• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar bulantiniz her gün ayni mi?? Bulanti yasamadiginiz günler oluyor mu? Durumlar nasil? Bulantisi olup hic kusmayan var mi??
Benim yeni başladı sabahları mutfağa bile giremiyorum çok afedersin sadece öğürüyorum ama kusma yok ve tüm gün devam ediyor akşamları biraz hafifliyor sadece

Kızlar az önce doktordan geldim. Bebeğimin boyu 2 santimi geçmiş. 66 günlüğüm ama bebek 59-60 günlük gibi. Hep böyle 1 hafta geriydi zaten.2 hafta sonra tekrar çağırdı.Ben hala progesteron ve kan sulandırıcı kullanıyorum. Onları da keseriz 12.hafta dedi. Şimdi sormak istediğim bişey var. Doktor 10.haftadan itibaren kandan bakılan bi testten bahsetti.NIFTY sanırım testin adı.800 dolarmış bu test ve ABD de yapılıyomuş. Bebeğin durumu ve gidişatı hakkında %100e yakın doğru sonuç veriyomuş. Bunu daha önce yaptıran var mı? Sizce yaptırmalımıyım?

Arkadaşlar tansiyonlarınız ne durum da ben biraz önce gebelik kaydı açtırdım sağlık ocağında ve tansiyonumu ölçtüler; 10/6 çıktı sanki biraz düşük gibi, sabahtan beri kafamı kaldıramıyorum çok halsiz ve keyifsizim bu yüzden mi acaba :uykucu:
Benimde 3 gun once 10/7 cikti canim gayet normal dediler hamileligin ilk donemlerinde zaten dusuk seyrediyormus bi sure tansiyon vitaminlerini kontrol ettir bende cok halsizdim ekstra witamin alinca rahatladim

Bende pko eşimde verikosel var bir kimyasal gebelik geçirdim 2 yıldan fazla oldu bu bebeği bekliyorum aşılama oldum tutmadı tüp bebege başlayacağım zaman hamile kaldım şimdide ister istemez korkuyorum inş bebeklerimize bişey olmaz sağ salim kavuşursun onlara :dua:
İnsallah canım. Benim ama iyi düşünelim iyi olsun

Arkadaşlar bende pek belirti yok. Gaz ve şişkinlik var. Bulantı hiç yok. Perşembe akşamı kahverengi akıntı başladı. Az az her gün oluyor. Dr Progestan verdi. O da baş dönmesi ve bulanık görmeye sebep oldu. 6+5'te kalp atışını duydum. Haftaya salı tekrar gideceğim.
Lekelenme bitti mı canım.bende kullanıyorum ama ara ara pembe oldu bugün

Ah bide surekli kucak ister simdi :/ nasip oldu artik Allah kolaylastirsin
Benimki o huyuni daha yeni birajti canim. Depresyina girecektim nerdeyse o kadar kotu oluyordum ki tum gun agliyor kucak istiyor hemdr ayaga kalkmami istiyor oturarak da degil kucakta gezdir diyor. Valla dualar falan okudum kendine geldi biraz. Pisman bile olmustum hamile kaldigima. Cok sukur iyiz simdi

Kizlar bu arada cinsiyet tahmini yapan var mi kesedeki konuma gore vs :halay:
Kesedeki konumina gore tahmin yapmadim ama benim bebegimin 8. Hafyasinda belirgin bkr sekilde elleri ve ayaklari vardi. Burdakiler diyor ki bebegin cabuk sekillenirse erkek gec sekillenirse kiz oluyormus. Bir de haberim olmadan test yaomislar bana kafamdan tuz dokmusler burnumi kasidim bende o yuzden oglum olacakmis. Bir oglum var zaten hayirlisiyla kizim olmasini cok istiyorum

Kızlar az önce doktordan geldim. Bebeğimin boyu 2 santimi geçmiş. 66 günlüğüm ama bebek 59-60 günlük gibi. Hep böyle 1 hafta geriydi zaten.2 hafta sonra tekrar çağırdı.Ben hala progesteron ve kan sulandırıcı kullanıyorum. Onları da keseriz 12.hafta dedi. Şimdi sormak istediğim bişey var. Doktor 10.haftadan itibaren kandan bakılan bi testten bahsetti.NIFTY sanırım testin adı.800 dolarmış bu test ve ABD de yapılıyomuş. Bebeğin durumu ve gidişatı hakkında %100e yakın doğru sonuç veriyomuş. Bunu daha önce yaptıran var mı? Sizce yaptırmalımıyım?
Benim bir önceki bebeğimin 3. Ayda kalbi durdu. Şimdi tekrar hamileyim,kaybim olduğu ben yaptıracağım. %99.9 sonuç veriyormuş. Inşaallah Allah hepimize iyi güzel sonuçlar versin.

Canım gözün aydın, boşver bazı doktorlar gereksiz yere moral bozuyor. Sen anın tadını çıkar :KK200:

Gözün aydın canım,Allah kalp atışlarını daim etsin inşallah:KK200: 1 ay çok uzunnn :işsiz: Bu arada benim de Mayıs 2015 doğumlu bir kızım var iki çocuk arası yaslarimiz aynı olacak :KK68:
Sağol canım darısı duymayan tüm annelerin başına

Merhabalar , aranıza yeni katıldım 2018 haziran annesi olacağım inşallah , beklenen Dogum tarihi 26 haziran hayırlısıyla. Bir oğlum var 2012 Ekim annesiydim ,Şimdi de burdayım uzun bir aradan sonra güzel bir duyguymuş. Hepinizin bebeği Hayırlı olsun, allah hayırla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah

Back