- 23 Mayıs 2013
- 3.258
- 2.661
- 248
- 30
- Konu Sahibi kardelen384
merhaba hanimlar bu gun nasilsiniz bana muthis soguk ve sankibutun isler yaPmis gibi yorgunluk var acayip uyku hali sizdede varmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba hanimlar bu gun nasilsiniz bana muthis soguk ve sankibutun isler yaPmis gibi yorgunluk var acayip uyku hali sizdede varmi
iyiyim canim sen nasilsin.hayir henuz.gitmedim beta verdim.213cikdi.dun.doktora 7haftada falan gidicem .erken.gitmekstresden baska bisey degil bence)kirgincicekler canım nasılsın? 1 günle nisan anneleri topiğindeyim :) gittin mi doktora?
ayni belirtiler bendede var.cok halsiz.ve yorgunum.bide akinti fazlamerhaba hanimlar bu gun nasilsiniz bana muthis soguk ve sankibutun isler yaPmis gibi yorgunluk var acayip uyku hali sizdede varmi
iyiyim canim sen nasilsin.hayir henuz.gitmedim beta verdim.213cikdi.dun.doktora 7haftada falan gidicem .erken.gitmekstresden baska bisey degil bence)
Ben bana cevabınızı yeni gördüm görmemişim mesajınızı.sağolun cevap için.. ve hala olmadımben erken gebelik testi yaptimda varla yok arasi silik cıkti ama bi gun once yapsaydim negatif dicek ve suan hamile olmadigimi dusunecektim akinizda hayirlisi
sonuc cikmadi mi canim?İnşallah bende öyle düşündüm kötü bişey düşünmek istemiyorum. Kimyasal normal beta ile ama kese oluşmamış oluyor değil mi
Canım yaptırmadım bugün tahlil, çokk düşük ya değerim bekleyim cuma günü yaptırayım diye düşündüm. Kullanmam gereken ilaçlarım var onlara başlattı hemen doktorum şuan beklemedeyim teşekkür ederim düşündüğün için:) allahtan hayırlısını diliyorum sadecesonuc cikmadi mi canim?
aynı ben :)
kalkıp iki iş yapıyorum yarım saat yatıyorum
basıl yemek yapıcam bilmiyorum halsizlik çok fena
normal heralde belirtiler ama gece uyu gunduz uyu aslinda normal uyusakda karnimizda olusmaya calisan bebek varayni belirtiler bendede var.cok halsiz.ve yorgunum.bide akinti fazla
İş yerinde 5 dk lık kaçamaklarla uyukluyorum akşamları zaten hiç saymıyorum sanki uyku arasında arasıra uyanık yaşıyor gibiyim nolcak bu halimiz
Hayırlı olsun :))Selam kızlar bnde aramıza katılıyorum inşallah bgün kan verdm 58.83 cıktı bat 1 gün gcti cuma tekrar kan testi yapıcam inşallah değerlerim artar ve bnde çok yorgun ve uykuluyum
Çok teşekkür ederim canım :)Hayırlı olsun :))
Hayırlı olsun canım çok sevindim :)Selam kızlar bnde aramıza katılıyorum inşallah bgün kan verdm 58.83 cıktı bat 1 gün gcti cuma tekrar kan testi yapıcam inşallah değerlerim artar ve bnde çok yorgun ve uykuluyum
Selam kızlar bnde aramıza katılıyorum inşallah bgün kan verdm 58.83 cıktı bat 1 gün gcti cuma tekrar kan testi yapıcam inşallah değerlerim artar ve bnde çok yorgun ve uykuluyum