• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Arkadaşlar bende pek belirti yok. Gaz ve şişkinlik var. Bulantı hiç yok. Perşembe akşamı kahverengi akıntı başladı. Az az her gün oluyor. Dr Progestan verdi. O da baş dönmesi ve bulanık görmeye sebep oldu. 6+5'te kalp atışını duydum. Haftaya salı tekrar gideceğim.

.
Gecmis olsun canım.Progestani gece yatarken iç..Baş donmen olmaz o zaman..

Merhaba kızlar doktordan geldim çok şükür kalp atışını duyduk bir daha ki kontrol 1 ay sonra dahiliye ye de uğradım gitmişler bazı şikayetlerin vardı kan ve idrar verdim Çarşamba sonuçlar çıkacak doktor son zamanlarda kilo alıyor musun diye sordu triodlerim biraz ondeymis nitekim çok hızlı kilo alıyorum

Ausencia Ausencia canım yaş 27 2. Gebelik sat:18 Eylül doğum tarihi 25 haziran şehir İstanbul

Slm kızlar nasıl gidiyo hamişlik bende perşembe günü bebişimin kalp sesini çok derindende olsa duydum azcık tabi doktor azcık morelimi bozdu ama neyse duydumda yeter bana
Canım gözün aydın, boşver bazı doktorlar gereksiz yere moral bozuyor. Sen anın tadını çıkar :KK200:
Merhaba kızlar doktordan geldim çok şükür kalp atışını duyduk bir daha ki kontrol 1 ay sonra dahiliye ye de uğradım gitmişler bazı şikayetlerin vardı kan ve idrar verdim Çarşamba sonuçlar çıkacak doktor son zamanlarda kilo alıyor musun diye sordu triodlerim biraz ondeymis nitekim çok hızlı kilo alıyorum

Ausencia Ausencia canım yaş 27 2. Gebelik sat:18 Eylül doğum tarihi 25 haziran şehir İstanbul
Gözün aydın canım,Allah kalp atışlarını daim etsin inşallah:KK200: 1 ay çok uzunnn :işsiz: Bu arada benim de Mayıs 2015 doğumlu bir kızım var iki çocuk arası yaslarimiz aynı olacak :KK68:

Canım gözün aydın, boşver bazı doktorlar gereksiz yere moral bozuyor. Sen anın tadını çıkar :KK200:

Gözün aydın canım,Allah kalp atışlarını daim etsin inşallah:KK200: 1 ay çok uzunnn :işsiz: Bu arada benim de Mayıs 2015 doğumlu bir kızım var iki çocuk arası yaslarimiz aynı olacak :KK68:
amin canım duyamayacağım diye çok korkuyordum şükür duyduk benim kızda Nisan doğumlu desene araları aynı olacak bakalım ne zorluklar ne güzellikler bekliyor bizi

Benim gebelik sonlanmis.Allah size hayirli dogumlar versin.
çok üzüldüm rabbim en yakın zamanda tekrar nasip etsin inşallah

Ayy canm ya Bn sadece afedersin(Böguruyorm) kusma yok oda sabah ogle aksam oluyor .Insallah gecer canm:KK43:
inşallah canım bende her an kustum kusucam diye elimde çöp poşetiyle geziyorum :(

Benim gebelik sonlanmis.Allah size hayirli dogumlar versin.
canım çok üzüldüm Rabbim hayırlı zamanda tekrar nasip etsin sağlıkla

Kızlar bulantiniz her gün ayni mi?? Bulanti yasamadiginiz günler oluyor mu? Durumlar nasil? Bulantisi olup hic kusmayan var mi??
iki haftaya yaklaşık bulantım var sadece bi kere kustum ama her an kusucakmışım gibi rahatsızım bu his daha berbat

ayyy hiç deme bu karnım çok fena. Gorenin anlamaması mümkün değil,5 aylık hamileyim resmen. Yani bebek olsa gobusteki neyse bebek daha fasulye kadar göbek Diyarbakır karpuzu kadar :)

Bu şişkinlik o yuzden miiiiiiiii. Ya benim normalde de gobek.vardi simdi daha bi şey oldu sonumuz hayir ola :)
Myhsa Myhsa çok güldüm yaa, Diyarbakır karpuzu demek.. Folik asiti akşamları almaya başladım ve şişkinliğim geçti benim.. Tabi gazım var.. :oops:

Arkadaşlar bende pek belirti yok. Gaz ve şişkinlik var. Bulantı hiç yok. Perşembe akşamı kahverengi akıntı başladı. Az az her gün oluyor. Dr Progestan verdi. O da baş dönmesi ve bulanık görmeye sebep oldu. 6+5'te kalp atışını duydum. Haftaya salı tekrar gideceğim.
Progestanı bende kullanıyorum ve vajinal yoldan alıyorum.. Aksi halde aşırı derecede baş dönmesi yapıyor.. Sende öyle yap istersen arkadaşım..

haritacikiz haritacikiz canım bende pcos luyum 1.5 yıldır uğraşıyorum aşılama yaptırdım benim de ilk başlarda deger düsüktü sonra yükseldi panik yapma iyi düşün iyi olur insallah

Bende pko eşimde verikosel var bir kimyasal gebelik geçirdim 2 yıldan fazla oldu bu bebeği bekliyorum aşılama oldum tutmadı tüp bebege başlayacağım zaman hamile kaldım şimdide ister istemez korkuyorum inş bebeklerimize bişey olmaz sağ salim kavuşursun onlara :dua:

Back