- 31 Temmuz 2014
- 3.786
- 4.273
- 248
- Konu Sahibi kardelen384
Saol canım amin inşallahhic uzulme o gunde gelecek ben ikinci eger dusmeseydi eylul annesi olucakdim. herseyde bi hayir var insallah mayis sonlarina bize katilirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saol canım amin inşallahhic uzulme o gunde gelecek ben ikinci eger dusmeseydi eylul annesi olucakdim. herseyde bi hayir var insallah mayis sonlarina bize katilirsin
gunaydin guzel anneler dun aksam uzeri dayanamadim kan verdim sonuc 213cikdi .sizce iyimi? bat gunumde verdim.kizimda bat 3gun gectiginde 263cikmisdi.keseyi ne zaman gorurum acaba?
amin canim.insallah.bide ben.halen gebelik testi ypiyorum deli gibi cok.hosuma gidiyor cift cizgiyi tekrar tekrar gormek.. merak ettim.benim gibi olan varmi? bide saglik olsun dogumumuz cok guzel zamana denk geliyor ne soguk ne sicakTebrik ederim canım Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin her birimize inşallah
amin canim.insallah.bide ben.halen gebelik testi ypiyorum deli gibi cok.hosuma gidiyor cift cizgiyi tekrar tekrar gormek.. merak ettim.benim gibi olan varmi? bide saglik olsun dogumumuz cok guzel zamana denk geliyor ne soyuk ne sicak
niye canim :) bat ne.zaman seninBenim 5 Eylül :) Nasıl uzuuun geliyor
Sen yazdikca ben heyecan yaptim
evet canim :) benimde kizimda 31temmuz horunuyordu 6agustos dogdu :) buda oyle olacak galibaBen küçük kızımı Nisanın son haftası doğurmuştum gerçekten güzel bir zaman yaza ele avuca gelmiş oluyorlar :) 5 Mayıs görünüyordu doğum 21 Nisanda gelmeye karar vermişti Ben 1 defa test yaptım kanda 41 çıktığının ertesi günü hayalet çizgi çıkıp moralimi bozduktan sonra tekrar yapmadım ama 150 LH ve 15 negatif gebelik testimin arasına hatıra olarak 1 pozitif idrar testi sıkıştırmayı düşünüyorum Hiç birini atmadım
kızlar bebiş ne zaman görünür?
şuan 3+3 deyiz
niye canim :) bat ne.zaman senin
Hayırlı olsun,darısı bize :) kese 4+3de gitmiştik görünmüştü,kalp atışı 6.haftada duyuluyor. Güzel heyecanlar Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasıp etsin inşallahgunaydin guzel anneler dun aksam uzeri dayanamadim kan verdim sonuc 213cikdi .sizce iyimi? bat gunumde verdim.kizimda bat 3gun gectiginde 263cikmisdi.keseyi ne zaman gorurum acaba?
Tam 6 haftalikken gormustuk biz ve kalp atisini duymustuk ilk bebekte :) ilk zamanlar onemli ama insan sabirsiz olsada beklemek her zaman iyi.
merhaba kızlar ben de aranıza katılabilir miyim :) Bata 5 gün kala idrar testinde silik çizgi ve aynı gün kan testinde 32 ile hamile olduğumu öğrendim. Dün tekrar kan verdim değer 132'ye yükselmiş şükür ne zaman doktora gitsem kontrole,ne zaman keseyi görebiliriz acaba kızlar??
teşekkürler canım ben de erken öğrenenlerdenim 3+6 görünüyoruz:) sana da hayırlı olsun sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. ben de sabırsızlanıyorum ama bayram sonrasını bekleyeceğim galibahayırlı olsun canımm :)
6. hafta garanti sanırım kese için ben de bekliyorum
teşekkürler canım ben de erken öğrenenlerdenim 3+6 görünüyoruz:) sana da hayırlı olsun sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. ben de sabırsızlanıyorum ama bayram sonrasını bekleyeceğim galiba
insallah senide burda goruruz canim hamis olarakCok var 5Eylül
amin canim insallah sende aramiza katilirsin :)Hayırlı olsun,darısı bize :) kese 4+3de gitmiştik görünmüştü,kalp atışı 6.haftada duyuluyor. Güzel heyecanlar Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasıp etsin inşallah
haklısın canım fazla sabırsızım
bir an önce görmek istiyorum ama ben çok erken haberdar oldum daha 3+4 teyiz teyzesi
merhaba kızlar ben de aranıza katılabilir miyim :) Bata 5 gün kala idrar testinde silik çizgi ve aynı gün kan testinde 32 ile hamile olduğumu öğrendim. Dün tekrar kan verdim değer 132'ye yükselmiş şükür ne zaman doktora gitsem kontrole,ne zaman keseyi görebiliriz acaba kızlar??
insallah senide burda goruruz canim hamis olarak