- 15 Eylül 2017
- 43
- 63
- 3
- Konu Sahibi kardelen384
- #2.741
AminnnnHepimizin inşallahhhMaşallah. Allah kucağına almayıda nasip etsin canım benim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AminnnnHepimizin inşallahhhMaşallah. Allah kucağına almayıda nasip etsin canım benim.
Bende mi bir acayiplik var diyordum yalnız değilmişim..sanki midesi bulunması gerekiyormuş gibi geliyor insana
Hemen kahvaltimi yapiyim ilacimi icip vurulmaya gidicem canim guzel düşünüyorum guzel olacak kanamam açık kirmizi degil en azindan koyu kahve gibi
insallah hersey gonlunce olur
Bende aynen adet olucam sandim kalp atışını duydun mu sen cnmEvet canım. Benim de senin haftandayken vardı o ağrı. Ben hamile olduğumu bile bilmiyordum. O xamanlar. Adet olucam sanmıştım. Birde kasıklarım iğne batıyo gibi batıyordu. Bu aralar yok ama şükür ne ağrı ne batma.
Cevabımi asagida gördüm ☺Ben tam 6+4 de duydum canım
Herkese merhaba, kadınlar kulübüne tam 1 yıl önce bu gün katılmışım o zaman sanırım 9 haftalık hamileydim, forumu sürekli takip ediyordum ve sayesinde çok faydalı bilgiler edindigim o hamileligimden çok tatlış bir oglum oldu, simdi bebegim 5.5 aylik.Daha cok yeni bu gün içind e öğrendim ki bir bebisimiz daha olacakmış bu 3. Çocuğum olacak, allah'ım bize ve isteyen herkese sağlıklı bir evlat versin inşallah, bu arada daha bebegim sadece anne sütü ile besleniyordu ek besin vermeye başlamamıştım memeden kesmeli miyim yoksa devam mi etmeliyim bilmiyorum.
Cook teşekkür ederim, henüz doktora gitmedim biraz haftam ilerlesin diye bekliyorumHayırlı uğurlu olsun Oğlunuz çok da küçükmüş maşallah :) Eskiden hamile annenin sütü bebeği zehirler derlerdi ama şimdi bazı dr.lar emzirmeye devam ettiriyor. En doğru bilgiye doktorunuzdan ulaşmanızı tavsiye ederim.
Saol canim inşallah ignemi de vuruldum inşallah kesilir kanamamGeçmiş olsun canım. Bu tarz kanamalar hatta çok şiddetli kanamalar yaşayıp bebeğini sağlıkla dünyaya getirmiş çok tanıdığım var. Rabbim ona ömür verdiyse seninle olur inşallah kötü düşünme
Cok sağolun canimm dualariniz desteginiz icin bol bol dinleniyorum inşallah iyi olacakDualarım sizinle. Rabbim yardımcınız olsun. Üzmeyin kendinizi demek kolay ama üzmemeye çalışın..
Tandem emzirme diye bir metod var onu deneyebilirsin, bebek henüz çok küçük o yüzden emzirmeye devam etmelisin bence , birde Beşer Yapım Bakım Onarım blog da Tomris'in emzirme notları diye bir bölüm var mutlaka oku, hayırlı olsun bebişinHerkese merhaba, kadınlar kulübüne tam 1 yıl önce bu gün katılmışım o zaman sanırım 9 haftalık hamileydim, forumu sürekli takip ediyordum ve sayesinde çok faydalı bilgiler edindigim o hamileligimden çok tatlış bir oglum oldu, simdi bebegim 5.5 aylik.Daha cok yeni bu gün içind e öğrendim ki bir bebisimiz daha olacakmış bu 3. Çocuğum olacak, allah'ım bize ve isteyen herkese sağlıklı bir evlat versin inşallah, bu arada daha bebegim sadece anne sütü ile besleniyordu ek besin vermeye başlamamıştım memeden kesmeli miyim yoksa devam mi etmeliyim bilmiyorum.
Canım sen 2015 mayıs annelerindede vardın değilmiBen de öyleyim yemek yapmak bile istemiyorum kızıma
Aynı ben daha 6. hafta 2 kilo aldımkizlar benim surekli midem kaziniyor acikiyprum..dun tartildim 2kilo almisim simdiden.ilk gebeligimde ilk 3ay tam 7kilo vermisdim bulanti ve tiksintiden birsey yiyemiyordum..boyle giderse cok kilo almakdan.korkuyorum.surekli.acim yaa
Grubu devralım konu sahıbı konu başına yapsın listeyikızlaaarr liste yapalımmı sizce kim ne zaman doğum falan diye
İlk hafta sıkıntı yoktu.Aslında çok sık ölçtürmedim değerlerimi. 4+0 da ilk değerim 61 di. Bir hafta sonra 500. Sonra yine bir haftada ancak 1080 olmuştu. Düşük yaptığım gün de 2000 lerdeydi.
Amin. Allah hayırlısını versin. Size sağlıklı doğumlar nasip etsin. Bana da tekrar nasip olur inşallah :)bende 2cide dusuk yaptim degerlerim duzenli artmasina ragmen kese bile gozukmustu 6 hafta 5 gunlukken birden baslayan kanamayla kabettim mart 2017de ama Allah gun verdimi birsey olmaz bunada plansiz hamile kaldim Allah hepimize saglikli sihatli mubarek evlat versin hayirli zamanda senibde yuzun gulsun insallah
Benim 3. Çocuğum olacak. Bu daha çok yeni bilmiyorum nasıl olacağını ama daha önce iki oğlumda da inanki hiç zorlanmadım tiksinmedim canım çekmedi falan gayet normal bir süreçti meme ve göbek şişmesi dışında, bakalım buda aynı olacak miBende mi bir acayiplik var diyordum yalnız değilmişim..sanki midesi bulunması gerekiyormuş gibi geliyor insana