• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    14
3 gün önce hafif kanama ve ağrı ile bende gittim şükürler olsun iyiyiz ama dinlenme gerekli evdeki çocukla nasıl olacaksa benimkide baya sekillendi artık Eldorin Eldorin girenler banada tahmin yapsın bakalim
Ayyy kuzum.masallah size de ya ❤️ artık miniminnacik insan şekline geldiler 🥰 kız istiyorsun biliyorum ama benim içime erkek doğdu görür görmez 🙈 Allah'ım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin tabi 🥰

Maşallah ❤️ ben cinsiyet hiç bilmiyorum😄
Yarın da benim kontrolum var merak içerisindeyim 🤓
Ya biraz aslında ne hissettirdi diye soruyorum yoksa doktorlar tak diye söylerdi 😂😂😂 bizimkiler biraz sezgisel ne doğuyor içimize gibi ❤️

Ay sen de paylaş hemen fotoğrafını 🎀 güzel haberler alacaksın inşallah ❤️

Ayyy kuzum.masallah size de ya ❤️ artık miniminnacik insan şekline geldiler 🥰 kız istiyorsun biliyorum ama benim içime erkek doğdu görür görmez 🙈 Allah'ım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin tabi 🥰
Aynen kuzum sağlıklı olsunlar evet gönlümüzde istediklerimiz var ama rabbim en iyisini bilir.huzurla sağlıkla gelsinler.

Selma kızlar.. benim merak ettiğim bir konu var, hafta hafta hangi testleri yaptırmamız gerektiğini vs bilen var mı? İkili üçlü dörtlü vs gibi

Selma kızlar.. benim merak ettiğim bir konu var, hafta hafta hangi testleri yaptırmamız gerektiğini vs bilen var mı? İkili üçlü dörtlü vs gibi
İnternette görmüştüm canım ekstrası var mıdır bilmiyorum

Eklentiler

• 1000002249.jpg
    1000002249.jpg
    105,8 KB · Görüntüleme: 16
Selamlar, kaç zamandır burayı takip ediyorum, kalp atışını duymadan dahil olmak istememiştim dün çok şükür duyduk kalp atışlarını. Sat 21 kasım tahmini doğum tarihi 28 ağustos :) İlk gebeliğim ve ailemdeki kan pıhtılaşması sorunundan ötürü yaptırdığım genetik testte taşıyıcı çıktığım için enox kan sulandırıcı iğne kullanıyorum

Selamlar, kaç zamandır burayı takip ediyorum, kalp atışını duymadan dahil olmak istememiştim dün çok şükür duyduk kalp atışlarını. Sat 21 kasım tahmini doğum tarihi 28 ağustos :) İlk gebeliğim ve ailemdeki kan pıhtılaşması sorunundan ötürü yaptırdığım genetik testte taşıyıcı çıktığım için enox kan sulandırıcı iğne kullanıyorum
Allah saglikla kucaginiza versin insallah

Daha fazla artmasi gerekiyordu.. Ama yinende belli olmaz allahin izni ile insallah olumlu sonuclanir..

Benim bir onceki gebeligimde beta sonuclarim asagidaki gibiydi.

22 May: 29
24 May: 57
28 May: 236
30 May: 602
3 Haz :1518
5 Haz :2317
8 Haz :3941
11 Haz: 6407
13 Haz: 8465
18 Haz:13674
Temmuzun 13unde de kalbinin durdugunu ogrendik.

Simdi bu hamileligimde de beta artisinda sıkıntı var. 3310 a kadar iki kattan fazla artti. Sonra doktora gittim kese henuz bostu. Oyuzden beta takibi yapacagiz dedi doktorum. Dun verdigim beta sonucunda artik 2ye katlanmadigini gordum.

24 Aralik 29
28 Aralik 272
30 Aralik 673
3 Ocak 3310
8 Ocak 8448

Yarin yine kan verecegim. Sonuc ne olacak bilmiyorum iyi dusunmeye calisiyorum. Allah hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin.
Merhaba neden bu kadar çok beta testi yaptırdınız merak ettim. Doktorunuz mu istedi?

Kocaman olmuş maşallah darısı başımıza 😍 kız diye düşündüm ben bakalım ne çıkacak? Bu arada keşke bırakmasaydın listenin anında güncellenmesi çok önemli bişey değil sonuçta ☺️
Ay canım çok sağol tahmin için 🥰 daha başka bir şey diyen çıkmadı 😂 benim de içime hep kız doğdu en başından ama kısmet tabi bakalım sağlıkla sıhhatle gelsin hepimizinki 💐

Back