- 4 Kasım 2017
- 5
- 6
- 1
- 38
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #6.421
Arkadaşlar bende pek belirti yok. Gaz ve şişkinlik var. Bulantı hiç yok. Perşembe akşamı kahverengi akıntı başladı. Az az her gün oluyor. Dr Progestan verdi. O da baş dönmesi ve bulanık görmeye sebep oldu. 6+5'te kalp atışını duydum. Haftaya salı tekrar gideceğim.
Amin canım inşallah Allah hepimizin bebeklerini korusunharitacikiz beta Hcg için endişelenmene hiç gerek yok. Ben kızıma hamileyken değerim 40'tı. Şimdi cin gibi bir kızım var maşallah. İçini ferah tut. Değerin bence çok normal. Allah kucağına almayı nasip etsin.
Canım gözün aydın, boşver bazı doktorlar gereksiz yere moral bozuyor. Sen anın tadını çıkarSlm kızlar nasıl gidiyo hamişlik bende perşembe günü bebişimin kalp sesini çok derindende olsa duydum azcık tabi doktor azcık morelimi bozdu ama neyse duydumda yeter bana
Gözün aydın canım,Allah kalp atışlarını daim etsin inşallahMerhaba kızlar doktordan geldim çok şükür kalp atışını duyduk bir daha ki kontrol 1 ay sonra dahiliye ye de uğradım gitmişler bazı şikayetlerin vardı kan ve idrar verdim Çarşamba sonuçlar çıkacak doktor son zamanlarda kilo alıyor musun diye sordu triodlerim biraz ondeymis nitekim çok hızlı kilo alıyorum
Ausencia canım yaş 27 2. Gebelik sat:18 Eylül doğum tarihi 25 haziran şehir İstanbul
amin canım duyamayacağım diye çok korkuyordum şükür duyduk benim kızda Nisan doğumlu desene araları aynı olacak bakalım ne zorluklar ne güzellikler bekliyor biziCanım gözün aydın, boşver bazı doktorlar gereksiz yere moral bozuyor. Sen anın tadını çıkar
Gözün aydın canım,Allah kalp atışlarını daim etsin inşallah1 ay çok uzunnn Bu arada benim de Mayıs 2015 doğumlu bir kızım var iki çocuk arası yaslarimiz aynı olacak
çok üzüldüm rabbim en yakın zamanda tekrar nasip etsin inşallahBenim gebelik sonlanmis.Allah size hayirli dogumlar versin.
Allah tekrar nasip eder inşallah, hakkında hayırlısı olsunBenim gebelik sonlanmis.Allah size hayirli dogumlar versin.
inşallah canım bende her an kustum kusucam diye elimde çöp poşetiyle geziyorumAyy canm ya Bn sadece afedersin(Böguruyorm) kusma yok oda sabah ogle aksam oluyor .Insallah gecer canm
canım çok üzüldüm Rabbim hayırlı zamanda tekrar nasip etsin sağlıklaBenim gebelik sonlanmis.Allah size hayirli dogumlar versin.
iki haftaya yaklaşık bulantım var sadece bi kere kustum ama her an kusucakmışım gibi rahatsızım bu his daha berbatKızlar bulantiniz her gün ayni mi?? Bulanti yasamadiginiz günler oluyor mu? Durumlar nasil? Bulantisi olup hic kusmayan var mi??
Allah yeniden hayirli gebelik nasip etsin canim... Dua et.Benim gebelik sonlanmis.Allah size hayirli dogumlar versin.
Allah'ım en kısa zamanda gönlüne göre sağlıklı bir bebek nasip eder inşallah..Benim gebelik sonlanmis.Allah size hayirli dogumlar versin.
ayyy hiç deme bu karnım çok fena. Gorenin anlamaması mümkün değil,5 aylık hamileyim resmen. Yani bebek olsa gobusteki neyse bebek daha fasulye kadar göbek Diyarbakır karpuzu kadar :)
Bu şişkinlik o yuzden miiiiiiiii. Ya benim normalde de gobek.vardi simdi daha bi şey oldu sonumuz hayir ola :)
Progestanı bende kullanıyorum ve vajinal yoldan alıyorum.. Aksi halde aşırı derecede baş dönmesi yapıyor.. Sende öyle yap istersen arkadaşım..Arkadaşlar bende pek belirti yok. Gaz ve şişkinlik var. Bulantı hiç yok. Perşembe akşamı kahverengi akıntı başladı. Az az her gün oluyor. Dr Progestan verdi. O da baş dönmesi ve bulanık görmeye sebep oldu. 6+5'te kalp atışını duydum. Haftaya salı tekrar gideceğim.
Myhsa çok güldüm yaa, Diyarbakır karpuzu demek.. Folik asiti akşamları almaya başladım ve şişkinliğim geçti benim.. Tabi gazım var..
Benim gebelik sonlanmis.Allah size hayirli dogumlar versin.
haritacikiz canım bende pcos luyum 1.5 yıldır uğraşıyorum aşılama yaptırdım benim de ilk başlarda deger düsüktü sonra yükseldi panik yapma iyi düşün iyi olur insallah
.Kızlar bulantiniz her gün ayni mi?? Bulanti yasamadiginiz günler oluyor mu? Durumlar nasil? Bulantisi olup hic kusmayan var mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?