2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Beybisi123 Beybisi123 canım bir tek ben görmedim galiba senin bebişi geçmişe baktım ama bir türlü bulamadım çok merak ettim :)

Ausencia Ausencia dün fenalaşınca acile gittim, hemen ultrasonla bebişe baktılar ben sata göre bir hafta geriden hesaplarken bebeğim sat tarihine ulaşmış tam 7 haftalık olmuş, ilk kez kese de gördüm onu ve kalbini duyduk çok şükür. Bilgilerimi güncelleyebilirsin canım, kalp atışı duyuldu tahmini doğum tarihi 24 haziran :)

Birde bulantım için dramamine yazdı kullanan var mı ?

Herkese günaydınlar ben bugün 7+0 oldum 8. Haftanın içine girdik bakalım hayırlısı ile. Yalnız bende bel ağrısı başladı ve hafiften sağ bacağımın arası ağrıyor , sizce normal mi ? Öyle rahatsız edecek kadar değil ama hissedilir

Herkese günaydınlar ben bugün 7+0 oldum 8. Haftanın içine girdik bakalım hayırlısı ile. Yalnız bende bel ağrısı başladı ve hafiften sağ bacağımın arası ağrıyor , sizce normal mi ? Öyle rahatsız edecek kadar değil ama hissedilir
normaldır belkı cnm bunye degısıyor herkeste bende bel agrısı ara ara oluyor bızde 6+1 olduk bugun cum dr gtcez tekrar bebek umarım görünür

Sorma başta sabah olmak üzere ogurmekten ciğerlerim ağrıyor halsizim genelde kız çocuk çok bulantı yapar diolar östrojen salgıladığı için anneyi bitirirmis kaç gündür serum yiyorum içim cikti
Benim ilki erkekti canım daha çok bulantım vardı, kız erkek farketmiyor ama hiç bulantı yaşamayan hamilelere çok özeniyorum hepsine kocaman bir maşallah

Günaydınlarr herkese,

Bu cumartesi kontrolüm var, bakalım neler olacak :)
İkili test ne zaman yaptıracaksınız? Ben 10. haftamdayım 11. haftadan sonra yaptırmak gerekiyor muş sanırım.
Normal muayene edildiğimiz DR. mu yapıyor acaba, yoksa başka bir bölümemi rand.almak lazım, bilgisi olan var mı tecrübeli annelerden?

Günaydınlarr herkese,

İkili test ne zaman yaptıracaksınız? Ben 10. haftamdayım 11. haftadan sonra yaptırmak gerekiyor muş sanırım.
Normal muayene edildiğimiz DR. mu yapıyor acaba, yoksa başka bir bölümemi rand.almak lazım, bilgisi olan var mı tecrübeli annelerden?

günaydın,
ilkinde doktorum yapmadı yapan doktor varmı onu da bilmiyorum ama aynı hastanede başka yere yönlendirdi ordaki ultrason cihazı daha iyiydi hareketlerini falan görmüştüm...

Beybisi123 Beybisi123 canım bir tek ben görmedim galiba senin bebişi geçmişe baktım ama bir türlü bulamadım çok merak ettim :)

Ausencia Ausencia dün fenalaşınca acile gittim, hemen ultrasonla bebişe baktılar ben sata göre bir hafta geriden hesaplarken bebeğim sat tarihine ulaşmış tam 7 haftalık olmuş, ilk kez kese de gördüm onu ve kalbini duyduk çok şükür. Bilgilerimi güncelleyebilirsin canım, kalp atışı duyuldu tahmini doğum tarihi 24 haziran :)

Birde bulantım için dramamine yazdı kullanan var mı ?

Aldigin güzel haberleri bende cook sevdim. Gözün aydın canım.

Benim mercimek büyümüş dur tekrar atayım resim :halay:

Günaydın ❤️❤️ Bugün zekai tahir e gittim. Rutin gebelik testleri için. Doktor ultrasonla bakalım dedi. Uzandım monitörun arkası başımın yanında. Ekranı görmek imkansız. ☺️☺️Neyse şükür. 8+2 olmuşuz. 7-8 tüp kan aldılar. 17.8 mm olmuş. Ay git gide büyüyoruz çok şükür ya ❤️❤️❤️:halay::halay::halay:

Eklentiler

• IMG-20171106-WA0009.jpeg
    IMG-20171106-WA0009.jpeg
    24,2 KB · Görüntüleme: 66
Kizlar selam herkese dun kan tahlilerimi yaptirdim benim tsh degerim biraz yüksek çıktı bir sıkıntı olur mu simdik dahiliue dr una gdyrm

Canım benimde yüksek çıkmıştı ilk gebelikte. Bence en doğrusu endokrin doktoruna gitmen. Bende de şu an haşimato olduğu için sürekli takip altındayım. İlla kullanman gerek. Ama aksatma mutlaka git. Yükselmesi Hem düşüşe sebep oluyor hemde bebeğin zeka gelişimini etkiliyor. Kaç cıktı değer.

Günaydınlarr herkese,

Canım 11. Haftadan sonra yapılıyormuş. Benim kendi dr. Yapacakmış. Ben öyle öğrendim ama belki hastaneye göre değişir.

Canım bunlar normal ağrılar. Olacak şeyler yani.

Korkma :) bebiş büyüyor bizde genişliyoruz ondan :anneadayı:

Günaydın ❤️❤️ Bugün zekai tahir e gittim. Rutin gebelik testleri için. Doktor ultrasonla bakalım dedi. Uzandım monitörun arkası başımın yanında. Ekranı görmek imkansız. ☺️☺️Neyse şükür. 8+2 olmuşuz. 7-8 tüp kan aldılar. 17.8 mm olmuş. Ay git gide büyüyoruz çok şükür ya ❤️❤️❤️:halay::halay::halay:

Maşallah. Canımm çok sevindim. Çok şükür :halay:

benim de bel ağrılarım başladı :( tam ortadan iğne saplanır gibi kalakalıyorum :( normal maalesef doğuma kadar bel ağrısı çekeceğiz böyle :((

Back