Yurt disindayim. Ama cok tesekkur ederim nazik dusuncen icin
Ben ilk gebelik takibimi yapan doktorumdan memnundum aslinda ama ikinci hamileligimde randevu bulamadim. En yakin randevu bu bahsettigim doktordaydi ona randevu aldim. Sonra bulundugum ulkenin facebook grubunda yazdim bu doktordan memnunmusunuz diye. Kimse memnun degilmis
Hatta kadinin biri dogum sonrasi mastit olunca ona gitmis. Kadina ne dese begenirsin emzirmek zorunda degilsin ben iki cocugumu da hic emzirmedim. Kadinlar kendine bunu neden yapiyor anlamiyorum. Istersen sutunun kesilmesi icin ilac yazabilirim demis. Sok oldum ve bir daha ona gitmedim
Kendi doktorumun sahsi numarasi vardi bende. Dogum yapinca tebrik etmek icin aradiginda kaydetmistim. Aslinda burda is icin vs asla whatsapp kullanmiyor doktorlar. Boyle tecrube yasayinca whatsapptan ulastim kusura bakmayin yazdigim icin dedim. Oylelikle tekrar ona gitmeye basladim.
Evet gercekten uslup cok onemli. Mesela bu gittigimde kese bostu. Doktorum beni rahatlatmaya calisti. Suan evet kese bos ama erken diye olabilir dedi.. 8. Haftada bebegi gorunen hastalarim oldu. Dis gebeligi eledik 2 kere daha beta bakip iletisime gececegiz dedi. Doktor sakin ve olumlu yaklasinca insan rahatliyor.