2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Azcuk gülümseler ölürler sanki.

Ayyy sormaaa bende bir kere acile gittim karından göremedi makine eski diye. Çubuğa eldiven taktı alttan bakıcam dedi bana da ay çok kötüydü dedim daha da gitmem

CANİM BENDE 10.HAFTAMDAYIM 2 HAFTA SONRA IKILI TEST YAPTIRICAM. KONTROLE GITTIGIM DRUM YAPACAK. AMA PAZARTESI VEYA SALI GÜNLERI YAPIYORUZ SADECE ONA GÖRE RANDEVU AL DEDI

Devlet hastaneleri böyle ya.. Sonrada birileri çıkıp, Sağlık Bakanlığından memnuniyet oranı %73, sıra yok vs vs vs vs.. Gayette sıra var, memnuniyette çok çok az.. Ne zaman insan gibi davranacaklar acaba???? Suriyeli olsak davranırlardı galiba..

Ausencia merhabalar yaşım 27.il Aydın .sat 16 eylül .tahmini Doğum tarihi 25 haziran .ilk gebeliğim ve kalp atışlarını duyduk .tek kese

Merhaba bende aranıza yeni katıldım geçen Pazartesi öğrendim hamile olduğumu

Ausencia yaşım 34 sat 28 Eylül 2. Gebeliğim 1 oğlum var adana da yaşıyorum

Ausencia yaş 31 ikinci gebeliğim sat 10 eylül memleket siirt dogum tarihi 19 haziran kalp atışı duyuldu

Ausencia canım yaş 27 2. Gebelik sat:18 Eylül doğum tarihi 25 haziran şehir İstanbul

Merhaba sevgili kk üyelerii aranız yeni katldımm daha önce takip ettiğim bir siteydi bugun uye olmak nasip oldu ve bende Rabbim nasip Ederse haziran annesi olucam galiba

Ausencia canım benide ekle tablona bizde kalp atışını duyduk Cok sukur rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu

Yas:30

Sehir:İstanbul

Sat:25 Eylül

Tahmini dogum tarihi:02.07.2018

3.cü bebegim

Keseyi gorduk cok şükür

Ausencia öncelikle geçmiş olsun tabloya eklermisin beni de sat 15 eylül 3. Bebek mersinliyim tek kese ve kalp atımı duyuldu tüm hamilelere sağlıklı ve hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah

Ausencia bende artık listede olabilirim.
Sat. 13 eylül

Bdt. 20 haziran

Yaş. 32

3. Çocuk

İstanbul

Kalp atışları duyuldu

Arkadaşlar ekledim nihayet ...gecikme için kusura bakmayın .
Dün gece tam giriyordum bilgileri bu seferde site de bakım çalışması vardı ...

Eksik bilgileri olan arkadaşlar tamamlarsa sevinirim .

Tekrar hoş geldiniz .

Bu arada hiç bilgi vermeyen arkadaşlar var yeni gelen , onlarda lütfen tablodaki bilgilerini bana iletirlerse hemen eklerim

[tr][td][/td][/tr][tr][td][/td][/tr]
HAZİRAN ANNESİYaşıYaşadığı İlSAT tarihiTahmini Doğum TarihiCinsiyetKaçıncı ÇocukNotlar
[td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [tr][td]Kubra3037 [/td][td]31[/td][td]İstanbul[/td][td]25 Ağsts[/td][td]01 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]herkesgibiyim[/td][td]27[/td][td]Ankara[/td][td]26 Ağsts[/td][td]02 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]loves all off you[/td][td]27[/td][td]Manisa[/td][td]26 Ağst[/td][td]02 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]dusunceli kizz [/td][td]27[/td][td]Bursa[/td][td]27 Ağsts[/td][td]04 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Mystory-06 [/td][td]30[/td][td]Ankara[/td][td]27 Ağsts[/td][td]04 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Ausencia [/td][td]38.5[/td][td]Kocaeli[/td][td]28 Ağsts[/td][td]05 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]esrakdnz[/td][td]27[/td][td]İstanbul[/td][td]28 Ağustos[/td][td]05 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Berillll123[/td][td]32[/td][td]İstanbul[/td][td]28 Ağustos[/td][td]05 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]kahvekokulu[/td][td]27[/td][td]İstanbul[/td][td]28 Ağustos[/td][td]04 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]parolamyokask[/td][td]30[/td][td].[/td][td]28 Ağustos[/td][td]5 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Flower3516[/td][td]27[/td][td]Bursa[/td][td]29 Ağsts[/td][td]05 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]fpamuk[/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]29 Ağsts[/td][td]05 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]sewils88[/td][td]28[/td][td]Ankara[/td][td]30 Ağsts[/td][td]05 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]ecaterina [/td][td]23[/td][td]İstanbul[/td][td]30 Ağsts[/td][td]6 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]erem2009 [/td][td]30[/td][td]Balıkesir[/td][td]30 Ağsts[/td][td]06 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu.[/td][/tr]
[tr][td]Yazmira35 [/td][td]34[/td][td]İzmir[/td][td]30 Ağsts[/td][td]06 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]fnd_50 [/td][td]27[/td][td]Nevşehir[/td][td]30 Ağsts[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kalp atışı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]kedikedi84[/td][td]33[/td][td]İstanbul[/td][td]31 Ağsts[/td][td]07 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Bigaripyolcu[/td][td]27[/td][td]Edirne[/td][td]1 Eylül[/td][td]8 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Amazing_GNC [/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]1 Eylül[/td][td]09 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Pamuksekermavis [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td]02 Eylül[/td][td]09 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]İkizler kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]duygukaanfatih[/td][td]28[/td][td]Çanakkale[/td][td]02 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Edaaa93 [/td][td]24[/td][td]İstanbul[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kalp atışı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Paradise82[/td][td]35[/td][td]İstanbul[/td][td]03 Eylül[/td][td].[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Limon agacim[/td][td]25[/td][td]?[/td][td]2 Eylül[/td][td]9 Haziran[/td][td]?[/td][td]ilk[/td][td]kalp atışı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]beniim [/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]02 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Myhsa [/td][td]34[/td][td]Mersin[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Blackcat95[/td][td]21[/td][td].[/td][td]03 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td].[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]newsletter [/td][td]30[/td][td]Almanya[/td][td].[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kalp atışı görüldü[/td][/tr]
[tr][td]gmzckr [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td]04 Eylül[/td][td]11 Haziran [/td][td]?[/td][td].[/td][td]kalp atışı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]gulenbalik[/td][td]24[/td][td]İstanbul[/td][td]4 Eylül[/td][td]11 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kalp atışı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]tatlilavinya [/td][td]32[/td][td]İstanbul[/td][td]04 Eylül[/td][td]11 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]ilsas [/td][td]31[/td][td]Muğla[/td][td]5 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atışı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]safari_go[/td][td]21[/td][td]Ankara[/td][td]5 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]rune[/td][td]36[/td][td]Mersin[/td][td]4 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]2 kese yerleşmiş[/td][/tr]
[tr][td]vlkpnr[/td][td]30[/td][td]?[/td][td]04 Eylül[/td][td]11 Haziran[/td][td]?[/td][td]3.[/td][td]kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]jelibons[/td][td]27[/td][td]Ankara[/td][td]05 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kalp atışı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]meralg[/td][td]29[/td][td]Bursa[/td][td]06 Eylül[/td][td]14 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kalp atışı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Mydestinyy [/td][td]35[/td][td]Bursa[/td][td]06 Eylül[/td][td]13 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atışı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]aeengineer[/td][td]28[/td][td]Bursa[/td][td]06 Eylül[/td][td]27 Haziran[/td][td]?[/td][td]ilk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Ebrulim5809 [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td]07 Eylül[/td][td]14 Haziran [/td][td]?[/td][td]ilk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Chun lee[/td][td]33[/td][td].[/td][td]07 Eylül[/td][td]14 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kalp atışı görüldü[/td][/tr]
[tr][td]BALIMSIN[/td][td]32[/td][td]Tekirdağ[/td][td]07 Eylül[/td][td]15 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kalp atışı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]asivemai[/td][td]28[/td][td]İzmir[/td][td]08 Eylül[/td][td]15 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Adige_[/td][td]27[/td][td]Ankara[/td][td]08 Eylül[/td][td]15 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kalp atışı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Mrvgnc[/td][td]34[/td][td]Kocaeli[/td][td]8 Eylül[/td][td]16 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kalp atışı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]melaike06 [/td][td]37[/td][td]Ankara[/td][td]8 Eylül[/td][td]16 Haziran[/td][td].[/td][td]2.[/td][td]kalp atışı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]YILDIS[/td][td]26[/td][td]Adana[/td][td]09 Eylül[/td][td]16 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kalp atışı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]lavinza[/td][td]33[/td][td]İstanbul[/td][td]09 Eylül[/td][td]16 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]tb_fb[/td][td]30[/td][td]?[/td][td]09 Eylül[/td][td]16 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]...[/td][/tr]
[tr][td]AHU42[/td][td].[/td][td]Konya[/td][td]09 Eylül[/td][td].[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kalp atışı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]lolita555[/td][td]27[/td][td]Manisa[/td][td]10 Eylül[/td][td]17 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kalp atışı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Citlembik89[/td][td].[/td][td]Kayseri[/td][td]11 Eylül[/td][td].[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu.[/td][/tr]
[tr][td]triplemom[/td][td]32[/td][td]İsviçre[/td][td]11 Eylül[/td][td]18 Haziran[/td][td]?[/td][td]3.[/td][td]kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Beybisi123[/td][td]23[/td][td]Bursa[/td][td]12 Eylül[/td][td]19 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kalp atışı görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Defnelfin[/td][td]29[/td][td]Antalya[/td][td]13 Eylül[/td][td]21 Haziran[/td][td]?[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Arbe-deli [/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]14 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]denizyildizi00[/td][td]25[/td][td]İzmir[/td][td]14 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]BoO_ [/td][td]28[/td][td]Bingöl[/td][td]15 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]mengur[/td][td]33[/td][td]Ankara[/td][td]15 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]3.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]kadriyekivanc[/td][td]35[/td][td]Ankara[/td][td]15 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kalp atışı duyuldu [/td][/tr]
[tr][td]Leylacigdem [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td].[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]cennetyuvam[/td][td]23[/td][td]İstanbul[/td][td]?[/td][td]24 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kalp atışı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td] Lunanueva01[/td][td]29[/td][td]Mersin[/td][td]18 Eylül[/td][td]25 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]gokse_4141[/td][td]34[/td][td]Kocaeli[/td][td]17 Eylül[/td][td]18 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kalp atışı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]mi-nick [/td][td]25[/td][td]Bursa[/td][td]18 Eylül[/td][td]25 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kalp atışı duyuldu[/td][/tr]

[tr][td]askrhpozitif[/td][td]27[/td][td]İstanbul[/td][td]18 Eylül[/td][td]25 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kalp atışı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]oflumete[/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]20 Eylül[/td][td]27 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]

[tr][td]white_rose23[/td][td]30[/td][td]Elazığ[/td][td]?[/td][td]28 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]vefa84 [/td][td]33[/td][td]Uşak[/td][td]22 Eylül[/td][td]29 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]

[tr][td]kizilcik26[/td][td]25[/td][td]Eskişehir[/td][td]27 Eylül[/td][td]04 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü.[/td][/tr]
[tr][td]meltem151515515 [/td][td]?[/td][td]Bursa[/td][td]24 Eylül[/td][td]29 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]yasminfth[/td][td]33[/td][td]Amasya[/td][td]23Eylül[/td][td]30 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]renklisemsiye[/td][td]31[/td][td]Konya[/td][td]25 Eylül[/td][td]30 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]rapunzelesk[/td][td]27[/td][td]Ağrı[/td][td]19 Eylül[/td][td]26 Haziran[/td][td]?[/td][td]ilk[/td][td]kalp atışı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Deriko arya[/td][td]34[/td][td]Adana[/td][td]20 Eylül[/td][td]30 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Soydanayse[/td][td]22[/td][td]Ankara[/td][td]17 Eylül[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]...[/td][/tr]

[tr][td]mosmorum[/td][td]29[/td][td]Ankara[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]kalp atışı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]balbocuuu[/td][td]22[/td][td]İstanbul[/td][td]13 Eylül[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kalp atışı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]ebru_ko[/td][td]35[/td][td]İstanbul[/td][td]13 Eylül[/td][td]21 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kalp atışı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Neliiii[/td][td]27[/td][td]Aydın[/td][td]16 Eylül[/td][td]25 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kalp atışı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Ceru[/td][td]30 [/td][td]İstanbul[/td][td]18 Eylül[/td][td]25 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı görüldü[/td][/tr]

[tr][td]Anestezistkilisli[/td][td]24[/td][td]Artvin[/td][td]21 Eylül[/td][td]28 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kalp atışı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]zumruduankaaa [/td][td]28[/td][td]Bolu[/td][td]25 Eylül[/td][td]30 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]lusnica[/td][td]34[/td][td]Adana[/td][td]28 Eylül[/td][td].[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Dnz7636[/td][td]30[/td][td]İstanbul[/td][td]25 Eylül[/td][td].[/td][td]?[/td][td]3.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]reyyan87[/td][td].[/td][td]Mersin[/td][td]15 Eylül[/td][td].[/td][td]?[/td][td]3.[/td][td]kalp atışı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]nisamelek[/td][td]32[/td][td]İstanbul[/td][td]13 Eylül[/td][td]20 Haziran[/td][td]?[/td][td]3.[/td][td]kalp atışı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]melismeltem[/td][td]31[/td][td]Siirt[/td][td]10 Eylül[/td][td]19 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kalp atışı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]?[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]?[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr]

Günaydın bayanlar

canım kalp atımını duymuşsun ne mutlu diğer rahatsızlıkların için çok çok geçmiş olsun .
bende gebeliğimle beraber miyomum olduğunu öğrendim .
Progestan kullandım .
Şu an kanama yok ... rahim dışı gibi yeri duvarda . ilk zaman kese ile yan yana idi ...şimdi uzaklaşmış .

Slm kızlar nasıl gidiyo hamişlik bende perşembe günü bebişimin kalp sesini çok derindende olsa duydum azcık tabi doktor azcık morelimi bozdu ama neyse duydumda yeter bana

Şükür duymuşsun canım
İlerlememesi de güzel olur inşallah ...

sağol canım sanada çok geçmiş olsun bende c.tesi tekrar gidip doktora detaylı görüşeceğim bakalım

bu progestan beni mafetti başımı döndürüyor tansiyonum yerlerde oluyor

benimde kanamam yok çok şükür

Rabbim şifa versin tüm anne ve bebişlere

geçmiş olsun canım bende yok bacak ağrısı inşallah ms değildir bir doktora git için rahat etsin

Çok gecmis olsun canım Benim...İnşallah ms değildir hemencik geçer..Allah şifa versin

Benim de çok oluyor canım hemşireyim özellikle nöbetlerde çok ağrıyor bi nörolojiye danış istersen garanti olsun

Geçmiş olsun canım, benim kuyruk sokumunda ağrı oluyor genelde inşallah atak değildir seninki de

Allah korusun, hemen kötü düşünmeyin Benim 1 2 gün oldu basamadım üstüne kuyruk sokumuna kadar ağrıyırdu şu anda yok

Canım benim de var benim noropatim var gebelik öncesi de vardı ama gebelikte arttı baya bulunduğum ilde nöroloji uzman nı maalesef onun gelmesini bekliyorum

geçtiğine çok sevindim canım magnezyum eksikliği kasilmada yapıyor diye biliyorum çok şükür bir daha gelmez inşallah

Merak etmiştim seni valla canım.cok şükür sorun yokmuş.Allah beterinden korusun.Geçmiş olsun

Ausencia nerelerdesin gardaşım kız sesin çıkmıyor..iyisindir inşaAllah..

Evet Ausencia nerdesin canim. Merak ediyorum seni

Canım tam ben de soracaktım artık nerelerdesin diye,hiç bu kadar yokluğuna alışık değiliz :) Neyse ki MS değilmiş. Evet gebelikte magnezyum eksiklginden kramplar oluyor canım.

Bu mesajlarda kalmıştı , cevap vermemezlik olmasın

Tekrar sağolun arkadaşlar , merak etmişsiniz

MS hastalığımın tedavisi sürecinde 2. bir gebeliği ertelemiştim ... Şükür ki 2 senedir her şey yolunda .. gerçi doktorum o zamanda engel değil diyordu ama ben tedirgindim .

Rabbim her türlü hastalıktan korusun her birimizi ....

Hele de karnımızda bebeklerimizi korurken .

ayyy hiç deme bu karnım çok fena. Gorenin anlamaması mümkün değil,5 aylık hamileyim resmen. Yani bebek olsa gobusteki neyse bebek daha fasulye kadar göbek Diyarbakır karpuzu kadar :)

Ya ben buna çok güldüm ... o yüzden alıntılamadan geçemedim canım .

bir Diyarbakır karpuzu da bende var biliyorsun :)

sabah öğle akşam bulanıyor anladıkta gece niye bulanır bu mide yaa

canım senin bulantılar bana çok benziyor . gece kaldırıyor o bulantı resmen . ilk kez bugün iyiydi ....belki de geçiyor ... 11.haftaya giriyorum .

Bende öyleydim ..gözünün üzerinde neden kaşın var diye dolanıyordum .

Bu ara ona bile halim yok :))

Bende fena halde dikkat dağınıklığı var sizde öylemisiniz bilmiyorum ama ben özellikle araba kullanırken çok zorlanıyorum

Dikkat dağınıklığı değil ama araç demişken , ben bi tuhaf oldum . Kullanırken resmen yavaşladım , biraz aksi bir sürücü idim :) şimdi sakin , yavaş ... aman sanki hızlı bir hareket yaparsam bebeğe bir şey olur gibi ....

Canım 3-4 gün önce bana da oldu ...Zaten benim bulantı çok kusma pek yok .... ama çok affedersiniz ancak böyle ifade ederim , böğürmeye benzeyen bir geğirme geliyor bulantı ile :) o da boğazımı tahriş ediyor bence . kanda o yüzden geldi .

seninde tahriştir , ya zorlamadan ya çok istifra etmekten ....

Amin .

Canım ne büyük endişe ve sıkıntı yaşamışsın yok yere . Daha önce yazmıştım bana da ilk gebeliğimde bir dr bebek yok ki demişti ..... eli ayağım boşalmıştı o an ... yok dediği oğlum şu an 8 yaşında :)

Oyyy Maşallah Subhanallah annesinin fasulyesine .... İnşallah arkadaşım inşallah .... hepimiz evlerimizde iken sen hastane odalarında kaldın .... Rabbim kucağına almayı da nasip edecek inşallah bu sefer

Canım güzel düşün lütfen .... hiç kötü şeyler düşünüp yok yere kendini strese sokma ...Herşeyin çok sağlılı ve yolunda gidiyor , şükür .

Olabilir , kanama progestan kullanımı bir çoğumuzda oldu ... oğlumda benim kanama alanım o kadar genişti ki dr hiç kalkma demişti ....hiç kalkmadım 1 hafta ...

Olabiliyor ..yeter ki ilaçlarını dikkatli kullan , hareketlerine dikkat et ...

Cok kötüler gercekten seni et gibi görüyo geç siradaki..

Canım hamd olsun kalbi duyulmuş fasulyenin benimde 5-6 gün geride idi ... 8.haftadan sonra Satı yakalamıştı

bende hafta sonu çok bacak ağrısı çektim . sağ bacak benimde ...bir kaç saat sürdü , yukarıda tutup dinlenince geçti.
Olabiliyormuş gebelikte

11 . hafta ile 13+6 arası yapılıyormuş

Aminnnn , hayırlı olsun canım

Özel hastanlerdeki cihaz kalitesi yok evet .
Ekran öyle bulanık ki , görüntüyü sağlıklı almak zor.
Şartlar bu ama doktorlar her yerde doktor ... aynı doktor özelde güler yüz gösterebiliyor ne yazık ki .

Aminnnnnnnnnn canım amin

6 cikti canim simdik kadin dogum ve dahiliye danistim canim t3 te sıkıntı yok dedi ben zaten levatiron ilac kullaniyordum canm 25 mg di smdik 50 mg cikardik bir sorun yok cok yukseklik yok dedi cnm

Merhaba kızlar bulantı bitti baş ağrısı başladı bu nasıl bir ağrıdır kafamı kaldıramıyorum

Canım bende coraspin kullanıyordum bende kanama yaptı sanırım yani ondan kaynakli diye düşündum ve bırakırdı doktorum.lekenme devam ediyor ama şükür bitti gibi.sende de oldu mu coraspinden sonra kanama

Ausencia Canım Eksik bilgi vermişim SAT 14 ağustos aslında ama benim adet duzensizligim var 40 gun gecikmeli oldugum gunler oldu sanırım gec dollenme benimkisi 22 yaş Diyarbakır kalp atımı duyuldu Şuan 8 Haftamdayım ama 9. Haftaya girmek üzereyiz tahmini dogum tarihim ne olur şuan bilemiyorum artık doktora sorucam ilk hamileligim rabbim nasip ederse

Ay canım ben kullanıyorum ama pek faydasını görmedim.istifra etmemi durduruyo ama bulantim ve mide yanmam geçmiyor.kac gündür mahvoldum sabah aksam çıkarıyorum

Merhaba kızlar bulantı bitti baş ağrısı başladı bu nasıl bir ağrıdır kafamı kaldıramıyorum
Çok geçmiş olsun canım bende bi Aydır var o geçmeyen baş ağrısı her gun mutlaka olur ve iki saat gecmek bilmez maalesef agrı kesici de ilk aylarda vermiyorlar ama ben hamileligimi bilmeden baya parol aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…