• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar cok silik olmakla beraber gün ışığında silik çizgiyi gördüm ama odaklandığımda görüyorum. Resmini atsam belki siz göremezsiniz ama gören olursa yazsın lütfen çok ikilemde kaldım yardım lütfen bugun 3 haftalık oluyor varsa eğer. Ondan silikmi çıktı acaba :KK43:
cizgi var ;)

Hanımlar ne diyorsunuz? Bat ya bugün ya yarın kör olcam bakarken sizce varmı? 6 gün önce kanda çıkmadı o yüzden çokta ümitlenmiyorum ama. Krndime gidip ped bile almıştım yani kesin geliyor kırmızılar diyee.

Kızlar cok silik olmakla beraber gün ışığında silik çizgiyi gördüm ama odaklandığımda görüyorum. Resmini atsam belki siz göremezsiniz ama gören olursa yazsın lütfen çok ikilemde kaldım yardım lütfen bugun 3 haftalık oluyor varsa eğer. Ondan silikmi çıktı acaba :KK43:
ikinizde de çizgi görünüyor kızlar :)

Yaa benim bugün bat günüm.Ama olmadım.geçtiğimiz cuma yani 3 gün önce hassas testlerden yapmıştım negatifti silik çizgi bile yoktu.Napsam ki meraktan çatlıycam.Olsa çıkardı hassas testte değil mi ?

ben erken gebelik testi yaptimda varla yok arasi silik cıkti ama bi gun once yapsaydim negatif dicek ve suan hamile olmadigimi dusunecektim akinizda hayirlisi

var gozukuyor benimkide ilk boyle cikti

var canım birazdan daha da koyulaşacak :)
hayırlı olsun

ikinizde de çizgi görünüyor kızlar :)

var gozukuyor benimkide ilk boyle cikti

Çok sağolun kızlar cok teşekkür ederim cvp için :) inşallah beklediği için sonradan oluşan bi çizgi değildir cunku ilk önce işyerimdeyken dışarı cıkamadım kapalı ortamdayken göremedim. Öğlen dışarı cıkınca ışıkta gördüm. Yarın sabah yetişebilirsem saglık ocagında baktırcam servise binmeden. Yetişemezsem Perşembeye kalıcak izin günüme ve de tam adetin başlaması gereken gün :/ hadi hayırlısı

Çok sağolun kızlar cok teşekkür ederim cvp için :) inşallah beklediği için sonradan oluşan bi çizgi değildir cunku ilk önce işyerimdeyken dışarı cıkamadım kapalı ortamdayken göremedim. Öğlen dışarı cıkınca ışıkta gördüm. Yarın sabah yetişebilirsem saglık ocagında baktırcam servise binmeden. Yetişemezsem Perşembeye kalıcak izin günüme ve de tam adetin başlaması gereken gün :/ hadi hayırlısı

insallah guzel haberler alirsin sevincli haberlerini bekliyoruz

Meraba kızlar inşallah bende Mayıs annesi olurum bata 7 gün kaldı. 1 yıldır bekliyorum Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.

Hanımlar ne diyorsunuz? Bat ya bugün ya yarın kör olcam bakarken sizce varmı? 6 gün önce kanda çıkmadı o yüzden çokta ümitlenmiyorum ama. Krndime gidip ped bile almıştım yani kesin geliyor kırmızılar diyee.
Evet sende de var hadi hayırlısı inşallah:))))

Ne güzel kalp atışını da duyacaksın ama ciddi sabır lazım haklısın :işsiz:

Valla oylede sabırsızim ki anlatamam. korkuyorum dusurdugum bebek icinde kalp atisi dinlicem gune randevu alabilmistim. tam 7 hafta 0 gun olacakdim ama 6 hafta 5 gun sonra dustu bebegimden parca kalmismi die muane olmak zorunda kaldim. o gun

Back