- 7 Ocak 2012
- 255
- 264
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #6.861
Şükür canım.. Zekai tahir de benim ve kardeşlerimin doğduğumuz hastane![]()
Vayy ankaralısınız demekki.
![Smiling face :relaxed: ☺️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/263a.png)
![Smiling face :relaxed: ☺️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/263a.png)
![Sinirli :sinirli: :sinirli:](/images/smiley/sinirli.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şükür canım.. Zekai tahir de benim ve kardeşlerimin doğduğumuz hastane![]()
Merhaba kizlar kan tahlillerim için devlet hastanesine gittim.. bu kadar pis bu kadar hastaya kötü davranan yer yoktur heralde . Muayene etti daha once üzerinde kalmış jeli tekrar jel kutusuna batırdı. Kalp atisini göremedi falan tedirgin oldum "noldu gozukmuyomu" dedim.sana oyle bisey mi dedim ne acele ediyosun dedi banaatti kafam.. Ben hergün hamile kalmıyorum daha öncede bunu yasadim biliyorum çünkü dedim. Kesti sesini sonra alttan bakicam dedi çubuğa eldiven takti yaa!! 7 haftalık falan dedi halbuki 8+3 Ben sonra direk kendi dr ma gittim. Gayet iyi 8+5 dedi. 2 gun önden gidiyo:) nasil rahatladigimi anlatamam. Devlet hastanelerinin ultrasonlari cok eski aynı şey başınıza gelirse üzülmeyin nerdeyse kalp atisi yok dicekti
Merhaba kizlar kan tahlillerim için devlet hastanesine gittim.. bu kadar pis bu kadar hastaya kötü davranan yer yoktur heralde . Muayene etti daha once üzerinde kalmış jeli tekrar jel kutusuna batırdı. Kalp atisini göremedi falan tedirgin oldum "noldu gozukmuyomu" dedim.sana oyle bisey mi dedim ne acele ediyosun dedi banaatti kafam.. Ben hergün hamile kalmıyorum daha öncede bunu yasadim biliyorum çünkü dedim. Kesti sesini sonra alttan bakicam dedi çubuğa eldiven takti yaa!! 7 haftalık falan dedi halbuki 8+3 Ben sonra direk kendi dr ma gittim. Gayet iyi 8+5 dedi. 2 gun önden gidiyo:) nasil rahatladigimi anlatamam. Devlet hastanelerinin ultrasonlari cok eski aynı şey başınıza gelirse üzülmeyin nerdeyse kalp atisi yok dicekti
CANİM BENDE 10.HAFTAMDAYIM 2 HAFTA SONRA IKILI TEST YAPTIRICAM. KONTROLE GITTIGIM DRUM YAPACAK. AMA PAZARTESI VEYA SALI GÜNLERI YAPIYORUZ SADECE ONA GÖRE RANDEVU AL DEDIGünaydınlarr herkese,
Bu cumartesi kontrolüm var, bakalım neler olacak :)
İkili test ne zaman yaptıracaksınız? Ben 10. haftamdayım 11. haftadan sonra yaptırmak gerekiyor muş sanırım.
Normal muayene edildiğimiz DR. mu yapıyor acaba, yoksa başka bir bölümemi rand.almak lazım, bilgisi olan var mı tecrübeli annelerden?
Ausencia merhabalar yaşım 27.il Aydın .sat 16 eylül .tahmini Doğum tarihi 25 haziran .ilk gebeliğim ve kalp atışlarını duyduk .tek kese
Merhaba bende aranıza yeni katıldım geçen Pazartesi öğrendim hamile olduğumu
Ausencia yaşım 34 sat 28 Eylül 2. Gebeliğim 1 oğlum var adana da yaşıyorum
Ausencia yaş 31 ikinci gebeliğim sat 10 eylül memleket siirt dogum tarihi 19 haziran kalp atışı duyuldu
Merhaba kızlar doktordan geldim çok şükür kalp atışını duyduk bir daha ki kontrol 1 ay sonra dahiliye ye de uğradım gitmişler bazı şikayetlerin vardı kan ve idrar verdim Çarşamba sonuçlar çıkacak doktor son zamanlarda kilo alıyor musun diye sordu triodlerim biraz ondeymis nitekim çok hızlı kilo alıyorum
Ausencia canım yaş 27 2. Gebelik sat:18 Eylül doğum tarihi 25 haziran şehir İstanbul
Merhabalar , aranıza yeni katıldım 2018 haziran annesi olacağım inşallah , beklenen Dogum tarihi 26 haziran hayırlısıyla. Bir oğlum var 2012 Ekim annesiydim ,Şimdi de burdayım uzun bir aradan sonra güzel bir duyguymuş. Hepinizin bebeği Hayırlı olsun, allah hayırla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah
Merhaba sevgili kk üyelerii aranız yeni katldımm daha önce takip ettiğim bir siteydi bugun uye olmak nasip oldu ve bende Rabbim nasip Ederse haziran annesi olucam galiba
Ausencia canım
benide ekle tablona bizde kalp atışını duyduk Cok sukur rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu
Yas:30
Sehir:İstanbul
Sat:25 Eylül
Tahmini dogum tarihi:02.07.2018
3.cü bebegim
Keseyi gorduk cok şükür
Ausencia öncelikle geçmiş olsun tabloya eklermisin beni de sat 15 eylül 3. Bebek mersinliyim tek kese ve kalp atımı duyuldu tüm hamilelere sağlıklı ve hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
Ausencia bende artık listede olabilirim.
Sat. 13 eylül
Bdt. 20 haziran
Yaş. 32
3. Çocuk
İstanbul
Kalp atışları duyuldu
HAZİRAN ANNESİ![]() | Yaşı | Yaşadığı İl | SAT tarihi | Tahmini Doğum Tarihi | Cinsiyet![]() | Kaçıncı Çocuk![]() | Notlar |
Günaydın bayanlar
Ausencia canım kalp atışı duyuldu
h.sonu kanamam oldu hastaneye gittik
birsürü kan idrar tahlil derken sol yumurtalığımda 5 cm kist çıktı idrar yollarımda enfeksiyon var kansızlık iğneler serumlar hastanede geçirdim
eşimle kan uyuşmazlığı sebebiyle igne yaptılar kanamam durdu çok şükür
doktor progestan verdi idrar yolu içinde ilaç ve folibol
aklıma takılan kist bebeğin gelişimini etkiler mi
cumartesiye randevu alacağım daha önce muayene olmamıştım doktora bu hafta gitmeyi planlıyordum
moralim çok bozuk
Slm kızlar nasıl gidiyo hamişlik bende perşembe günü bebişimin kalp sesini çok derindende olsa duydum azcık tabi doktor azcık morelimi bozdu ama neyse duydumda yeter bana
sağol canım sanada çok geçmiş olsun bende c.tesi tekrar gidip doktora detaylı görüşeceğim bakalım
canım kalp atımını duymuşsun ne mutludiğer rahatsızlıkların için çok çok geçmiş olsun .
bende gebeliğimle beraber miyomum olduğunu öğrendim .
Progestan kullandım .
Şu an kanama yok ... rahim dışı gibi yeri duvarda . ilk zaman kese ile yan yana idi ...şimdi uzaklaşmış .
Şükür duymuşsun canım
İlerlememesi de güzel olur inşallah ...
geçmiş olsun canım bende yok bacak ağrısı inşallah ms değildir bir doktora git için rahat etsin
Çok gecmis olsun canım Benim...İnşallah ms değildir hemencik geçer..Allah şifa versin
Benim de çok oluyor canım hemşireyim özellikle nöbetlerde çok ağrıyor bi nörolojiye danış istersen garanti olsun
Geçmiş olsun canım, benim kuyruk sokumunda ağrı oluyor genelde inşallah atak değildir seninki de
Allah korusun, hemen kötü düşünmeyin Benim 1 2 gün oldu basamadım üstüne kuyruk sokumuna kadar ağrıyırdu şu anda yok
Canım benim de var benim noropatim var gebelik öncesi de vardı ama gebelikte arttı baya bulunduğum ilde nöroloji uzman nı maalesef onun gelmesini bekliyorum
geçtiğine çok sevindim canım magnezyum eksikliği kasilmada yapıyor diye biliyorum çok şükür bir daha gelmez inşallah
Merak etmiştim seni valla canım.cok şükür sorun yokmuş.Allah beterinden korusun.Geçmiş olsun![]()
EvetAusencia nerdesin canim. Merak ediyorum seni
5+5de kalp atışı duymamaniz normal canım 6+3de duymuştum ben ama erken döllenme benim sanırım.cunku adet olmadan 5 gün önce idrarda çıkmıştı. Yani döllenmeyi alakalı. 6+5de görürsün normalde ama goremezsen telaş yapma geç dollenmisse 8.haftalara sarkabilir. İnşallah bı an önce kalp atışlarını duyarsin![]()
Canım tam ben de soracaktım artık nerelerdesin diye,hiç bu kadar yokluğuna alışık değiliz :) Neyse ki MS değilmiş. Evet gebelikte magnezyum eksiklginden kramplar oluyor canım.![]()
ayyy hiç deme bu karnım çok fena. Gorenin anlamaması mümkün değil,5 aylık hamileyim resmen. Yani bebek olsa gobusteki neyse bebek daha fasulye kadar göbek Diyarbakır karpuzu kadar :)
sabah öğle akşam bulanıyor anladıkta gece niye bulanır bu mide yaa![]()
Bir de benim bir sorum var. Ben aşırı derecede sinirlenmeye başladım , Öyle böyle değil gerçekten bir anda parlayıp, bağırıp , kızıp ağlayabiliyorum sizce bu normal mi ? Böyle giderse koca kişisi ve oğlum daha fazla bana katlanamayacaklar :)
Bende fena halde dikkat dağınıklığı var sizde öylemisiniz bilmiyorum ama ben özellikle araba kullanırken çok zorlanıyorum
Merhaba kizlar.Bnim bu sabah bulantm oldu ama kusmadim sadece tuküruk seklindeydi.Kahvalti yapmamistm.Tukurugum icinde az miktarda kan vardi.Korktm boyle kirmiziydi. Bi seyde yememistm.Bogazimin icide acidi boyle bicak kesmis gibi ama hafif ti sizce ne olabilir?ilk kez oldu bole bi sey
Günaydın Canım,
cuma günü bende perişan oldum lekelenme gelince en yakın devlet hastanesine gittim düşük riski var dediler başka bir devlet hastanesi gönderdi eşinle git dediler kan uyuşmazlığı yüzünden neyse gittik aldılar bizi içeri alttan her şekilde muayene ettiler elle bilecocugu göremediler diye renkli domble. soktular alınacak dediler cocuk yok diyince dünya başıma yıkıldı orada başka bir doktor baktı meğer salak kadın yanlış yere baktığından görememiş cocuğu gördü neymiş bu sefer de küçük dediler herşeye hazırlıklı ol dediler yatış verdiler iğnemi yaptıktan sonra hastaneden çıktım. kendi doktorum ogün tam gün doğumdaydı akşam aradım dedim böyle böyle oldu hemen bana gel arın dedi gittim ve hiç bir sıkıntı gözükmüyor dedi kal atışlarının hareketlerini bile gördük. ama ağır bir depresyon geçirdim sende korkma bebeğin senin korktuğunu hissediyormuş tedirgin oluyormuş mutlu ol pozitif bak Rabbim zaten nasip ettiyse inşallah gelecek Sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim
Kizlar ben az once muayeneden ciktim.bebisimin hareketlerini ilk defa bu kadar net gordum ziplayip duruyordu sirt ustu yatmis kendini yukari firlatiyor:) masaallah subhanallah dedim nasil bisey iki dusukten sonra umudum gitmisti hic anne olamicam diyordum.hala hic bi sey net degil tabiki dinlenmem ilaclarima devam etmem gerek ama ben bebeğimi bu kadar gordum ya Allah kucagima da aldirsin hepimiz icin ins.guzel olur.haftalar bian once ilerlesin istiyorum hareketlerini hissedeyim saglikli olsun istiyorum.aklim hep onda benim minik fasulyemm![]()
Uzun zamandır giremiyordum özledim sizlerii
Mide bulantılarım ve kasik ağrılarım sağolsun. Elime telefonu almak bile gelmiyor içimden
Bugün erken kontrole gideceğiz. Progestan kullanıyorum 1 kere kanamam oldu ama kahverengi akintim maalsef devam ediyor. Agrilarim da artınca dr. Çağırdı. Umarım kötü birşey yoktur.
Artik o kadar çok düşünüyorum ki rüyalarım da kürtaj oluyorum, yok bebek içimde ölmüş. Allahım sen koru
Sizler nasılsınız nasıl gidiyor ?
Cok kötüler gercekten seni et gibi görüyo geç siradaki..Devlet hastaneleri böyle ya.. Sonrada birileri çıkıp, Sağlık Bakanlığından memnuniyet oranı %73, sıra yok vs vs vs vs.. Gayette sıra var, memnuniyette çok çok az.. Ne zaman insan gibi davranacaklar acaba???? Suriyeli olsak davranırlardı galiba..
Beybisi123 canım bir tek ben görmedim galiba senin bebişi geçmişe baktım ama bir türlü bulamadım çok merak ettim :)
Ausencia dün fenalaşınca acile gittim, hemen ultrasonla bebişe baktılar ben sata göre bir hafta geriden hesaplarken bebeğim sat tarihine ulaşmış tam 7 haftalık olmuş, ilk kez kese de gördüm onu ve kalbini duyduk çok şükür. Bilgilerimi güncelleyebilirsin canım, kalp atışı duyuldu tahmini doğum tarihi 24 haziran :)
Birde bulantım için dramamine yazdı kullanan var mı ?
Herkese günaydınlar ben bugün 7+0 oldum 8. Haftanın içine girdik bakalım hayırlısı ile. Yalnız bende bel ağrısı başladı ve hafiften sağ bacağımın arası ağrıyor , sizce normal mi ? Öyle rahatsız edecek kadar değil ama hissedilir
Günaydınlarr herkese,
Bu cumartesi kontrolüm var, bakalım neler olacak :)
İkili test ne zaman yaptıracaksınız? Ben 10. haftamdayım 11. haftadan sonra yaptırmak gerekiyor muş sanırım.
Normal muayene edildiğimiz DR. mu yapıyor acaba, yoksa başka bir bölümemi rand.almak lazım, bilgisi olan var mı tecrübeli annelerden?
günaaydın ben de bugün kontrole gittim kalp sesini duyduk şükür herşey yerli yerinde gidiyor benim de çok az bulantım oluyo onun dışında hiç bi sıkıntım yok Allah herkese sorunsuz güzel bi hamilelik dönemi versin inşallah
sağol canım sanada çok geçmiş olsun bende c.tesi tekrar gidip doktora detaylı görüşeceğim bakalım
bu progestan beni mafetti başımı döndürüyor tansiyonum yerlerde oluyor
benimde kanamam yok çok şükür
Rabbim şifa versin tüm anne ve bebişlere
6 cikti canim simdik kadin dogum ve dahiliye danistim canim t3 te sıkıntı yok dedi ben zaten levatiron ilac kullaniyordum canm 25 mg di smdik 50 mg cikardik bir sorun yok cok yukseklik yok dedi cnmCanım benimde yüksek çıkmıştı ilk gebelikte. Bence en doğrusu endokrin doktoruna gitmen. Bende de şu an haşimato olduğu için sürekli takip altındayım. İlla kullanman gerek. Ama aksatma mutlaka git. Yükselmesi Hem düşüşe sebep oluyor hemde bebeğin zeka gelişimini etkiliyor. Kaç cıktı değer.
Canim banada takip dedi senin degerin kacti canim benim 6 cikti tsh degerimbenim de yüksek canım ilaca başlattı dahiliye doktoru her ay takip edilecek
Canım bende coraspin kullanıyordum bende kanama yaptı sanırım yani ondan kaynakli diye düşündum ve bırakırdı doktorum.lekenme devam ediyor ama şükür bitti gibi.sende de oldu mu coraspinden sonra kanamaBugün dra gittik. Bunda da geç döllenme olmuş. 7+2 olmam gerekirken dr ölçümlere göre 6+2 dedi. Ben geriden mi geliyor deyince hayır sorun yok, geç döllenme olmuştur dedi. İki kez sordum. Sorun olmadığını söyledi. Coraspin yazdı. Ağızdan aldığım Progestan'ı da alttan almamı söyledi. Pazardan beri leke yok aslında ama yine de kullanacağım ben. Haftaya kontrol var zaten.
Ay canım ben kullanıyorum ama pek faydasını görmedim.istifra etmemi durduruyo ama bulantim ve mide yanmam geçmiyor.kac gündür mahvoldum sabah aksam çıkarıyorumBeybisi123 canım bir tek ben görmedim galiba senin bebişi geçmişe baktım ama bir türlü bulamadım çok merak ettim :)
Ausencia dün fenalaşınca acile gittim, hemen ultrasonla bebişe baktılar ben sata göre bir hafta geriden hesaplarken bebeğim sat tarihine ulaşmış tam 7 haftalık olmuş, ilk kez kese de gördüm onu ve kalbini duyduk çok şükür. Bilgilerimi güncelleyebilirsin canım, kalp atışı duyuldu tahmini doğum tarihi 24 haziran :)
Birde bulantım için dramamine yazdı kullanan var mı ?
Çok geçmiş olsun canım bende bi Aydır var o geçmeyen baş ağrısı her gun mutlaka olur ve iki saat gecmek bilmez maalesef agrı kesici de ilk aylarda vermiyorlar ama ben hamileligimi bilmeden baya parol aldımMerhaba kızlar bulantı bitti baş ağrısı başladı bu nasıl bir ağrıdırkafamı kaldıramıyorum
![]()