2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Tebrik ederim canım Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin her birimize inşallah
amin canim.insallah.bide ben.halen gebelik testi ypiyorum deli gibi cok.hosuma gidiyor cift cizgiyi tekrar tekrar gormek.. merak ettim.benim gibi olan varmi? bide saglik olsun dogumumuz cok guzel zamana denk geliyor ne soguk ne sicak

amin canim.insallah.bide ben.halen gebelik testi ypiyorum deli gibi cok.hosuma gidiyor cift cizgiyi tekrar tekrar gormek.. merak ettim.benim gibi olan varmi? bide saglik olsun dogumumuz cok guzel zamana denk geliyor ne soyuk ne sicak

Ben küçük kızımı Nisanın son haftası doğurmuştum gerçekten güzel bir zaman yaza ele avuca gelmiş oluyorlar :) 5 Mayıs görünüyordu doğum 21 Nisanda gelmeye karar vermişti Ben 1 defa test yaptım kanda 41 çıktığının ertesi günü hayalet çizgi çıkıp moralimi bozduktan sonra tekrar yapmadım ama 150 LH ve 15 negatif gebelik testimin arasına hatıra olarak 1 pozitif idrar testi sıkıştırmayı düşünüyorum Hiç birini atmadım

evet canim :) benimde kizimda 31temmuz horunuyordu 6agustos dogdu :) buda oyle olacak galiba

kızlar bebiş ne zaman görünür?

şuan 3+3 deyiz

Tam 6 haftalikken gormustuk biz ve kalp atisini duymustuk ilk bebekte :) ilk zamanlar onemli ama insan sabirsiz olsada beklemek her zaman iyi.

gunaydin guzel anneler dun aksam uzeri dayanamadim kan verdim sonuc 213cikdi .sizce iyimi? bat gunumde verdim.kizimda bat 3gun gectiginde 263cikmisdi.keseyi ne zaman gorurum acaba?
Hayırlı olsun,darısı bize :) kese 4+3de gitmiştik görünmüştü,kalp atışı 6.haftada duyuluyor. Güzel heyecanlar Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasıp etsin inşallah

Tam 6 haftalikken gormustuk biz ve kalp atisini duymustuk ilk bebekte :) ilk zamanlar onemli ama insan sabirsiz olsada beklemek her zaman iyi.

haklısın canım fazla sabırsızım

bir an önce görmek istiyorum ama ben çok erken haberdar oldum daha 3+4 teyiz teyzesi

merhaba kızlar ben de aranıza katılabilir miyim :) Bata 5 gün kala idrar testinde silik çizgi ve aynı gün kan testinde 32 ile hamile olduğumu öğrendim. Dün tekrar kan verdim değer 132'ye yükselmiş şükür ne zaman doktora gitsem kontrole,ne zaman keseyi görebiliriz acaba kızlar??

hayırlı olsun canımm :)

6. hafta garanti sanırım kese için ben de bekliyorum

aynen canım ben de bayram sonrası gidicem

haklısın canım fazla sabırsızım

bir an önce görmek istiyorum ama ben çok erken haberdar oldum daha 3+4 teyiz teyzesi

Tahminen varsa bizimkide 3 oluyor ama regl bekleyecem sadece nasipse :)

Bat'ı 4-5 gun gecince sansini dene derim :) hem degerlerin,gerekliyse ilaclarin hakkindada konusmus olursunuz doktorunla :)

insallah senide burda goruruz canim hamis olarak

İnsallah :) Smdi yine,yeniden ayni seyler daha da heyecan verici geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…