• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    89
Kızlar ben normalde hiç içki içen biri değilim ama inanılmaz anason kokusu geliyor burnuma şaka gibiyim resmen. Annem kardeşimdede aynı olmuş . Bugun doktora sordum anasonlu çay iç dedi çok istersen . Çok şaşkınım sanki sürekli biri yanımda rakı içiyor gibi kokuyor😂😂😂
Aynı şeyi geçen gün yaşadım 😂 balık yapmıştık roka balık şalgam var sadece rakı eksikti bir iç geçirdim açıkçası 🤪😂😂

Bu haftalarda garip seyleri aserme basliyormus
Deterjan pecete vb gibi😀
Dışarda lapa lapa kar yağıyor her yer bembeyaz, hava buz. İnsan bi sicak cikolata iceyim, sütlü kahve yapayim sicacik içeyim fln der ama benim canım ise donmuş meyve istiyor ne alaka bilmiyorum. Meyveleri buzlukta dondurup yemek istiyorum. Donmus meyvelerle yapilan smoothieler içeyim istiyorum. İçim de yanmıyor hee aksine donuyorum hamileligin başından beri sırtım diken diken sanki.

Benim de canım sürekli salata istiyor şaka gibi :) kaç gündür akşam yapıp yiyorum iyi tarafı kilo almıyorum bulantıma da iyi geliyor 😊

Kızlar yarin insallah kontrolum var 16+5 oluyoruz artık cinsiyet vakti yarın bebiş gösterirse insallaah bizde pazar günü öğreneceğiz bide insallah bebiş dönmğştğr 1 hafta önce kafasını rahme dayamıştı bakalım 🤲🤲🤲

Kızlar ya ben şimdi işten eve geldim. Akşam iç camasirimi mutlaka değiştiririm. Baktım iki açık renk lekelenme olmuş iç çamaşırın alt kısmı hepsi. Ağrım yok. Sizce acile gitmem gerekir mi?
Acik kahverengi ise bi doktoruna sor yarın canim.

Kızlar yarin insallah kontrolum var 16+5 oluyoruz artık cinsiyet vakti yarın bebiş gösterirse insallaah bizde pazar günü öğreneceğiz bide insallah bebiş dönmğştğr 1 hafta önce kafasını rahme dayamıştı bakalım 🤲🤲🤲
Hayirl8 haberler alın insallah canim. Güzel haberlerini bekliyoruz.

Temudan hiç alışveriş yapan var mıı güvenilir mi??
Ben yapıyorum ama almanyadayim gümrükle alakali sorun yasamiyorum. Tr de gümrük sıkıntısı var. Göze alip alacaksan açıklamalara dikkat etmelisin boyut, içerik gibi. Yorumlara özellikle dikkat et. Bebek için bisey almam kalitesine/malzemesine guvenmedigimden. Ev için ivir zivir genelde.

Back