Ya ben buna çok güldüm ... o yüzden alıntılamadan geçemedim canım .
bir Diyarbakır karpuzu da bende var biliyorsun :)
canım senin bulantılar bana çok benziyor . gece kaldırıyor o bulantı resmen . ilk kez bugün iyiydi ....belki de geçiyor ... 11.haftaya giriyorum .
Bende öyleydim ..gözünün üzerinde neden kaşın var diye dolanıyordum .
Bu ara ona bile halim yok :))
Dikkat dağınıklığı değil ama araç demişken , ben bi tuhaf oldum . Kullanırken resmen yavaşladım , biraz aksi bir sürücü idim :) şimdi sakin , yavaş ... aman sanki hızlı bir hareket yaparsam bebeğe bir şey olur gibi ....
Canım 3-4 gün önce bana da oldu ...Zaten benim bulantı çok kusma pek yok .... ama çok affedersiniz ancak böyle ifade ederim , böğürmeye benzeyen bir geğirme geliyor bulantı ile :) o da boğazımı tahriş ediyor bence . kanda o yüzden geldi .
seninde tahriştir , ya zorlamadan ya çok istifra etmekten ....
Amin .
Canım ne büyük endişe ve sıkıntı yaşamışsın yok yere . Daha önce yazmıştım bana da ilk gebeliğimde bir dr bebek yok ki demişti ..... eli ayağım boşalmıştı o an ... yok dediği oğlum şu an 8 yaşında :)
Oyyy Maşallah Subhanallah annesinin fasulyesine .... İnşallah arkadaşım inşallah .... hepimiz evlerimizde iken sen hastane odalarında kaldın .... Rabbim kucağına almayı da nasip edecek inşallah bu sefer
Canım güzel düşün lütfen .... hiç kötü şeyler düşünüp yok yere kendini strese sokma ...Herşeyin çok sağlılı ve yolunda gidiyor , şükür .
Olabilir , kanama progestan kullanımı bir çoğumuzda oldu ... oğlumda benim kanama alanım o kadar genişti ki dr hiç kalkma demişti ....hiç kalkmadım 1 hafta ...
Olabiliyor ..yeter ki ilaçlarını dikkatli kullan , hareketlerine dikkat et ...