• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
Kızlar bugün kontrol günümdü bebeğin kalbi durmuş kalp atışı göremedik 8 hafta olması gerekirken 7+3 te kalmış çok çok üzgünüm…
Zaten özele gittiğim için ve doktoruma da sonsuz güvendiğim için başka doktora gitmek istemedim düşük olmasını bekleyeceğiz birkaç gün. Olmazsa tekrar kontrol edilip kürtaj işlemi yapılacak… Allah’a sonsuz tevekkül içerisindeyim… Sizler sağlıkla ve kolaylıkla bebeklerinize kavuşun inşallah Amin 🌹
Çok üzüldüm canım, Rabbım tez zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsn inşallah.

Kızlar bugün kontrol günümdü bebeğin kalbi durmuş kalp atışı göremedik 8 hafta olması gerekirken 7+3 te kalmış çok çok üzgünüm…
Zaten özele gittiğim için ve doktoruma da sonsuz güvendiğim için başka doktora gitmek istemedim düşük olmasını bekleyeceğiz birkaç gün. Olmazsa tekrar kontrol edilip kürtaj işlemi yapılacak… Allah’a sonsuz tevekkül içerisindeyim… Sizler sağlıkla ve kolaylıkla bebeklerinize kavuşun inşallah Amin 🌹
Cok uzuldum. Allah en kisa zamanda yeniden nasip etsin insallah

Cok uzuldum. Allah en kisa zamanda yeniden nasip etsin insallah
Amin teşekkür ederim hepinize kızlar 🤲🌹 Allah sizi bebeklerinize sağlıkla kavuştursun beni tablodan çıkarabilirsiniz
Ve bilen varsa yardımcı olabilir mi hamilelik günlüğümü silemiyorum nasıl yapıldığına baktım ama silinmiyor 😔

Canım çok üzgünüm 😔

Başın sağolsun 💐 dünyanin en zor kayiplarindan biri gebelik kaybı. İki kez yaşadım ben de. Kendine zaman ver. Yasını hiçe sayma, konuşmak istersen her zaman buradayız. ❤️

Canım çok üzgünüm ve neler hissettiğini o kadar iyi anlıyorum ki daha önce yaşamış biri olarak.Rabbim ferahlık versin.diyecek başka birseyim yok çünkü tesiri yok biliyorum.Kisa zamanda sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip etsin sana dualarım seninle🤲🤲

Rabbim sabır versin en kısa zaman da sağlıklı bir şekilde tekrar nasip olsun inşallah

Çoook üzüldüm inanki canım. şurada ne kadar tanıyoruz birbirimizi ama gerçekten acını içimde hissettim kayıpları olan bi kişi olarak 🥀💜 duaların için Allah razı olsun rabbim en iyisiyle mükafatlandırsın seni 🤲

Kızlar ben fetal dna için geldim gelmişken bi kontrol olsun dedim kasık ve rahim ağrısına normal diyor muayene de oldum şükür bi terslik yok yalnız 11+3 diyor bugün 10+6 gösteriyor uygulama

Kızlar ben fetal dna için geldim gelmişken bi kontrol olsun dedim kasık ve rahim ağrısına normal diyor muayene de oldum şükür bi terslik yok yalnız 11+3 diyor bugün 10+6 gösteriyor uygulama
Önden gidiyor seninki yanlış anlamadım dimi canım doktorumn ölçümü 11+3çkto. Maşallah benim ki de tam tersi 5gün geriden geliyor ölçüme göre. Ama sıkıntı değilmiş

Çok üzgünüm, Allah sabır versin sizlere

Sonucu almak icin tekrar gitmek elden almak gerekiyormus kizlar.ya esiniz ya size veriyolarmis sadece. Biraz ben de arastirdim da. Bazi gunler gidiliyormus sanirim arayip sormak lazim. Carsamba almiyorlarmis diye okudum (hepsi degismis olabilir teyit etmek lazim)
Evet simdi yeni yaptiran birinden bilgi aldim carsamba haric diğer iş gunleri sabah erken gitmek gerekiyor siraya giriorsun 10-10:30 gbi dr gelip almaya başlıyormuş
Sonuc icin ya kendin ya esin gidip alman gerekiyormus sonucu cunku yuzyuze bilgi de veriliyormuş

34 yaşındayım ikilide sıkıntı çıkması muhtemel. Ama fetal için yol gitmeyi de gözüm kesmiyor. Midem kötü işe eve zor gidiyorum. Bakalım ikili sıkıntı çıkarırsa eskişehire yol görünür o zaman bana
Bende ole dusunuorm ikilide Allah korusun sorun cikrsa kesin giderm zten
Ama cikmazsa perinatolojiye danisirm git derse giderm cnku sekermde vr yasimda ve erken dogm kayip var. bakalm herseyin hayrlisi

Arkadaslar selam
18 gün once lekelenmem olmustu progestan baslandi kesilmisti uc gune
Az once tekrr lekelenmem oldu az cok değil şükür ama pembemsi kahvemsi diye dr a gttm bir sorun yk dedi kalp gosterdi dinletmedi
Ama haftasi yine ayni cikti hemde bukez vajinal bakildi 3 gun onceyle ayni cikti
Zaten haftasina gorede geri cikmisti
Gelismede sorun mu var diye icim icimi yiyo

Dr a dedim hep ayni cikior hic gelismemismi
Haftaya takilma ilk günler dedi bilemiorm ya bu konuda icim cok kotu
Bide 3 hun once gittiğim suratsiz dr bna kan testleri istemis onu bile solemedi orda bir kanmi alsk bisyler dedi yanndakine megersem benden kan istemisler vermemisim bgun gittgm dr dedi kanlar cok onemli nden vermedn die cidden bazi drlr bazi syleri hakedior.

Arkadaslar selam
18 gün once lekelenmem olmustu progestan baslandi kesilmisti uc gune
Az once tekrr lekelenmem oldu az cok değil şükür ama pembemsi kahvemsi diye dr a gttm bir sorun yk dedi kalp gosterdi dinletmedi
Ama haftasi yine ayni cikti hemde bukez vajinal bakildi 3 gun onceyle ayni cikti
Zaten haftasina gorede geri cikmisti
Gelismede sorun mu var diye icim icimi yiyo

Dr a dedim hep ayni cikior hic gelismemismi
Haftaya takilma ilk günler dedi bilemiorm ya bu konuda icim cok kotu
Bide 3 hun once gittiğim suratsiz dr bna kan testleri istemis onu bile solemedi orda bir kanmi alsk bisyler dedi yanndakine megersem benden kan istemisler vermemisim bgun gittgm dr dedi kanlar cok onemli nden vermedn die cidden bazi drlr bazi syleri hakedior.
Geriden gelmesi herzaman kötü bişeyin işareti deil canım korkma

Canim benimcok üzgünüm. Rabbim insalah tez zamanda saglikla tekrr nasip edip yuzunu guldursun
Allahim sabir versin. ♥️
Pıhtılaşma testlerini mutlaka yaptir cnm

Son düzenleme:
Mesele geri gelmesi degil geç döllenme olabilir o zaten normal bisy benm cnmi sıkan us ler hic birbirini tutmuyor her gitmemde ilerleme yok geri cikior.
Bu konu beni sagliksiz oldugu yonde dusunduruyor ve moralim cok bozuk
Tek bir doktorun cihazıyla devam et bu sürece üzülmekte cok haklısın böyle kötü bir tecrübem var geriden gelme farklı çıkma gibi. Sağlıksızmı diye düşünmekte haklısın evet ama bana doktorum herzaman bu haftalarda normal diyodu.

Back