• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
merhaba hanimlar bu gun nasilsiniz bana muthis soguk ve sankibutun isler yaPmis gibi yorgunluk var acayip uyku hali sizdede varmi

aynı ben :)

kalkıp iki iş yapıyorum yarım saat yatıyorum

basıl yemek yapıcam bilmiyorum halsizlik çok fena

merhaba hanimlar bu gun nasilsiniz bana muthis soguk ve sankibutun isler yaPmis gibi yorgunluk var acayip uyku hali sizdede varmi

İş yerinde 5 dk lık kaçamaklarla uyukluyorum :110: akşamları zaten hiç saymıyorum sanki uyku arasında arasıra uyanık yaşıyor gibiyim nolcak bu halimiz :işsiz:

iyiyim canim sen nasilsin.hayir henuz.gitmedim beta verdim.213cikdi.dun.doktora 7haftada falan gidicem .erken.gitmekstresden baska bisey degil bence)

Valla belki coraspirin başlar falan diye erken gidiyorum bende. Nolur noolmaz.

İnşallah sağlıkla gelsinler canım :)

ben erken gebelik testi yaptimda varla yok arasi silik cıkti ama bi gun once yapsaydim negatif dicek ve suan hamile olmadigimi dusunecektim akinizda hayirlisi
Ben bana cevabınızı yeni gördüm görmemişim mesajınızı.sağolun cevap için.. ve hala olmadım

sonuc cikmadi mi canim?
Canım yaptırmadım bugün tahlil, çokk düşük ya değerim bekleyim cuma günü yaptırayım diye düşündüm. Kullanmam gereken ilaçlarım var onlara başlattı hemen doktorum şuan beklemedeyim teşekkür ederim düşündüğün için:) allahtan hayırlısını diliyorum sadece

Back