- 16 Kasım 2016
- 5.878
- 9.602
- 198
- Konu Sahibi kardelen384
-
Kızlar üzgünüm gebelik yok... 0,13 cıktı değerim. Bu ay kısmet değilmiş demekki kırmızıları beklicez el mahkum :) bi süre buralara ara veriyorum belki bi daha regl sonrası tekrar mayıs annelerine dönerim. Ucundan kenarından yakalıyorum sanırım. Oda kısmet tabi napalım bu ay benimle değilmiş bebeğim...
Bata daha çok var canım 3 Eylül,şimdi yumurtlama zamanindayim bakalım olursa bı 15 gün sonra belli olacak, ama Mayıs annesi olmayı çok istiyorum :) kısmet bakalım
kizlar nasilsiniz..ne gibi belirtileriniz var?benim akintim cok.bide hqfiften gogus agrisi ve uyku hali vare
Ben özel için demiştim. Devlette bayram öncesine bulamazsın zaten canım.
Enteresan bir durum söz konususabah tahlil vercektim işe gelmeden yetişmez işe gec kalırım diye vazgectim. İki tane daha test cubugu aldım. Birini yaptım hiçbişey yok. Bi süre sonra ikinci testi yaptım cizgi cıkması gereken yerin cerceveleri belirmeye basladı ama hala bekliyorum hala ıslak gibi kurumadığı için belli olmuyor. En iyisi öğle arasında gidip kan vereyim dedim. Dışarı yagmur fırtına kıyamet kopuyor geri döndüm. Amaçsızca bekliyorum şuan garip bi durum :))))
Dualarimiz seninle Allah yuzunu guldursun insallah haberlerini bekliyoruzKızlar kan testi vermeye gidiyorum şans dileyin bana dua edin :'(
evet yarın birdaha yapcaklar hadi hayırlısı :)
tekrar gebelik testi yaptım daha doymadım
idrarda cikmaz ama ilk ha
koyulaşmışmı diye tabiki daha koyuydu
Canım sonucumu aldım pozitif ama değerim 8,5. Yani böyle bi değer duymadım hiç ilk gebeliğimde bat günü 967 hcg ile öğrenmiştim kendi doktorumu aradım müsait değil dönecek bana am şuan sevinsemmş bilemedim başka bişeyden yüksek çıkıyo olamaz heralde değil mi idrarda silikte olsa pozitifti varmı bukadar düşğk değeri olan
Canım sonucumu aldım pozitif ama değerim 8,5. Yani böyle bi değer duymadım hiç ilk gebeliğimde bat günü 967 hcg ile öğrenmiştim kendi doktorumu aradım müsait değil dönecek bana am şuan sevinsemmş bilemedim başka bişeyden yüksek çıkıyo olamaz heralde değil mi idrarda silikte olsa pozitifti varmı bukadar düşğk değeri olan
Sen kan testini ne zaman yaptırdın peki onu sordum aslında
Yarın tekrarla dedi testi canım , ben kan tahlilini dün yaptırmıştım yani ya battan 1 gün önce yada bat günü.gec dollenme olabilir ya da bir ihtimal kimyasal gebelik canim. doktor 2 gun sonra ayni yerde kan testini tekrarlat der kesin.
Canım inşallah sağlıklı bir gebeliktir umutlarım yıkılmazaynen bende dun tapti
benim kizimda test yaptimda 13.91 di ilk hamilelihimde ve kizimi aldim kucama bir hafta sonra 1000 olmustu zaten beta hcg ama ikinci dustu o mesela ogrendimde 763 du bu sefer insallah kucama alirim
Kızlar üzgünüm gebelik yok... 0,13 cıktı değerim. Bu ay kısmet değilmiş demekki kırmızıları beklicez el mahkum :) bi süre buralara ara veriyorum belki bi daha regl sonrası tekrar mayıs annelerine dönerim. Ucundan kenarından yakalıyorum sanırım. Oda kısmet tabi napalım bu ay benimle değilmiş bebeğim...
Canım inşallah sağlıklı bir gebeliktir umutlarım yıkılmaz
Çok haklısın ben şuan zaten şok halindeyim hakkımızda hayırlısı allahın izniyle herbirimiz alıxaz evlatlarımızı kucağımızasitres bebegin bas dusmani pozotif ol ben ikincife cok stresliyfim
insallah artarak devam eder. 6 gun once kanda negatifti demistin hani, o yuzden gec dollenme olabilir deYarın tekrarla dedi testi canım , ben kan tahlilini dün yaptırmıştım yani ya battan 1 gün önce yada bat günü.
İnşallah bende öyle düşündüm kötü bişey düşünmek istemiyorum. Kimyasal normal beta ile ama kese oluşmamış oluyor değil miinsallah artarak devam eder. 6 gun once kanda negatifti demistin hani, o yuzden gec dollenme olabilir deguzel dusunelim
Hayırlısı olsun canım inşallah bu ay sürprizle tekrar dönersin
insallah Allah yuzunu kisa zamanda guldurur kucana nasip olur uzulme demekki vakti var elinde degil belki ama inan bebekler en cok hic ummadigin anda supriz yapar insallah seninde boyle olur bu ay kalirsin
kinyasalda beta oluyor sadece ve giderek azaliyor.İnşallah bende öyle düşündüm kötü bişey düşünmek istemiyorum. Kimyasal normal beta ile ama kese oluşmamış oluyor değil mi
Canım sonucumu aldım pozitif ama değerim 8,5. Yani böyle bi değer duymadım hiç ilk gebeliğimde bat günü 967 hcg ile öğrenmiştim kendi doktorumu aradım müsait değil dönecek bana ama şuan sevinsemmş bilemedim başka bişeyden yüksek çıkıyo olamaz heralde değil mi idrarda silikte olsa pozitifti varmı bukadar düşğk değeri olan
6 hafta bitmeden vajinal, 7 hafta bitmeden de karindan gorunmez.kızlar bebiş ne zaman görünür?
şuan 3+3 deyiz
Çok haklısın ben şuan zaten şok halindeyim hakkımızda hayırlısı allahın izniyle herbirimiz alıxaz evlatlarımızı kucağımıza
hic uzulme o gunde gelecek ben ikinci eger dusmeseydi eylul annesi olucakdim. herseyde bi hayir var insallah mayis sonlarina bize katilirsinSaolun kızlar hayırlısı inşallah bir gelişme olursa yazarım :*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?