun doktor kontrolum vardı 5. Haftadaymışız keseyi gördük haftaya kalbı ıcın gidicez corasprin tekrar kullanalım dedi 30 kılo aldım oncekınde diyince özellikle içelim o zaman dedi :)) Ayrıca soldan yumurtlamışsın dedi bi oğlum var soldan dıyınce sol kız sağ erkek diye kendımı kurarak kızm olck diye umıtlenıormmm tabı once hayırlı ve sağlıklı evlt olsunnn 48 kıloydum orda 51 cıktım ılgıncctırkı ve sadece bel ağrım var
Hayırlısı olsun.ben 5+2 haftalığım bugün keseyi gördü.ikiz bu arada.15 gün sonra tekrar gel dedi.kalp atışlarını duymadık henüz.bir kızım var bu arada,sağdaydı ve kız oldu,,herşeyden önemlisi sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah.bende bulantı,,iştahsizlik hiçbirşey yok,,sadece göğüslerim şiş o kadar;)

canım geçtiğimiz cuma benim de kahverengi akıntı gibi kanamam olmuştu bir panik doktora gittim.. bana da iğne ve ilaç verdi. 3 günde bir iğne sabah akşam da ilacı kullanıyorum.. kahverengiler çamaşırıma hiç bulaşmamıştı sadece silindikçe peçeteye geliyodu.. doktor kokrulcak bişey yok tedbir amaçlı progestan başlayalım dedi verdi daha iğneyi olduğum gün kesildi kahverengiler çoook şükür sen iyice dinlen Allah'a emanet yavrularımız inşallah kesilcek kanama stres yapma kafanı dağıtcak şeyler izle kitap oku ama araştırma tamamen farklı şeyler düşün..
Saol canim agrilarim çoğaldı benim iyce korkmaya basladim kanama devam ediyo adet oluyomusum gibi cok benimki:KK42:

iyi aksamlar kizlar benim 3 yasinda bi oglum var esimde calisiyo cocuk koltuk tepesinde uyuya kaliyo kucagima alip yatagina yatirmam lazim acaba bisey olurmu kaldirsam:110:

merhaba benim güzel anne adaylarımm.buraya yazı yazmaya o kadar özenmiştim ki sonunda bende çift çizgiyi gördüm rabbime şükrolsun kan değerim 813 çıktı perşembe tekrar vericem. inş her şey yolunda gider bebeklerimiz tutunur bize mayısta kimyasal gecirdim çok çok korkuyorum o yüzden dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden

Kizlar merhaba benim son adet tarihim 20 agustos. 17 eylulde kanda baktirdim degerim 211.9 cikti erken daha diye doktora gitmedim karindan usg ule kese gozukmez diye sizce ne zaman gideyim sizler ne zaman gordunuz keseyi
bende daha gitmedim kadin doguma sadece kan tahlili yaptirdim o kadar 6+1 oldum bugun ayin 25 inde gitcem

Hay
merhaba benim güzel anne adaylarımm.buraya yazı yazmaya o kadar özenmiştim ki sonunda bende çift çizgiyi gördüm rabbime şükrolsun kan değerim 813 çıktı perşembe tekrar vericem. inş her şey yolunda gider bebeklerimiz tutunur bize mayısta kimyasal gecirdim çok çok korkuyorum o yüzden dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden
hayırlısı olsun,,aramıza hoşgeldin;) sağlıkla al inşallah bebişini kucağına,,sevgiler

Back