2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
kızlar ya şekeri yüksek çıkan oldu mu?
benim hep yüksek ve işin garibi ne şekerli bir şey ne tatlı ne çikolata hiç birini kullanmıyorum şimdi doktorum yazdı bana dahiliye bölümüne git diye bu sıkıntıyı yaşayan var mı
ben daha sonuçları yarın alicam bilmiyorum var mı şekerim birde şeker tatlı yemeklede çok alakalı değil diye biliyorum hiç şeker tüketmeyn birinde de olabiliyor

ben daha sonuçları yarın alicam bilmiyorum var mı şekerim birde şeker tatlı yemeklede çok alakalı değil diye biliyorum hiç şeker tüketmeyn birinde de olabiliyor
ama normal hayatımda şekerim yoktu hamilelikte çıkar dediler yediklerine dikkat et dediler bende zaten tatlı şeyler yemiyorum şimdi kesin periz verecekler ayın 22de randevu aldım bakalım ne diyecekler

ilk 5 cıktı ikinci tahlilde 3.81 cıktı canım euthyrox kullanıyorum bu ay sonu tekrar gidicem ölçtürmeye
Arkadasim ben de 9+5 ikizlere hamileyim. Ben hasimato tirod hastasiydim..hamilelikte degerim 5. Yukseldi. 125 mg levetrion iciyorum. Ilk uc ay hamilelikte tsh degeri 2.5 altinda olmali bu cok onemli . Benim 2.5 dustu doz ayarlamasi ile .

Ikizlerde 3. Ay 2li test yapilmiyormus arkadaslar . Sadece ense kalinligina bakiliyor mus. Bilen var mi yada size ne dediler

kızlar ya şekeri yüksek çıkan oldu mu?
benim hep yüksek ve işin garibi ne şekerli bir şey ne tatlı ne çikolata hiç birini kullanmıyorum şimdi doktorum yazdı bana dahiliye bölümüne git diye bu sıkıntıyı yaşayan var mı

Cnm o saydıkların dısında da alıyoruz şekeri diyet ile kontrol altında tutarlar endişe etme

Ya ben geçen gün kestiricem saçımı diyordum arkadaşlar arasında hemen biri kestirilmez dedi. Aa neden dedim kesin bir şey de söyliyemiyorlar. Netten araştırdım batıl inançlar varmış, yok kesersen ömrü kısa olurmuş filan. Benim bu tarz batıl inançlarım olmadığı için kestireceğim yani. Bebeğe bilimsel olarak bir zararı olmadığı sürece yaparım herşeyi.

ben de öyle ama saç kesildikten sonra vücuttaki bazı vitaminler saçların uzaması için kullanılıyormuş bebeğin alması gereken vitamin saça gidiyor diye duymuştum.. ne kadar doğru bilmiyorum nette araştırdım bişey de bulmadım

Canım bende coraspin kullanıyordum bende kanama yaptı sanırım yani ondan kaynakli diye düşündum ve bırakırdı doktorum.lekenme devam ediyor ama şükür bitti gibi.sende de oldu mu coraspinden sonra kanama
Ben kullanmaya daha yeni başladım. O yüzden kanama olur mu bilmiyorum. Zaten dr versem mi vermesem mi diye çok düşündü. Niye verdiğini ben de anlamış değilim. Lekelenme de iki gündür yok.

Herkese merhaba çok şükür kalp atışını duyduk bugün 6+6 sat a göre usg ye göre de 7+0 9mm olmuş bizim mercimek kesenin altında ufak bi kanama alanı varmış kahverengi akıntı olursa şaşırma dedi, kırmızı olursa gel dedi bende kahve akıntı yok şükür, hemen perintalogtan da randevumuzu aldık 14 aralık a bizim için en önemli adımlardan biri bu inşallah ordanda güzel haberlerle ayrılırız, bulantılar devam katlanıcaz artık

Bizide tabloya ekleyebilirsin sat 20 eylül yaş 33 Kırklareli kalp ❣ atışı görüldü
Ausencia Ausencia

16 . Hafta da belli oluyormuş ya keskedaha erken belli olsa bizim 8 -9 haftamiz var ahh insan cok merak ediyor da ama rabbim hepimize saglikli bebişler nasip etsin
Ben 14. Haftada öğrenmiştim ilkinde. İkili testten sonraki randevu. Hatta ikili testte de belli olmuştu ama dr söylemedi kendi dr un söylesin dedi daha doğru olur. Erkek bebekler kızlardan daha önce belli oluyo fazlalıktan dolayı :-)

Ausencia Ausencia Canım :KK200: Eksik bilgi vermişim SAT 14 ağustos aslında ama benim adet duzensizligim var 40 gun gecikmeli oldugum gunler oldu sanırım gec dollenme benimkisi 22 yaş Diyarbakır kalp atımı duyuldu Şuan 8 Haftamdayım ama 9. Haftaya girmek üzereyiz tahmini dogum tarihim ne olur şuan bilemiyorum artık doktora sorucam ilk hamileligim rabbim nasip ederse :nazar::emir_bebek:

Tamam canım , tekrar hoş geldin diyeyim ...ekliyorum .
geç döllenmene de usg ölçümlerine göre hareket ederek en doğru zamanlamayı verir mutlaka doktorun

Kızlar bulantilariniz nasıl.ya mahvoldum ıstifra mide eksimesi hepsi var.hicbir şey yiyemiyorum yediğim çıkıyor:KK43: bulantı hapı da fayda etmiyor ay bana yardım edin nolur :KK43:

Kusmak biraz daha rahatlatıcıdır , bende sadece bulantı vardı sürekli ama gece gündüz ... hep elim ağzımda ....
Bu hafta başı ile beraber çok çok hafifledi.
7-11 arası fena idi .

Kızlar beni az önce sağlık ocağından hemşire aradı. En geç 14.haftaya kadar gelip kayıt açtırmanız lazım dedi. Yaptırdığım kan testlerini de istediler. Sizi arayan oldu mu hiç? Bende haftaya ancak izin alıp gidebilirim herhalde.

Ben haber vermiştim .. 2 hafta önce nasıl gidiyor , kalp atımı duyuldu mu diye aradı

Ausencia Ausencia evet canım hepimiz Diyarbakır karpuzu ile dolaşıyoruz,bebislerimizin de o boylara geldiği günü de gorecez hep birlikte inşallah :)
@safari_go gözün aydın canım,nihayet duymussun minigin kalbini :)

İnşallah canım ya kocamaaaaan amin :KK200:

Tms sat:6 eylül tdt: 13.06.2018 kalp atışı duyuldu Ausencia Ausencia

yaş? şehir? kaçıncı çocuk ? olduğu bilgilerini de alabilr miyim canım ?

kızlar saç kesimi hakkında ne düşünüyorsunuz

en kısa zamanda kestireceğim ...
gebelikte inanılmaz dökülüyor ...Kısacık olsun ..hiç aldığım vitaminden saçlarıma gitmesin :) hepsi bebeğe ....

Hurafelere asla inanma canım .

Ausencia Ausencia merhaba benim listede eksik bilgim var. Kalp atışı duyuldu :)

hemen ekliyorum canım :KK200: hayırlı olsun

Heh aynen benimde anlatmak istediğim bu. Yani arkadaşlarım inatla o kafası. Gövdesi vs. Deyince bende şaşırdım cunki dr. Ölçerken sadece üstünü ölçtü. Ya inşallah öyledir inşallah atar. Rabbim herkesin gönlün e göre versin :)
Dün bende de iki kese gibi görüntü vardı. Ben neden iki kese var yoksa ikiz mi deyince dr o bebeğin ......sı (Bu kısmı iyi duyamadım.)dedi. İki kez sordum. İkisinde de ikiz olmadığını söyledi.

Herkese merhaba çok şükür kalp atışını duyduk bugün 6+6 sat a göre usg ye göre de 7+0 9mm olmuş bizim mercimek kesenin altında ufak bi kanama alanı varmış kahverengi akıntı olursa şaşırma dedi, kırmızı olursa gel dedi bende kahve akıntı yok şükür, hemen perintalogtan da randevumuzu aldık 14 aralık a bizim için en önemli adımlardan biri bu inşallah ordanda güzel haberlerle ayrılırız, bulantılar devam katlanıcaz artık

Bizide tabloya ekleyebilirsin sat 20 eylül yaş 33 Kırklareli kalp ❣ atışı görüldü
Ausencia Ausencia

Hoş geldin ve hayırlı olsun :KK200:

Ufak kanama alanında bir sonraki usg de geçmiş gitmiş olsun , bende de vardı ..bir çoğumuzda oldu ...

Back