- Konu Sahibi topraktonlari
Hiç stres yapma olumlu düşün 2-3 günde bile çok büyüyorlar inşallah bizimledir bebişlerbende de görünmeyecek gibi hissediyorum kesem de küçüktü umarım bi sıkıntı yoktur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç stres yapma olumlu düşün 2-3 günde bile çok büyüyorlar inşallah bizimledir bebişlerbende de görünmeyecek gibi hissediyorum kesem de küçüktü umarım bi sıkıntı yoktur
Ben de haftaya perşembeye aldım bekleyelim bakalım güzel haberler alırız umarımEvet canımm ben pazartesi ye randevu aldım bugün hcg 955.2 çıkmış benim o kadar yükselir mi bilmiyoeum da
ben bir türlü ikna olamıyorum. aynı gibi geliyor. kan verene kadar ikna olamıcam herhaldeKızz bayaa netlestiiiii
7 aralık ama benim döngüm 36 gün , ovülasyon yaptım 28 inde çatlama olmuştuSon adet tarihiniz neydi acaba
Bende 8 Aralık son adet tarihim 27-38 arası çatlama akıntısı gördüm o yüzden sormuştum teşekkür ederimben bir türlü ikna olamıyorum. aynı gibi geliyor. kan verene kadar ikna olamıcam herhalde
7 aralık ama benim döngüm 36 gün , ovülasyon yaptım 28 inde çatlama olmuştu
27-28 mi yazmak istedin ?Bende 8 Aralık son adet tarihim 27-38 arası çatlama akıntısı gördüm o yüzden sormuştum teşekkür ederim
Elimde 2 tane test var daha yapmadım pazara kadar olmazsam pazar sabahı yapmayı düşünüyorum27-28 mi yazmak istedin ?
yarın bat o zaman
test yaptın mı
Selam.Bence diğil canımKızlarr selam çok acil fikirlerinize ihtiyacımmvar. 5+1 Bugün kese görmeye gittik çok şükür bir tane gördük doktor yeri çok güzel yukarıya sağlamca tutunmuş derken son anda altlarda 1 kese daha gördü yüzde 50 ihtimalle ikiz dedi ama söylemek için daha çok erken kese değil de sıvı veya kanama alanı da olabilir dedi.
Kan da veridm kan sonuçları şimdi çıktı artış bana ikiz değilmiş gibi geldi siz ne diyorsunuz??
3 ocak (battan 1 gün önce) - 130
7 ocak 1200
10 ocak 3500
Hadi inşallah vardır o zamanElimde 2 tane test var daha yapmadım pazara kadar olmazsam pazar sabahı yapmayı düşünüyorum
Umarım her şey yolunda giderBen de haftaya perşembeye aldım bekleyelim bakalım güzel haberler alırız umarım
Kan versen mi ki yaaben bir türlü ikna olamıyorum. aynı gibi geliyor. kan verene kadar ikna olamıcam herhalde
7 aralık ama benim döngüm 36 gün , ovülasyon yaptım 28 inde çatlama olmuştu
herhalde dayanamıcam canım. akşam kocamı dürteyim de acilden kan vereyim bariKan versen mi ki yaa
İnşallah nerdeyse bir yıldır deniyoruz nasip olmadı dahaHadi inşallah vardır o zaman
nasip hepsi vardır bi vaktiİnşallah nerdeyse bir yıldır deniyoruz nasip olmadı daha
Haklısınız rabbim herkese iyisini güzelini sağlıklısını nasip etsinnasip hepsi vardır bi vakti
sağlıkla gelsinler inşallah
diğer türlüsü daha zor