- 7 Aralık 2015
- 351
- 469
- 103
- 28
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #6.141
Erkek yazan bacilarim doğru bildiniz erkek geliyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben eline tığ almış insan değilim. YouTube dan video izleyerek hepsi öğreniliyor. Tığ işi kesinlikle zor değil. Kendime ne hasır çantalar ördüm Kışın örgü, özellikle terapi gibi. Tavsiye ederim.Bacım yok artık ya ŞAHESER BU NEDİR BÖYLE
Ben bi de solağım üstüne, rahmetli annem bir türlü öğretemedi örgüyü, hep tersime geliyor gibiydi. Ben de deniyim belki yapabilirim inşallah amin
Harika. hepsine yakınlaştırıp baktım. çok tatlılar. Artık kendileri gelene kadar zıbınları öper koklarızBen dayanamadım böyle bişey yaptımmm
Valla bende akıntı heeeeep var. Devamlııııı var. O yüzden bi şey diyemicem. Bence sorun değil.İyi akşamlar kızlar uzun zamandır yazmıyorum ama sizi hep takip ediyorum. Bugün 13 haftalık oldum tam yarın randevum var inşallah ama benim kasıklarım ara ara çok sancılanıyo bıçak kesmiş gibi dünde bugünde her zamankinden biraz fazla hareket ettim diye mi bilmiyorum ama iç çamaşırımda ıslaklık hissettim iki gündür çok afedersiniz akıntı çok fazla bu durumu yaşayan ya da fikri olan varmı.
Yehuuuu!Erkek yazan bacilarim doğru bildiniz erkek geliyo
Sadece kan alınıyor kuzum normal ultrason muayenesinden sonra kan vermeye gönderiyor 1 haftada çıkıyor sonuçlar. Uzun süren bir şey değilGüzellerim ikili testte ne yapılıyor kan alınıyor mu? Vajinal mi karından mı oluyor? Uzun süren bir şey mi kaç dk kaldınız doktorda mesela beni bir aydınlatın Allah rızası için
İnşallah değildir canımm. Ben kuvvetle muhtemel magnezyum eksikliğinden supheleniyorum bebekler bizden alıyor malum. İnşallah kullanmaya devam ettikçe geçer doktoruna da danış bakalım ne diyecek. En kısa zamanda geçmesi dileklerimle. Bel fıtığı ben yaşadığım için ona da benziyor ama o düşük bir ihtimal şuan bence bebekten kaynaklıÇok teşekkür ederim canım
Bel fıtığı olmasın inşallah ama diğer türlü neyden kaynaklanıyor inan bende bilmiyorum bebişten dolayı yoksa başka bir şey mi var çözemedim diğer arkadaşlarda aynı sorunu yaşamış biraz bebeğe bağlıyorum bu durumu devam edelim magnezyuma bakalım
Cumartesi kontrolüm var gidersem sorayım
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah minik oğlunErkek yazan bacilarim doğru bildiniz erkek geliyo
Yaa sana da geçmiş olsun canım yalnız değiliz diğer arkadaşlarda da aynı durum varmış hepimiz atlatalım hemen inşallahCanım benim de öyle ağrım çok . Kızımda da aynıydı . Bu da aynı . Sanki kitleniyor birden adım atamaz oluyorum .
Çok teşekkür ederim canım benimSadece kan alınıyor kuzum normal ultrason muayenesinden sonra kan vermeye gönderiyor 1 haftada çıkıyor sonuçlar. Uzun süren bir şey değil
İnşallah değildir canımm. Ben kuvvetle muhtemel magnezyum eksikliğinden supheleniyorum bebekler bizden alıyor malum. İnşallah kullanmaya devam ettikçe geçer doktoruna da danış bakalım ne diyecek. En kısa zamanda geçmesi dileklerimle. Bel fıtığı ben yaşadığım için ona da benziyor ama o düşük bir ihtimal şuan bence bebekten kaynaklı
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah minik oğlun
Antibiyotik başladılar maalesef vücudum enfeksiyon kapmış dua edin lütfen bian önce geçsinDualarımız seninle canım. Sakin ol inşallah bir şey olmaz bebeğine dua ediyorum senin için
Belki de canım benim inşallah geçer bir an önce iyilesirsin. Git bakalım ne diyecek doktor. Geçer inşallah bir an önce de rahatlarsın.
Yaa geçmiş olsun inşallah hemen geçer canım Rabbim yardımcın olsunAntibiyotik başladılar maalesef vücudum enfeksiyon kapmış dua edin lütfen bian önce geçsin
Yaaa çok teşekkür ederim böyle böyle ogrencemYa doğuma kadar çok liste yapar silersin de bazı gereksiz şeyleri yazayım da boşuna masraf yapma su devirde anlamı yok, hastane çıkışını az parçalı olanlardan seç 12li falan olanların yarısı bı halta yaramiyor hiç giydirilmeyende oluyor, az parçalı olanlar daha kullanışlı, çok kıyafet alma inan ki bir ayda hastane çıkışları sığmıyor zaten, iki ayda da ilk üç aylıklar sığmıyor kıyafet alışverişini abartma yani beğendiğin parcalari al yeter, zaten mevsime göre kalibini az çok anladikca alırsın, zibinlari küçük numara alma biraz toparlaninca bezle dar geliyor, pudra sakın alma bebeğin cigerlerine zarar veriyormus ben almıştım ama doktor kesinlikle izin vermiyor, kılık kıyafet ilk seferde bende aldım aldım beğendiklerimi inan hiç kullanmadığım bir orta boy hurç dolu, abartmanin anlamı yok aklıma gelenler bunlar şimdilik bu gebelikte asla yapmayacaklarim yani
Başlarda olan akıntı normaldi azdı ama bugünlerde olan ıslaklık fazla olunca ister istemez evham yapıyorum. 14 haftalık gebeliğimde suyum geldi ve hamileliğim sonlandı onun psikolojisi galiba beni yoruyo inşallah yarın iyi haberler alırımValla bende akıntı heeeeep var. Devamlııııı var. O yüzden bi şey diyemicem. Bence sorun değil.
İnşallah bir an önce iyilesirsin canım benim dua ediyorum sana artık yapacak bir şey yok bebeğin ve senin icin şuan en sağlıklısı bu demek ki bir an önce toparlanman dileklerimleAntibiyotik başladılar maalesef vücudum enfeksiyon kapmış dua edin lütfen bian önce geçsin
Yaa hayırlısı olsun sağlıkla al bebişini kucağınaErkek yazan bacilarim doğru bildiniz erkek geliyo
Amiiinnnn inşallah canım hepbaraber burda gaz sancısı konuşacağimız günler gelsin sağlıklı sıhhatli rahat doğum hayırlı güzel evlatlar diliyorum hepimize mübarek cuma günü hürmetineİii
Yaa hayırlısı olsun sağlıkla al bebişini kucağına
+1 daha erkek eklendi gruba maşallah erkek sayısı artıyor