• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar bilmiyorum saçma bir sorumu ama iki gün arayla evde test yaptim sizce koyulasma ıyimi kimyasal gebelik olacak diye korkuyorum beta hcg 122 çıktı çok az geldi bu değer bana

Eklentiler

• 20171103_124459-1.jpg
    20171103_124459-1.jpg
    39,1 KB · Görüntüleme: 65
Kızlar bilmiyorum saçma bir sorumu ama iki gün arayla evde test yaptim sizce koyulasma ıyimi kimyasal gebelik olacak diye korkuyorum beta hcg 122 çıktı çok az geldi bu değer bana
benim ikinci çizgi ilk çizgi gibi koyuydu koyu olması kötü bişey mi betana gelince adetin kaç gün geçti benim ilk hamileligimde 1 gün geçtiğinde 76 çıkmıştı

.
Canım değerin çok güzel..Benim adetim 1 gün geçince 94küsürdü..Yukseliyorsa bhcg sorun olmaz insaAllah

benim ikinci çizgi ilk çizgi gibi koyuydu koyu olması kötü bişey mi betana gelince adetin kaç gün geçti benim ilk hamileligimde 1 gün geçtiğinde 76 çıkmıştı
.
Kizlar koyu olması daha iyi her zaman..kandaki gebelik hormonu bhcg yüksek demek oluyor işte

.
Kizlar koyu olması daha iyi her zaman..kandaki gebelik hormonu bhcg yüksek demek oluyor işte
Benim geç döllenme oldu 20 sinde adet olmam lazımdı olmadım 31 inde idrar testi yaptım çok çok silik çıktı bi gün sonra ikinci çizgi belli olmaya başladı bugünde beta hcg yaptırdım 122 çıktı yani 3 _ 4 gun oluyo daha hamile olduğumu öğreneli

Benim geç döllenme oldu 20 sinde adet olmam lazımdı olmadım 31 inde idrar testi yaptım çok çok silik çıktı bi gün sonra ikinci çizgi belli olmaya başladı bugünde beta hcg yaptırdım 122 çıktı yani 3 _ 4 gun oluyo daha hamile olduğumu öğreneli
Önemli olan bchg nin 2ye katlanması canım

.
Canım değerin çok güzel..Benim adetim 1 gün geçince 94küsürdü..Yukseliyorsa bhcg sorun olmaz insaAllah
Bende 3 - 4 gün oluyor hamile olduğumu öğreneli ilk idrar testinde öğrendim bugünde kan testi yaptırdim 122 çıktı daha önce kimyasal gebelik geçirdim o yüzden korkuyorum buda öyle olacak diye

.
İdrar testinde benim de silikti canım endiselenme
[

Evet canım hafta sonu hastane kapalı test yaptiramiycam pzt günü tekrar beta hcg yaptırcan inş ikiye katlar
Sen içini ferah tut hayırlı haberlerle geleceksin inşallah
.
Keseyi falan gormedinmi sorun yoktur canım takma kafani
doktor herhangi bir sorun görmedi yarın kalp atışını duymak için çağırdı

Satına göre usg bilgilerin bi tık önde yani kesenin gelişimi çok iyi canım. bende 6+4 te gözüktü bebiş belki bi kaç gün beklesen seninki de görünücek yani henüz erken
şu an iyi çok şükür her yıl kontrole gidiyoruz. Perinatologlar yapıyor sanırım fetal eko işlemini bende tam net bilmiyorum canım gittiğin zaman sor mutlaka. 11. Hafta bilmiyorum belki erken olabilr genelde 20 haftada detaylı usg istiyorlar o zaman baktırmak daha doğru olabilir canım doktoruma danışıcam..
Rabbim korusun tüm çocukları, ben aynı şeyleri yaşamamak için erken gidicem perintalog kendi demişti tekrar çocuk sahibi olduğunda 11. Hafta gibi gelirsin diye, aradığımda sorucam bakalım

Back