2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
selamün aleyküm kızlar ❣ bende 10haftalık hamileyim nasipse haziran annesiyim. satı bilmiyorum. izmirde oturuyorum Ausencia Ausencia benıde eklermisin ? tahmini dogum 12 haziran

Ve aleyküm selam ..

Yaş bilgini de alayım , ilk gebelik mi ? ha bir de kalp atımı duyuldu mu ? hemen ekleyeyim ... hoş geldin :KK200:

Ve aleyküm selam ..

Yaş bilgini de alayım , ilk gebelik mi ? ha bir de kalp atımı duyuldu mu ? hemen ekleyeyim ... hoş geldin :KK200:
hoş gördüm❣22 yasındayım 5. gebeliğim. pıhtılaşma sorunum var ilk defa bu gebeliğimde iğneye başladık hamd olsun şimdilik iyi gidiyoruz. kalp atışını duyduk hamd olsun❣

hoş gördüm❣22 yasındayım 5. gebeliğim. pıhtılaşma sorunum var ilk defa bu gebeliğimde iğneye başladık hamd olsun şimdilik iyi gidiyoruz. kalp atışını duyduk hamd olsun❣

Hadi bakalım hayırlı olsun canım ... Rabbim kucağımıza almayı da nasip etsin :KK200:

Arkadasim ben de 9+5 ikizlere hamileyim. Ben hasimato tirod hastasiydim..hamilelikte degerim 5. Yukseldi. 125 mg levetrion iciyorum. Ilk uc ay hamilelikte tsh degeri 2.5 altinda olmali bu cok onemli . Benim 2.5 dustu doz ayarlamasi ile .
Aynen canım 2nin altında istiyor benim doktorum da, her sabah aç karna alıyorum ilacı inşallah düşmüştür

ayy kızlar sizinde cok bulantınız oluyormuuu yaa benim var baya. naneli şeker ve çekirdekten başka birşey yiyemiyorumm :/

Çooooooooooooook .... ne çektin ... sabah akşam bulantı sürekli ...gece de ...
bugün ilk kez azaldı

Kafamı kaldıramıyorum inan ki hiç bişey yiyemiyorum yemedikce daha çok bulanıyor aksi gibi istifra da edemiyorum nasıl olacak böyle bilmiyorum sarardım soldum iki haftada :cry:

evet biliyorum canım ..bende de öyle istifra yok . sürekli bir çıkacakmış hissi ... sürekli bulantı ...gece bile uyandıran ...

ama ben bulandıkça bir şeyler yiyorum .... peynir atıyorum ağzıma ..meyve ..yoğurt ..... kraker ... hoş hiç etki etmiyor hiç biri ama yine de yiyorum :)

Kızlar 9. Haftaya girdim ben de. Kabızlık başladı. Bi de belim ağrıyor iki gündür. Adet ağrısı gibi değil. Beli ağrıyan var mı?

Kızlar 9. Haftaya girdim ben de. Kabızlık başladı. Bi de belim ağrıyor iki gündür. Adet ağrısı gibi değil. Beli ağrıyan var mı?

geçmiş sayfalarda vardı canım bel ağrısından şikayetlerini yazan ...

bende ve benim gibi bir kaç arkadaşta bacak ağrısı başladı ama bel daha çok okudum sanki ..

bulana bulana .. ağrıya ağrıya ... geçiyor işte bak 9 olmuş seninde :KK68:

Merhaba kizlar kan tahlillerim için devlet hastanesine gittim.. bu kadar pis bu kadar hastaya kötü davranan yer yoktur heralde . Muayene etti daha once üzerinde kalmış jeli tekrar jel kutusuna batırdı. Kalp atisini göremedi falan tedirgin oldum "noldu gozukmuyomu" dedim.sana oyle bisey mi dedim ne acele ediyosun dedi bana:oha: atti kafam.. Ben hergün hamile kalmıyorum daha öncede bunu yasadim biliyorum çünkü dedim. Kesti sesini sonra alttan bakicam dedi çubuğa eldiven takti yaa!! 7 haftalık falan dedi halbuki 8+3 Ben sonra direk kendi dr ma gittim. Gayet iyi 8+5 dedi. 2 gun önden gidiyo:) nasil rahatladigimi anlatamam. Devlet hastanelerinin ultrasonlari cok eski aynı şey başınıza gelirse üzülmeyin nerdeyse kalp atisi yok dicekti
İnsallah oyledir benimde 7+6 devlet hastanesine gittim yolk gozuktu bebek gozukmedi. ertesi gun 8+0 bir tip merkezine gittim orda da yolk gozuktu sacma sapn konuştu sinirimi bozdu yok bebek gozukti gibi dedi ama bebek olsa cok kucuk böyle olmamali filan dedi sonra yok dedi radyoloji bolumune usg cektirmeye yonlendirdi orda kalp atisi duyuldu dedi ama hic bilgi vermedi yani niye bebek gozukmuyor ya da kalp atisi normalmi bir şey söylemedi suratsiz radyolog. kendi doktorumda hasta yogunlugundan yeni hasta almiomus dedi sekreteri. teli degismis doktorumun heralde ulasmadim da ordan. daha da doktora gitmek istemiom biraz bekleyim diyorum evde de kafayi yiyom bu arada iki yerde de karindan baktılar

Kızlar beni az önce sağlık ocağından hemşire aradı. En geç 14.haftaya kadar gelip kayıt açtırmanız lazım dedi. Yaptırdığım kan testlerini de istediler. Sizi arayan oldu mu hiç? Bende haftaya ancak izin alıp gidebilirim herhalde.

Ben daha hamile olduğumu öğrenmeden, aradılar.. Var mı bir durum diye.. Bende adetim gecikti filan dedim.. Varsa bilgilendirin dediler.. Bilgilendirdikten sonra gittim, tahlil yapıldı.. Belirli haftalarda gitmek lazımmış, Sağlık Bakanlığı takip ediyormuş..

ben de öyle ama saç kesildikten sonra vücuttaki bazı vitaminler saçların uzaması için kullanılıyormuş bebeğin alması gereken vitamin saça gidiyor diye duymuştum.. ne kadar doğru bilmiyorum nette araştırdım bişey de bulmadım
Saç, birtek kesildikten sonra uzamıyor ki.. Şuan kestirmesek, 7-8ay uzamayacak mı yani? :işsiz:
Eskilerde elektrik olmadığı için, akşamları tırnak kesilmez denmiş ya, biryerlerini keserler diye.. Ama günümüze, akşam tırnak kesilmez kısmı kalmış.. :halay: Dökülmesini bir nebze olsun önlemek için, birde zaten kestirmem gereken zaman geçtiği için, kestireceğim mecbur..

geçmiş sayfalarda vardı canım bel ağrısından şikayetlerini yazan ...

bende ve benim gibi bir kaç arkadaşta bacak ağrısı başladı ama bel daha çok okudum sanki ..

bulana bulana .. ağrıya ağrıya ... geçiyor işte bak 9 olmuş seninde :KK68:
Mide bulantılarım da ondan hiç bahsetmiyorum bile canım. Yarın kontrolüm var. Geçen kontrolde kanama alanı var demişti. İnşallah bu kez hep olumlu şeyler söyler doktor.

Ya ben buna çok güldüm ... o yüzden alıntılamadan geçemedim canım .

bir Diyarbakır karpuzu da bende var biliyorsun :)

canım senin bulantılar bana çok benziyor . gece kaldırıyor o bulantı resmen . ilk kez bugün iyiydi ....belki de geçiyor ... 11.haftaya giriyorum .

Bende öyleydim ..gözünün üzerinde neden kaşın var diye dolanıyordum .

Bu ara ona bile halim yok :))

Dikkat dağınıklığı değil ama araç demişken , ben bi tuhaf oldum . Kullanırken resmen yavaşladım , biraz aksi bir sürücü idim :) şimdi sakin , yavaş ... aman sanki hızlı bir hareket yaparsam bebeğe bir şey olur gibi ....

Canım 3-4 gün önce bana da oldu ...Zaten benim bulantı çok kusma pek yok .... ama çok affedersiniz ancak böyle ifade ederim , böğürmeye benzeyen bir geğirme geliyor bulantı ile :) o da boğazımı tahriş ediyor bence . kanda o yüzden geldi .

seninde tahriştir , ya zorlamadan ya çok istifra etmekten ....

Amin .

Canım ne büyük endişe ve sıkıntı yaşamışsın yok yere . Daha önce yazmıştım bana da ilk gebeliğimde bir dr bebek yok ki demişti ..... eli ayağım boşalmıştı o an ... yok dediği oğlum şu an 8 yaşında :)

Oyyy Maşallah Subhanallah annesinin fasulyesine .... İnşallah arkadaşım inşallah .... hepimiz evlerimizde iken sen hastane odalarında kaldın .... Rabbim kucağına almayı da nasip edecek inşallah bu sefer

Canım güzel düşün lütfen .... hiç kötü şeyler düşünüp yok yere kendini strese sokma ...Herşeyin çok sağlılı ve yolunda gidiyor , şükür .

Olabilir , kanama progestan kullanımı bir çoğumuzda oldu ... oğlumda benim kanama alanım o kadar genişti ki dr hiç kalkma demişti ....hiç kalkmadım 1 hafta ...

Olabiliyor ..yeter ki ilaçlarını dikkatli kullan , hareketlerine dikkat et ...

Amin canim Allah razi olsun.hepimiz saglikla kavusalim bebislerimize.ben cuma gunu taburcu oldum evde raporluyum uc hafta.bugun felaket bi gun geciriyorum.ilk defa gece uyanip kustum.sabah uyanir uyanmaz bida...gun boyu ne kahvalti ne bisi bulantidan berbat durumdayim.sadece o olsa yine iyi gebelikte hic olmadi diye sevinirken yine o berbat boyun agrim tuttu boynumdan gozume kadar zonklama.hareket ettirmiyor.ne agri kesici alabiliyorum ne metpamid.aslinda alinir ama ne kadar az o kadar iyi.doktorum tavsiye etmiyor parolu bile.bebisten yana.tam 40.gunde baslayan bulanti kusma pesimi birakmiyor onuncu haftadayim artk ne zaman gececk bilmiyorum azalacagina artiyor.saglik olsun diyelim bebisin cani sag olsun:)

Çooooooooooooook .... ne çektin ... sabah akşam bulantı sürekli ...gece de ...
bugün ilk kez azaldı

evet biliyorum canım ..bende de öyle istifra yok . sürekli bir çıkacakmış hissi ... sürekli bulantı ...gece bile uyandıran ...

ama ben bulandıkça bir şeyler yiyorum .... peynir atıyorum ağzıma ..meyve ..yoğurt ..... kraker ... hoş hiç etki etmiyor hiç biri ama yine de yiyorum :)
Aynı ben.. Bende de sürekli bulantı, çıkarma yok.. Ama sabah üç poaça yedim, öğlen iş yerinde birer tabak pilav-nohut-cacık-salata yedim.. Arada midem ekşiyor diye birşey atıştırdım.. Akşam da tost ve yemek yedim, meyve tabağımda sırada bekliyor.. Ama bulantım hep var, çok ilginç.. Tabi su içemiyorum, bir bardak anca..

Slm bugun drye gittim kalp atislari duyuldu fakat cok yavasmis 6+3 cikti kalp atisi yavas olup sonra duzelen veya tersi durum yasayan var mi ?

Back