2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Herkese merhaba, kadınlar kulübüne tam 1 yıl önce bu gün katılmışım o zaman sanırım 9 haftalık hamileydim, forumu sürekli takip ediyordum ve sayesinde çok faydalı bilgiler edindigim o hamileligimden çok tatlış bir oglum oldu, simdi bebegim 5.5 aylik.Daha cok yeni bu gün içind e öğrendim ki bir bebisimiz daha olacakmış bu 3. Çocuğum olacak, allah'ım bize ve isteyen herkese sağlıklı bir evlat versin inşallah, bu arada daha bebegim sadece anne sütü ile besleniyordu ek besin vermeye başlamamıştım memeden kesmeli miyim yoksa devam mi etmeliyim bilmiyorum.

Hayırlı uğurlu olsun Oğlunuz çok da küçükmüş maşallah :) Eskiden hamile annenin sütü bebeği zehirler derlerdi ama şimdi bazı dr.lar emzirmeye devam ettiriyor. En doğru bilgiye doktorunuzdan ulaşmanızı tavsiye ederim.

Cook teşekkür ederim, henüz doktora gitmedim biraz haftam ilerlesin diye bekliyorum

Saol canim inşallah ignemi de vuruldum inşallah kesilir kanamam

Tandem emzirme diye bir metod var onu deneyebilirsin, bebek henüz çok küçük o yüzden emzirmeye devam etmelisin bence , birde Beşer Yapım Bakım Onarım blog da Tomris'in emzirme notları diye bir bölüm var mutlaka oku, hayırlı olsun bebişin

kizlar benim surekli midem kaziniyor acikiyprum..dun tartildim 2kilo almisim simdiden.ilk gebeligimde ilk 3ay tam 7kilo vermisdim bulanti ve tiksintiden birsey yiyemiyordum..boyle giderse cok kilo almakdan.korkuyorum.surekli.acim yaa
Aynı ben daha 6. hafta 2 kilo aldım

Aslında çok sık ölçtürmedim değerlerimi. 4+0 da ilk değerim 61 di. Bir hafta sonra 500. Sonra yine bir haftada ancak 1080 olmuştu. Düşük yaptığım gün de 2000 lerdeydi.
İlk hafta sıkıntı yoktu.
Amin. Allah hayırlısını versin. Size sağlıklı doğumlar nasip etsin. Bana da tekrar nasip olur inşallah :)

Bende mi bir acayiplik var diyordum yalnız değilmişim..sanki midesi bulunması gerekiyormuş gibi geliyor insana
Benim 3. Çocuğum olacak. Bu daha çok yeni bilmiyorum nasıl olacağını ama daha önce iki oğlumda da inanki hiç zorlanmadım tiksinmedim canım çekmedi falan gayet normal bir süreçti meme ve göbek şişmesi dışında, bakalım buda aynı olacak mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…