• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Merhaba canlar geçmişi okuyamadım kusura bakmayın 100 kusur sayfa olmuştu imkansızdı gerçekten birde okuyup geçmeyi sevmiyorum tek tek alıntı yapıp cevap vermeyi seviyorum neyse affola bu sefer...

Ben bi mutsuzum ..sebebi yok keyfim yok ..geçen cocukları parka gö-trelşm dedik gerkes eğleniyor benşm kasıklarım ve kukum ağrıyor oturacak yer bulacağım diye perişsan oldum sonra çocucklara üzüldüm onlarla böyle ilgilnenemeyeceksem ne manası var diye düşündğm..sadece parkta değil evdede aynı yemek yedirmeye eriniyorum resmen eskiden daha çok öğün yedirirdim şimdi resmen az yiyorlar çünkü uğraşacak ne fiziksel ne ruhsal enerjim var..bazen öyle ağrılarım oluyor ki tamam diyorum düşük yapıcam artık..ben evde tekim eşim çok çalışıyor geç geliyor her iş bende ..ağır iş yapma diyorlar iki çocuckla nasıl yapmayım ki..hastalardı yataklar kusmuk içinde hepsini sildim kaldırdım kuruttum havalandırdım yorganlar yıkandı agır ıslakken asıldı vs vs bunlar sadece bugün yaptığım işler..su içmiyorum ben ama çay çok içiyorum ..kırmızı et yemem imkansız bugun ilk defa tavuk ızgara yedim..benim menüm bol limonlu salatalar yada yogurtlu sarımsaklı sebze soteler şeklinde ..et yemediğim için günde iki yumurta yiyorum..günde bir elma birde muz ..defalarca söyledim ama yine söyleyeyim bebeğin böbreklerinde kalsiyum birikmesi yani taş yapar diye burda folik asit hariç hiçbir vitamin kullanılmıyor.mesela benşm demirimde kalsiyumumda eksik çıktı dr sonra dedi.birde bana çok test yapıl: tam kan sayımı,kan grubu,kan uyuşmazlığı,tokso rubella cmv hıv sifiliz aids ,folik asit b12 ferritin d vit ,tiroid hormonları ,böbrek karaciğer fonksiyon testleri ,idrar kültürü..ayın 17 sinde kontrolüm onda da smear alınacak..

Kalp atışı duyanlara hayırlı uğurlu olsun ..
Bebişini kaybedenler çok geçmiş olsun allahım sabır versin tez elden anne olun sağlıkla sıhatle hayurlısıyla..
Kanaması olanlar sabır hepsi geçecek inşallah..

haritacikiz haritacikiz arkadaşım sen kendinş niye kan tahlili diye deldiriyorsun boşuna bu takvimde görülen haftan doğruysa direk git usg ye zaten idrarda pozitif çıkan şeyin kanda negatif çıkma ihtimali yok.6 haftayı geçtiysen usg yaptır canım vajinal görürsün herşeyi ..hayırlı uğurlu olsun şnşallah

Myhsa Myhsa canım seni de bir dürteyim :)) senle de denk gelemiyoruz ...

@dusunceli kizz vardı yahu ...bizim haziran annelerinin deneği demiştim ona :)) ilk o yaşıyordu herşeyi Haziran başı olunca .. o da gelmiyor sanki o_O
Canım yaa evet bu saat oldu şimdi bakabiliyorum, okulda koşturmaca var sürekli bugün okul çıkışı eşimin memleketine geldik. Kına düğün var,çoook yorucu :) Ama bu koşturmaca bı yandan iyi oluyor günler geciveriyor gibi. Ayın 11ine kadar nasıl sabrederek diyordum. Daha geçmişi okumayı bitirmeden alintilayayim dedim. Genelde okuyorum sizi ama yazmaya vaktim yok şimdilik,bulacam en yakın zamanda :) hepimizin telaslari aynı.. tatlı telaslar. Çok yakın hissediyorum hepinizi kendime,aynı dönemden geçiyoruz ya muhteşem bir duygu:KK49::KK68:
Selamün aleyküm kızlar şuan hastanedeyim düşük rislim var dua ederseniz sevinirim
inşallah bebeğin sağlıklıdır ve sana tutunur canım..

Folik asitin gaz yaptığını biliyorum ben.. Direk karnı şişiriyor, şimdiden 4aylık hamileye çeviriyor..
ayyy hiç deme bu karnım çok fena. Gorenin anlamaması mümkün değil,5 aylık hamileyim resmen. Yani bebek olsa gobusteki neyse bebek daha fasulye kadar göbek Diyarbakır karpuzu kadar :)

Kızlar bilmiyorum saçma bir sorumu ama iki gün arayla evde test yaptim sizce koyulasma ıyimi kimyasal gebelik olacak diye korkuyorum beta hcg 122 çıktı çok az geldi bu değer bana

Benim geç döllenme oldu 20 sinde adet olmam lazımdı olmadım 31 inde idrar testi yaptım çok çok silik çıktı bi gün sonra ikinci çizgi belli olmaya başladı bugünde beta hcg yaptırdım 122 çıktı yani 3 _ 4 gun oluyo daha hamile olduğumu öğreneli
Bak geç döllenme oldu diyosun canım,bhcg değeri döllenme zamanıyla ilgili çünkü bebek dollendikten sonra rahme yerlesmeye başlıyor ve bhcg salgilaniyor. 10 üzeri hamilesin demek. Ben öğrendiğimde 18di :) Bata 5 gün kala. Ama dediğim gibi döllenme erken olmuş bende. İki gün sonra iki kat artış varsa hiç sorun etme. İnşallah sağlıklı bir bebektir ve birlikte geçiririz 9 ayı :)

Aynı mesaj iki kere gitmiş,tekrar olmuş. Bu saat oldu uykusuzluktan naptigimi bilmiyorum. Artık uyuyayım:)
Bu arada triplemom triplemom canım stres olmamaya bak hormonların da etkisiyle ve tabi yalnız kalıp herşey senin üstüne kalınca doğal olarak stres yapmışsın. Ama sen güçlü bir kadınsın sonuçta ikiz annesisin:) Bu hamileliğin de tadını çıkarmaya bak, bu dönemde yanına gelecek aileden birileri yok mu gelse keşke..

İyi gecelerrr..

Son düzenleme:
Bak geç döllenme oldu diyosun canım,bhcg değeri döllenme zamanıyla ilgili çünkü bebek dollendikten sonra rahme yerlesmeye başlıyor ve bhcg salgilaniyor. 10 üzeri hamilesin demek. Ben öğrendiğimde 18di :) Bata 5 gün kala. Ama dediğim gibi döllenme erken olmuş bende. İki gün sonra iki kat artış varsa hiç sorun etme. İnşallah sağlıklı bir bebektir ve birlikte geçiririz 9 ayı :)
Amin canım inşallah

haritacikiz haritacikiz beta Hcg için endişelenmene hiç gerek yok. Ben kızıma hamileyken değerim 40'tı. Şimdi cin gibi bir kızım var maşallah. İçini ferah tut. Değerin bence çok normal. Allah kucağına almayı nasip etsin.

Günaydınlaaaar Haziranın Güzel anneleri :KK200:
Kahvaltı öncesi bi selam bırakayım ... geçmişi gelince okurum .

Yeni gelen arkadaşlarda hooş gelmişler , tabloya eklerim gelince :KK68:

Külçe gibiyim bu sabah .. bakmayın çiçek böcek emojilerine:) onları koymak kadar kolay olsa keşke ...
Uyumadığım bir gece yine.
Gece gece bulantı ...kusma.
Birde sırt ,omuz boyun ağrısı...

Yahu aus 6 gr bebek taşıyorsun daha ne ağrısı demeyin ... benim göbek 6 aylık resmen
Neyse tahminim genişlemenin verdiği gerilme ağrıları bunlar .
Içim rahat endişem yok fakat resmen ağrım var .
Şurdan şuraya kol kaldırmaya halim yok .
Yok bi de :ukala:gebelik hastalık değil , hasta gibi dolanmasana ,bak keyfine:ukala: diyen bilmişler var ya:KK62:
Yahu 24 saatin 20 saati bulantı ... en az 2 saati kustum kusucam telaşı .... geceler kabuslu ...gündüzler ağrılı...

Yapacak bi ton iş .... bir evlat daha ... eeee katyaaa kahvemi getir canım da diyemiyoruz .

Ayyyyy ne dolmuşum sabah sabah :KK70:
Gidip yemek yiyeyim ... bunlar hep açlıktan :rolleyes:

Canım yaa evet bu saat oldu şimdi bakabiliyorum, okulda koşturmaca var sürekli bugün okul çıkışı eşimin memleketine geldik. Kına düğün var,çoook yorucu :) Ama bu koşturmaca bı yandan iyi oluyor günler geciveriyor gibi. Ayın 11ine kadar nasıl sabrederek diyordum. Daha geçmişi okumayı bitirmeden alintilayayim dedim. Genelde okuyorum sizi ama yazmaya vaktim yok şimdilik,bulacam en yakın zamanda :) hepimizin telaslari aynı.. tatlı telaslar. Çok yakın hissediyorum hepinizi kendime,aynı dönemden geçiyoruz ya muhteşem bir duygu:KK49::KK68:
inşallah bebeğin sağlıklıdır ve sana tutunur canım..

Aminnnn cnm inşallah bugün kendi doktoruma gidecem bakalım neler diyecek

Günaydınlaaaar Haziranın Güzel anneleri :KK200:
Kahvaltı öncesi bi selam bırakayım ... geçmişi gelince okurum .

Yeni gelen arkadaşlarda hooş gelmişler , tabloya eklerim gelince :KK68:

Külçe gibiyim bu sabah .. bakmayın çiçek böcek emojilerine:) onları koymak kadar kolay olsa keşke ...
Uyumadığım bir gece yine.
Gece gece bulantı ...kusma.
Birde sırt ,omuz boyun ağrısı...

Yahu aus 6 gr bebek taşıyorsun daha ne ağrısı demeyin ... benim göbek 6 aylık resmen
Neyse tahminim genişlemenin verdiği gerilme ağrıları bunlar .
Içim rahat endişem yok fakat resmen ağrım var .
Şurdan şuraya kol kaldırmaya halim yok .
Yok bi de :ukala:gebelik hastalık değil , hasta gibi dolanmasana ,bak keyfine:ukala: diyen bilmişler var ya:KK62:
Yahu 24 saatin 20 saati bulantı ... en az 2 saati kustum kusucam telaşı .... geceler kabuslu ...gündüzler ağrılı...

Yapacak bi ton iş .... bir evlat daha ... eeee katyaaa kahvemi getir canım da diyemiyoruz .

Ayyyyy ne dolmuşum sabah sabah :KK70:
Gidip yemek yiyeyim ... bunlar hep açlıktan :rolleyes:
.
Günaydııınnnn..Ben bir de grip oldum çok fenaaa..Zaten migren ilaçlarını bıraktım diye basim agriyordu şimdi zonkluyor resmen..Etlerim acıyor..Aman dikkat edin de hasta falan olmayın..

Arkadaşlar bende pek belirti yok. Gaz ve şişkinlik var. Bulantı hiç yok. Perşembe akşamı kahverengi akıntı başladı. Az az her gün oluyor. Dr Progestan verdi. O da baş dönmesi ve bulanık görmeye sebep oldu. 6+5'te kalp atışını duydum. Haftaya salı tekrar gideceğim.

Back