Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar selam ben bugun keseyi gormeye gittim, sali aksam lekelenmem oldu pembe, carsamba kahverengiye dondu, persembe ( bu sabah) bitti. Doktorum yerlesme kanamasi endiselenme dedi. Keseyi gorduk fakat kalp atisi goremedik biraz endiselendim
Tam bat tarihimde aynen tarif ettiğiniz gibi benim de lekelenmem oldu, doktorum yerleşme kanaması dedi. Gerçekten de öyleymiş. Şimdi tamamen beyaza döndü akıntım. Hiç endişelenme tarif ettiğin leke yerleşme kanaması. Bebeğin sağlıkla gelsin insallah
Tam bat tarihimde aynen tarif ettiğiniz gibi benim de lekelenmem oldu, doktorum yerleşme kanaması dedi. Gerçekten de öyleymiş. Şimdi tamamen beyaza döndü akıntım. Hiç endişelenme tarif ettiğin leke yerleşme kanaması. Bebeğin sağlıkla gelsin insallah