2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Merhaba kızlar bulantı bitti baş ağrısı başladı bu nasıl bir ağrıdır :KK12: kafamı kaldıramıyorum :KK43:
Çok geçmiş olsun canım bende bi Aydır var o geçmeyen baş ağrısı her gun mutlaka olur ve iki saat gecmek bilmez maalesef agrı kesici de ilk aylarda vermiyorlar ama ben hamileligimi bilmeden baya parol aldım :KK43:

Kızlar bulantilariniz nasıl.ya mahvoldum ıstifra mide eksimesi hepsi var.hicbir şey yiyemiyorum yediğim çıkıyor:( bulantı hapı da fayda etmiyor ay bana yardım edin nolur :(

Canım
Kızlar bulantilariniz nasıl.ya mahvoldum ıstifra mide eksimesi hepsi var.hicbir şey yiyemiyorum yediğim çıkıyor:KK43: bulantı hapı da fayda etmiyor ay bana yardım edin nolur :KK43:
canım en iyisi serum benimde geçen hafta oyle oldu baş agrısı bulantı ve arkasında istifra cok affedersin ishalde de vardı artik dayanamadı özel dogum hastanesine gittik serumun icine midenjn bulanmasını engellicek birsey bıraktı o baya iyi geldi bence bi hastaneye gitmelisin canm rabbim sifa versin

Ya ben buna çok güldüm ... o yüzden alıntılamadan geçemedim canım .

bir Diyarbakır karpuzu da bende var biliyorsun :)

canım senin bulantılar bana çok benziyor . gece kaldırıyor o bulantı resmen . ilk kez bugün iyiydi ....belki de geçiyor ... 11.haftaya giriyorum .

Bende öyleydim ..gözünün üzerinde neden kaşın var diye dolanıyordum .

Bu ara ona bile halim yok :))

Dikkat dağınıklığı değil ama araç demişken , ben bi tuhaf oldum . Kullanırken resmen yavaşladım , biraz aksi bir sürücü idim :) şimdi sakin , yavaş ... aman sanki hızlı bir hareket yaparsam bebeğe bir şey olur gibi ....

Canım 3-4 gün önce bana da oldu ...Zaten benim bulantı çok kusma pek yok .... ama çok affedersiniz ancak böyle ifade ederim , böğürmeye benzeyen bir geğirme geliyor bulantı ile :) o da boğazımı tahriş ediyor bence . kanda o yüzden geldi .

seninde tahriştir , ya zorlamadan ya çok istifra etmekten ....

Amin .

Canım ne büyük endişe ve sıkıntı yaşamışsın yok yere . Daha önce yazmıştım bana da ilk gebeliğimde bir dr bebek yok ki demişti ..... eli ayağım boşalmıştı o an ... yok dediği oğlum şu an 8 yaşında :)

Oyyy Maşallah Subhanallah annesinin fasulyesine .... İnşallah arkadaşım inşallah .... hepimiz evlerimizde iken sen hastane odalarında kaldın .... Rabbim kucağına almayı da nasip edecek inşallah bu sefer

Canım güzel düşün lütfen .... hiç kötü şeyler düşünüp yok yere kendini strese sokma ...Herşeyin çok sağlılı ve yolunda gidiyor , şükür .

Olabilir , kanama progestan kullanımı bir çoğumuzda oldu ... oğlumda benim kanama alanım o kadar genişti ki dr hiç kalkma demişti ....hiç kalkmadım 1 hafta ...

Olabiliyor ..yeter ki ilaçlarını dikkatli kullan , hareketlerine dikkat et ...

EVET AYNEN ÖYLE İNSAN BİR TUHAF OLUYOR HELE KESE BOŞ ÇOCUK YOK DEMESİ BENİ BENDEN ALDI AMA ELHAM. ŞUAN İYİ KENDİ DOKTORUMDAN BAŞKASINA DA GİTMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM

Kızlar beni az önce sağlık ocağından hemşire aradı. En geç 14.haftaya kadar gelip kayıt açtırmanız lazım dedi. Yaptırdığım kan testlerini de istediler. Sizi arayan oldu mu hiç? Bende haftaya ancak izin alıp gidebilirim herhalde.

Kızlar beni az önce sağlık ocağından hemşire aradı. En geç 14.haftaya kadar gelip kayıt açtırmanız lazım dedi. Yaptırdığım kan testlerini de istediler. Sizi arayan oldu mu hiç? Bende haftaya ancak izin alıp gidebilirim herhalde.
Canım ben tahlillerimi sağlık ocağında yaptırdım ve kayda aldılar hemen onlar belli dönemlerde takip yapıyorlar. İlk gebeligimde de takip etmişlerdi. Haftaya gitsen de geç olmaz bence

benim de bel ağrılarım başladı :KK43: tam ortadan iğne saplanır gibi kalakalıyorum :KK43: normal maalesef doğuma kadar bel ağrısı çekeceğiz böyle :KK43:(
Neyse sıkıntı olmasın da varsın bel ağrısı olsun . Ben çalışıyorum da kreşte bütün gün cocuklarla Eğil kalk, hoppa zıpla :) hayırlısı

kızlar saç kesimi hakkında ne düşünüyorsunuz

Ya ben geçen gün kestiricem saçımı diyordum arkadaşlar arasında hemen biri kestirilmez dedi. Aa neden dedim kesin bir şey de söyliyemiyorlar. Netten araştırdım batıl inançlar varmış, yok kesersen ömrü kısa olurmuş filan. Benim bu tarz batıl inançlarım olmadığı için kestireceğim yani. Bebeğe bilimsel olarak bir zararı olmadığı sürece yaparım herşeyi.

kızlar ya şekeri yüksek çıkan oldu mu?
benim hep yüksek ve işin garibi ne şekerli bir şey ne tatlı ne çikolata hiç birini kullanmıyorum şimdi doktorum yazdı bana dahiliye bölümüne git diye bu sıkıntıyı yaşayan var mı

Back