• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    89
Kızlar benim 2 gündür vajinamda hafif şekilde bı ağrı var yürürken bacaklarımın üst kısmında da oluyo aynı şekilde çok şiddetli rahatsız edici değil ama normal mi bilemedim. boyle ağrıları olan var mı

Kızlar benim 2 gündür vajinamda hafif şekilde bı ağrı var yürürken bacaklarımın üst kısmında da oluyo aynı şekilde çok şiddetli rahatsız edici değil ama normal mi bilemedim. boyle ağrıları olan var mı
Benim de oluyor normal canim
Gittigimde sordum ben bebek yukariya cikip yon degistirdikce olurmus
Cok hareketsiz kalma ani hareket yapma kendini yorma dedi doktorum

Ben de tekrar tum ozelleri aradim kayseride fiyat araligi 3,400/4,500 tl
Haftaya kan testi sonucum icin sehir hastanesine gittigim zaman tekrar randevu sorarim artik
Eger hala subat acilmazsa ozele kaldim
Merhaba normalde kime gidiyorsunuz? Hangi özellere sordunuz? Ben daha hiç bakmadım. Kendi drum yapar diye düşünüyorum. Zaman yaklaşınca aramayı düşünüyorum. Son muayenede sormak hiç gelmedi aklıma ya😌

Merhaba kizlar, bugun kontrolum vardi 18+4 oldum, bebisim bacaklari capraz kapatiyordu hep cinsiyet gostermiyordu ama 3 doktor kiz demisti üreme organa gore, bugunde bacaklarini uzatmis ve ayak ayak ustune atmisti, doktor ben kiz diyorum ama detaylida netlesir dedi, bende üreme organina goremi diyorsunuz yoksa cinsel organi gordunuzmu dedim, oda 2 bacak arasini gosterdi alttan, 3 tane cizgi goruyorum 3 cizgi kizdir dedi ama bacaklari kapali oldugu icin detaylide netlesir dedi 😃
Ya kesin bir sey diyemiyolar sinir oluyorum bu duruma, bacaklari uzatsada popo kismindan belli olmaz mi cinsiyet yani yüzde verecekse 100 diyemezmi offf 😃

Kızlar uzun süredir foruma giremedim, umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır🙏🏻 Pazar gününden beri çok şiddetli bir şekilde boğazım ağrıyor, burnum akıyor ve halsizim, öksürükte var tabikide 😕 Pazartesi kontrolüm vardı ve herşey yolundaydı çok şükür, doktorum ilaç önermedi bir hafta içinde iyileşirsin sıcak çorbalar falan tüket, bol bol dinlen dedi. Ama 4 gündür böyleyim ve hiç iyileşme yok tedirgin olmaya başladım, bebeğime bir şey olursa diye. Var mı aranızda böyle hastalık geçirip ilaç içmeden iyileşen?
1 hafta 10 günden sonra iyileşme oluyor. Ateşe dikkat etmek lazım sanırım birde boğazda tutulum yapan bakteri mi değil mi onu bilmek lazım sanırım bir KKB uzmanına gidip. Ben hastalanmıştım 1 ay önce ama boğaz ağrım çok olmadı. Birde 1 hafta sonra kontrolüm vardı doktor kanda enfeksiyon varmı diye baktı. Sadece başım ağrıdıkça 2-3 kere parol içtim. Meyve ye, ıhlamur iç, bal boğazını yumuşatabilir ama çok tüketme şekerden dolayı..

Son düzenleme:
  • Amin
Reactions: Hyl
Ya kızlar şu yenidoğan bebeğin ağzına hurma çiğneyip sürmeyi duydunuz mu hiç aklım almıyor istemiyorum dedikçe dönüp dolaşıp bu konu açılıyor

Ya kızlar şu yenidoğan bebeğin ağzına hurma çiğneyip sürmeyi duydunuz mu hiç aklım almıyor istemiyorum dedikçe dönüp dolaşıp bu konu açılıyor
Evet canım ama peygamberimiz önerdi diye bir yerde okumuştum tabi çiğnemeli değil damağına sürülür diye biliyorum benim kaynanam da yapcam diyor bende istemiyorum diyorum kendi kendime ama gerilmek sadece bana zarar verir o lohusa halimle sıkıntıya girmek istemiyorum

Bende duymuştum ama çiğneyerek değil parmak arasında yumuşatıp suyundan minicik damagina sürülüyormuş annem yapalım unutursam hatırlat yanımıza hurma alalım dedi pek takilmadim tamam dedim bende

Benim de oluyor normal canim
Gittigimde sordum ben bebek yukariya cikip yon degistirdikce olurmus
Cok hareketsiz kalma ani hareket yapma kendini yorma dedi doktorum
Ben de normalde masa başındayım hep son bı kaç gün biraz hareketliydim o yüzden oldu sanırım alışık olmadığım için her değişik yeni seyde tedirgin oluyorum hep daha önce olmadı normal mi diye halbuki daha önce hamile olmadığımi hesaba katmiyorum hep aynı bu şekilde gitcek sanıyorum 😂

1 hafta 10 günden sonra iyileşme oluyor. Ateşe dikkat etmek lazım sanırım birde boğazda tutulum yapan bakteri mi değil mi onu bilmek lazım sanırım bir KKB uzmanına gidip. Ben hastalanmıştım 1 ay önce ama boğaz ağrım çok olmadı. Birde 1 hafta sonra kontrolüm vardı doktor kanda enfeksiyon varmı diye baktı. Sadece başım ağrıdıkça 2-3 kere parol içtim. Meyve ye, ıhlamur iç, bal boğazını yumuşatabilir ama çok tüketme şekerden dolayı..
Dün dahiliyeye göründüm çok şükür ciğerler temiz, boğazda sadece kızarıklık var, viral enfeksiyon olduğu için ilaç vermedi. Evet iyileşme sürecin biraz uzun sürecek dedi ama iki gündür daha iyiyim şükür 🙏🏻 Ne kadarda dikkat etsek geldi mi geliyor, oğlum zaten sürekli öksürüyor kreşten hastalık bulaşıyor maalesef, herhalde banada ondan geçti 😕 Dikkat edin kendinize kızlar, inşallah kimse hasta olmasın 🌸

Hurmayı duymadım ama şekerli suyu çok duydum. 6. Aydan önce yani 180 günü doldurmamış bebek ek gıda tarzında bir şey yiyemez. Ağzı olan konuşuyor. Hele bir doğsun bir sürü prof çıkıcak ortaya.. Sen istikrarlı ol yeter, gelen laflarada Allah sabır versin diyorum. Çünkü susmayacaklar 🙈

Dün dahiliyeye göründüm çok şükür ciğerler temiz, boğazda sadece kızarıklık var, viral enfeksiyon olduğu için ilaç vermedi. Evet iyileşme sürecin biraz uzun sürecek dedi ama iki gündür daha iyiyim şükür 🙏🏻 Ne kadarda dikkat etsek geldi mi geliyor, oğlum zaten sürekli öksürüyor kreşten hastalık bulaşıyor maalesef, herhalde banada ondan geçti 😕 Dikkat edin kendinize kızlar, inşallah kimse hasta olmasın 🌸
Evet viral hastalıklarda ilaç yazılmıyor normalde.. Sadece hastalık seyri hafiflesin diye bazı ilaçlar veriliyor. Hamile olunca oda verilmiyor 🙈 Kreşler zaten çok fena durumda.. İş yerimde çalışan arkadaşın kızı bu sene olmadığı şey kalmadı maalesef 😔 Dikkat ediyorum ama insanlarla mecbur bir araya gelince pek anlayışlı düşünceli olmuyor bu konuda 😑

Kızlar merhaba. Ben dün perinatoloğa gittim. Plasenta aşağıda olduğu için kanamamın olabileceğini panik yapmamamı söyledi. Çok olur ise hastaneye gidebilirsin dedi. Yukarı çıkabilir de çıkmayabilir de dedi. Ama çıkma aşamasında da kanama yapabilir dedi. Yapçak bir şey yok istirahat edeceksin dedi.
Bebeğin organlarını baya uzun tek tek inceledi. Ama kalp damarı dar gibi gözüküyor şuan dedi. Ama bu iyiye de gidebilir kötüye de bunu 3 hafta sonra bakıcaz. Şuan için çok erken dedi. Keşke söylemeseydi. Dünden beri kötü oldum. Moralim çok bozuldu. 😔

Kızlar merhaba. Ben dün perinatoloğa gittim. Plasenta aşağıda olduğu için kanamamın olabileceğini panik yapmamamı söyledi. Çok olur ise hastaneye gidebilirsin dedi. Yukarı çıkabilir de çıkmayabilir de dedi. Ama çıkma aşamasında da kanama yapabilir dedi. Yapçak bir şey yok istirahat edeceksin dedi.
Bebeğin organlarını baya uzun tek tek inceledi. Ama kalp damarı dar gibi gözüküyor şuan dedi. Ama bu iyiye de gidebilir kötüye de bunu 3 hafta sonra bakıcaz. Şuan için çok erken dedi. Keşke söylemeseydi. Dünden beri kötü oldum. Moralim çok bozuldu. 😔
Endişelenmekte haklısın. Ama doktorlar çok az risk de olsa söylüyor. O yüzden iyi düşün, iyi olsun

Kızlar akşam ayıptır söylemesi balıkçıya gideceğiz. Midem daha iyi oldukça her hafta en az 1 kere gitmeye çalışacağım
Hangi balığı yememi önerirsiniz?
Somonda civa birikir yazmışlardı. Somon yemem
Ama önerileriniz olursa bekliyorum

Bir de kalamar yediniz mi hiç gebeliğinizde?
Araştırdığımda temiz ve iyi pişirilmiş olduğu sürece yenilebilir yazıyordu
Doktoruma da sırf kalamar için yazmak istemedim
Deneyimlerinizi merak ettim

Back