2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Hayırlısı olsun canım inşallah bu ay sürprizle tekrar dönersin

Bata daha çok var canım 3 Eylül,şimdi yumurtlama zamanindayim bakalım olursa bı 15 gün sonra belli olacak, ama Mayıs annesi olmayı çok istiyorum :) kısmet bakalım

Benim 5 Eylül :) Nasıl uzuuun geliyor

kizlar nasilsiniz..ne gibi belirtileriniz var?benim akintim cok.bide hqfiften gogus agrisi ve uyku hali vare

Sen yazdikca ben heyecan yaptim

bencede ver kani kesin sonuc al zaten adami bu sabirsizlik bitiriyo

evet yarın birdaha yapcaklar hadi hayırlısı :)

tekrar gebelik testi yaptım daha doymadım

idrarda cikmaz ama ilk ha
koyulaşmışmı diye tabiki daha koyuydu

aynen bende dun tapti

benim kizimda test yaptimda 13.91 di ilk hamilelihimde ve kizimi aldim kucama bir hafta sonra 1000 olmustu zaten beta hcg ama ikinci dustu o mesela ogrendimde 763 du bu sefer insallah kucama alirim

aynen bende dun tapti

benim kizimda test yaptimda 13.91 di ilk hamilelihimde ve kizimi aldim kucama bir hafta sonra 1000 olmustu zaten beta hcg ama ikinci dustu o mesela ogrendimde 763 du bu sefer insallah kucama alirim
Canım inşallah sağlıklı bir gebeliktir umutlarım yıkılmaz

insallah Allah yuzunu kisa zamanda guldurur kucana nasip olur uzulme demekki vakti var elinde degil belki ama inan bebekler en cok hic ummadigin anda supriz yapar insallah seninde boyle olur bu ay kalirsin

Yarın tekrarla dedi testi canım , ben kan tahlilini dün yaptırmıştım yani ya battan 1 gün önce yada bat günü.
insallah artarak devam eder. 6 gun once kanda negatifti demistin hani, o yuzden gec dollenme olabilir de guzel dusunelim

insallah artarak devam eder. 6 gun once kanda negatifti demistin hani, o yuzden gec dollenme olabilir de guzel dusunelim
İnşallah bende öyle düşündüm kötü bişey düşünmek istemiyorum. Kimyasal normal beta ile ama kese oluşmamış oluyor değil mi

Hayırlısı olsun canım inşallah bu ay sürprizle tekrar dönersin

insallah Allah yuzunu kisa zamanda guldurur kucana nasip olur uzulme demekki vakti var elinde degil belki ama inan bebekler en cok hic ummadigin anda supriz yapar insallah seninde boyle olur bu ay kalirsin

Saolun kızlar hayırlısı inşallah bir gelişme olursa yazarım :*

Hayırlısıyla yukselir insallah değeriniz,cok erken olumsuz dusunmeyin yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…