- 7 Ağustos 2017
- 611
- 877
- 53
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #6.821
Olabilir canim. Ultrasonda cok sacma gorunyuler cikabiliyor bazen
Doğrudur canım valla bakalım bir dahakine daha çok belli olur inşallah . Yoksa bende bi ara heveslendim ikiz diye
![Kalp Kalbe Karşıymış :KK200: :KK200:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk200.png)
![Halay :halay: :halay:](/images/smiley/halay.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabilir canim. Ultrasonda cok sacma gorunyuler cikabiliyor bazen
Tşk ederim canım evet yakınmış seninkide hayırlı olsun oğlum bu ayın sonunda 4ü dolduruyor
Evet serum takarlar besleyici. Ben de bu akşam hastanede kalicam mecburen. Besinsizlikten titremeye başlamıştım tansiyonum diplerdeBen iyice kötüleştim gripte eklendi, acile gitsem ne gibi bir müdahale ederler bilginiz var mı ?
normaldır belkı cnm bunye degısıyor herkeste bende bel agrısı ara ara oluyor bızde 6+1 olduk bugun cum dr gtcez tekrar bebek umarım görünürHerkese günaydınlar ben bugün 7+0 oldum 8. Haftanın içine girdik bakalım hayırlısı ile. Yalnız bende bel ağrısı başladı ve hafiften sağ bacağımın arası ağrıyor , sizce normal mi ? Öyle rahatsız edecek kadar değil ama hissedilir
Benim ilki erkekti canım daha çok bulantım vardı, kız erkek farketmiyor ama hiç bulantı yaşamayan hamilelere çok özeniyorum hepsine kocaman bir maşallahSorma başta sabah olmak üzere ogurmekten ciğerlerim ağrıyor halsizim genelde kız çocuk çok bulantı yapar diolar östrojen salgıladığı için anneyi bitirirmis kaç gündür serum yiyorum içim cikti
Günaydınlarr herkese,
Bu cumartesi kontrolüm var, bakalım neler olacak :)
İkili test ne zaman yaptıracaksınız? Ben 10. haftamdayım 11. haftadan sonra yaptırmak gerekiyor muş sanırım.
Normal muayene edildiğimiz DR. mu yapıyor acaba, yoksa başka bir bölümemi rand.almak lazım, bilgisi olan var mı tecrübeli annelerden?
Beybisi123 canım bir tek ben görmedim galiba senin bebişi geçmişe baktım ama bir türlü bulamadım çok merak ettim :)
Ausencia dün fenalaşınca acile gittim, hemen ultrasonla bebişe baktılar ben sata göre bir hafta geriden hesaplarken bebeğim sat tarihine ulaşmış tam 7 haftalık olmuş, ilk kez kese de gördüm onu ve kalbini duyduk çok şükür. Bilgilerimi güncelleyebilirsin canım, kalp atışı duyuldu tahmini doğum tarihi 24 haziran :)
Birde bulantım için dramamine yazdı kullanan var mı ?
Kizlar selam herkese dun kan tahlilerimi yaptirdim benim tsh degerim biraz yüksek çıktı bir sıkıntı olur mu simdik dahiliue dr una gdyrm
Günaydınlarr herkese,
Bu cumartesi kontrolüm var, bakalım neler olacak :)
İkili test ne zaman yaptıracaksınız? Ben 10. haftamdayım 11. haftadan sonra yaptırmak gerekiyor muş sanırım.
Normal muayene edildiğimiz DR. mu yapıyor acaba, yoksa başka bir bölümemi rand.almak lazım, bilgisi olan var mı tecrübeli annelerden?
Herkese günaydınlar ben bugün 7+0 oldum 8. Haftanın içine girdik bakalım hayırlısı ile. Yalnız bende bel ağrısı başladı ve hafiften sağ bacağımın arası ağrıyor , sizce normal mi ? Öyle rahatsız edecek kadar değil ama hissedilir
GünaydınBugün zekai tahir e gittim. Rutin gebelik testleri için. Doktor ultrasonla bakalım dedi. Uzandım monitörun arkası başımın yanında. Ekranı görmek imkansız.
Neyse şükür. 8+2 olmuşuz. 7-8 tüp kan aldılar. 17.8 mm olmuş. Ay git gide büyüyoruz çok şükür ya
![]()
Evet serum takarlar besleyici. Ben de bu akşam hastanede kalicam mecburen. Besinsizlikten titremeye başlamıştım tansiyonum diplerde
Herkese günaydınlar ben bugün 7+0 oldum 8. Haftanın içine girdik bakalım hayırlısı ile. Yalnız bende bel ağrısı başladı ve hafiften sağ bacağımın arası ağrıyor , sizce normal mi ? Öyle rahatsız edecek kadar değil ama hissedilir