2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Valla oylede sabırsızim ki anlatamam. korkuyorum dusurdugum bebek icinde kalp atisi dinlicem gune randevu alabilmistim. tam 7 hafta 0 gun olacakdim ama 6 hafta 5 gun sonra dustu bebegimden parca kalmismi die muane olmak zorunda kaldim. o gun

O zaman şimdilik herhangi bir kadın doğumdan randevu al için rahat etsin genelde cumartesi öğlene kadar klinikte oluyorlar.. Bende bayram sonrası tekrar gidicem kalp atışı için.

O zaman şimdilik herhangi bir kadın doğumdan randevu al için rahat etsin genelde cumartesi öğlene kadar klinikte oluyorlar.. Bende bayram sonrası tekrar gidicem kalp atışı için.

randevude yer bulamiyorumki resmen anca buldum yada ozele gitcem yine sabredim diyorum gecen hamilelikde folibol vermislerdi onu kullansam diyorum

ekle bende ekledim hemen zaten takvumi okumak bile ayri guzel insallah gonlunce guzel olur.
Enteresan bir durum söz konusu sabah tahlil vercektim işe gelmeden yetişmez işe gec kalırım diye vazgectim. İki tane daha test cubugu aldım. Birini yaptım hiçbişey yok. Bi süre sonra ikinci testi yaptım cizgi cıkması gereken yerin cerceveleri belirmeye basladı ama hala bekliyorum hala ıslak gibi kurumadığı için belli olmuyor. En iyisi öğle arasında gidip kan vereyim dedim. Dışarı yagmur fırtına kıyamet kopuyor geri döndüm. Amaçsızca bekliyorum şuan garip bi durum :))))

benim gece uykullarim bozuk.sik sik uyaniyorum.oglene kadarda uykulu geziyorum.bide calisinca baska turlu oluyor.folik asit aliyormusun? ben 1ay onceden baslamisdim hergun 1tane aliyorum

İş yerinde öğleden sonra 4 gibi vuruyor uyku eve zor atıyorum kendimi. Folik asidi uzun zamandır kullanıyorum zaten canım hala devam ediyorum.

Hadi inşallah müjdeyle dön
Canım sonucumu aldım pozitif ama değerim 8,5. Yani böyle bi değer duymadım hiç ilk gebeliğimde bat günü 967 hcg ile öğrenmiştim kendi doktorumu aradım müsait değil dönecek bana am şuan sevinsemmş bilemedim başka bişeyden yüksek çıkıyo olamaz heralde değil mi idrarda silikte olsa pozitifti varmı bukadar düşğk değeri olan

Ne zaman yaptırdın peki bat günü mü?

gec dollenme olabilir ya da bir ihtimal kimyasal gebelik canim. doktor 2 gun sonra ayni yerde kan testini tekrarlat der kesin.

Kızlar üzgünüm gebelik yok... 0,13 cıktı değerim. Bu ay kısmet değilmiş demekki kırmızıları beklicez el mahkum :) bi süre buralara ara veriyorum belki bi daha regl sonrası tekrar mayıs annelerine dönerim. Ucundan kenarından yakalıyorum sanırım. Oda kısmet tabi napalım bu ay benimle değilmiş bebeğim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…