- Konu Sahibi Blackbluee1
- #6.381
Inş canim sagol rabim herkese nasip etsinAh gercekten mi cok mutlu oldum inslh bebegin siki siki tutunur sana annesi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inş canim sagol rabim herkese nasip etsinAh gercekten mi cok mutlu oldum inslh bebegin siki siki tutunur sana annesi![]()
İnsallah saglikla kucaklayalim bebislerimizi...bayram bebekleri olacaklar insallah.
Sat ikimizin de canım.Ben de 34 yaşındayımAllah tamamına erdirsin sağlıkla canim
![]()
benim ikinci çizgi ilk çizgi gibi koyuydu koyu olması kötü bişey mi betana gelince adetin kaç gün geçti benim ilk hamileligimde 1 gün geçtiğinde 76 çıkmıştıKızlar bilmiyorum saçma bir sorumu ama iki gün arayla evde test yaptim sizce koyulasma ıyimi kimyasal gebelik olacak diye korkuyorum beta hcg 122 çıktı çok az geldi bu değer bana
.İnsallah saglikla kucaklayalim bebislerimizi...bayram bebekleri olacaklar insallah![]()
.Kızlar bilmiyorum saçma bir sorumu ama iki gün arayla evde test yaptim sizce koyulasma ıyimi kimyasal gebelik olacak diye korkuyorum beta hcg 122 çıktı çok az geldi bu değer bana
.benim ikinci çizgi ilk çizgi gibi koyuydu koyu olması kötü bişey mi betana gelince adetin kaç gün geçti benim ilk hamileligimde 1 gün geçtiğinde 76 çıkmıştı
Bende öyle biliyordum lakin tereddute dustum doktor bhcg ye bakmadı benim direk ultrasonda baktı geçen hafta bakalım yarın yine kontrolum var.
Kizlar koyu olması daha iyi her zaman..kandaki gebelik hormonu bhcg yüksek demek oluyor işte
Benim geç döllenme oldu 20 sinde adet olmam lazımdı olmadım 31 inde idrar testi yaptım çok çok silik çıktı bi gün sonra ikinci çizgi belli olmaya başladı bugünde beta hcg yaptırdım 122 çıktı yani 3 _ 4 gun oluyo daha hamile olduğumu öğreneli.
Kizlar koyu olması daha iyi her zaman..kandaki gebelik hormonu bhcg yüksek demek oluyor işte
Önemli olan bchg nin 2ye katlanması canımBenim geç döllenme oldu 20 sinde adet olmam lazımdı olmadım 31 inde idrar testi yaptım çok çok silik çıktı bi gün sonra ikinci çizgi belli olmaya başladı bugünde beta hcg yaptırdım 122 çıktı yani 3 _ 4 gun oluyo daha hamile olduğumu öğreneli
Bende 3 - 4 gün oluyor hamile olduğumu öğreneli ilk idrar testinde öğrendim bugünde kan testi yaptırdim 122 çıktı daha önce kimyasal gebelik geçirdim o yüzden korkuyorum buda öyle olacak diye.
Canım değerin çok güzel..Benim adetim 1 gün geçince 94küsürdü..Yukseliyorsa bhcg sorun olmaz insaAllah
.Benim geç döllenme oldu 20 sinde adet olmam lazımdı olmadım 31 inde idrar testi yaptım çok çok silik çıktı bi gün sonra ikinci çizgi belli olmaya başladı bugünde beta hcg yaptırdım 122 çıktı yani 3 _ 4 gun oluyo daha hamile olduğumu öğreneli
Önemli olan bchg nin 2ye katlanması canım
.Bende öyle biliyordum lakin tereddute dustum doktor bhcg ye bakmadı benim direk ultrasonda baktı geçen hafta bakalım yarın yine kontrolum var
Pzt beta hcg ye tekrar batıracak inş ikiye üçe katlanmış olur.
İdrar testinde benim de silikti canım endiselenme
[
.Pzt beta hcg ye tekrar batıracak inş ikiye üçe katlanmış olur
Amin amin inşallah canım Allah bütün hamilelere bebeklerini k uçaklarına almayı nasip etsin.
Amin insaAllah canım..Allah sagsalim kucağına almayı nasip etsin bebisiniiiii
Sen içini ferah tut hayırlı haberlerle geleceksin inşallahEvet canım hafta sonu hastane kapalı test yaptiramiycam pzt günü tekrar beta hcg yaptırcan inş ikiye katlar
doktor herhangi bir sorun görmedi yarın kalp atışını duymak için çağırdı.
Keseyi falan gormedinmi sorun yoktur canım takma kafani
Teşekkürler bi bakayım.
Hayır canım aynı evdeki aloe vera bitkisinin jelini %99 jel ve %1krem haline getirmişler..bir çok markası var..eczane ve aktarlardan alabilirsin
Rabbim korusun tüm çocukları, ben aynı şeyleri yaşamamak için erken gidicem perintalog kendi demişti tekrar çocuk sahibi olduğunda 11. Hafta gibi gelirsin diye, aradığımda sorucam bakalımSatına göre usg bilgilerin bi tık önde yani kesenin gelişimi çok iyi canım. bende 6+4 te gözüktü bebiş belki bi kaç gün beklesen seninki de görünücek yani henüz erken
şu an iyi çok şükür her yıl kontrole gidiyoruz. Perinatologlar yapıyor sanırım fetal eko işlemini bende tam net bilmiyorum canım gittiğin zaman sor mutlaka. 11. Hafta bilmiyorum belki erken olabilr genelde 20 haftada detaylı usg istiyorlar o zaman baktırmak daha doğru olabilir canım doktoruma danışıcam..