• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Merhabalar , aranıza yeni katıldım 2018 haziran annesi olacağım inşallah , beklenen Dogum tarihi 26 haziran hayırlısıyla. Bir oğlum var 2012 Ekim annesiydim ,Şimdi de burdayım uzun bir aradan sonra güzel bir duyguymuş. Hepinizin bebeği Hayırlı olsun, allah hayırla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah
Aynı tarihimiz hayırlısı olsun inşallah benimde 2012 eylül doğumlu bir oğlum var

Kızlar parabensiz şampuan ararken eyüp sabri tuncerin şampuanlarından deneyim dedim ve argan yağlı olanını aldım şimdilik memnunum ama argan yağının gebelikte bir zararı olur mu bir bilginiz var mı :)

Evet bakalım bende çok heyecanlıyım herşey çok güzel olsun inş siz kalp atışlarını duydunuz mu
Daha duymadım canım hatta doktora bile gitmedim, İsveç te yaşıyoruz burda hemen yapmıyorlar kontrol ve ultrason. Kaşımın 27 sinde kontrolüm var onda da bir cihazla sadece kalbi dinlenecek bakalım hayırlısı bekliyorum Siz duydunuz mu kalp atışını ve belortileriniz var mı ? Ben kendimi çok fazla hamile gibi hissetmiyorum hafif bir göğüs ağrısı, kaşık ağrısı ve yorgunluk sadece bu Kadar
Evet bakalım bende çok heyecanlıyım herşey çok güzel olsun inş siz kalp atışlarını duydunuz mu

Bu arada iki kere cevapladım kusura bakmayın telefon dondu sonra kısa yazayım dedim, İlk cevabimda çıkmış
Yok cnm önemli değil olabiliyor öyle.ben 5+6 haftada ilk gittim iki kese göründü yani ikiz olabilir:)14 ünde yine gideceğiz bakalım bizi nasıl bir sürpriz bekliyor hayırlısı ile sağlıkla gelsinler inşallah.bende de öyle halsizlik var hafif onun haricinde pek bir belirti yok

Yok cnm önemli değil olabiliyor öyle.ben 5+6 haftada ilk gittim iki kese göründü yani ikiz olabilir:)14 ünde yine gideceğiz bakalım bizi nasıl bir sürpriz bekliyor hayırlısı ile sağlıkla gelsinler inşallah.bende de öyle halsizlik var hafif onun haricinde pek bir belirti yok
Bana ikiz olabilir dese dr ben hayatta 14 gün sabredemezdim en fazla 1 haftada tekrar giderdim öğrenmek için :-)

.
Gecmis olsun canım.Progestani gece yatarken iç..Baş donmen olmaz o zaman..
Dr 100 mg ilaçta günde iki kere verdi. Kendi druma salı günü gideceğim. O belki değiştirir. En azından akşam olanı yatarken içerim şimdilik. Sağ olasın.
Benim gebelik sonlanmis.Allah size hayirli dogumlar versin.
Allah sabır versin. Ben de ilk bebeğimi kaybetmiştim. Seni anlıyorum. Allah yine nasip eder inşallah.
Progestanı bende kullanıyorum ve vajinal yoldan alıyorum.. Aksi halde aşırı derecede baş dönmesi yapıyor.. Sende öyle yap istersen arkadaşım..
Dr vajinal alma dediği için almıyorum. Kendi druma da görüneceğim. Gittiğim dr nöbetçi kadın doğumcuydu.
Lekelenme bitti mı canım.bende kullanıyorum ama ara ara pembe oldu bugün
Çok geçmiş olsun.
Benim perşembeden beri her gün oluyor. Bugün iki kez oldu. Ayakta fazla kalınca oluyor sanırım. Benimki kahverengi. Hatta beyazla karışık halde. Her hamileliğimde şu ilacı kullanmaktan bıktım :63:

.
Gecmis olsun canım.Progestani gece yatarken iç..Baş donmen olmaz o zaman..
Dr 100 mg ilaçta günde iki kere verdi. Kendi druma salı günü gideceğim. O belki değiştirir. En azından akşam olanı yatarken içerim şimdilik. Sağ olasın.
Benim gebelik sonlanmis.Allah size hayirli dogumlar versin.
Allah sabır versin. Ben de ilk bebeğimi kaybetmiştim. Seni anlıyorum. Allah yine nasip eder inşallah.
Progestanı bende kullanıyorum ve vajinal yoldan alıyorum.. Aksi halde aşırı derecede baş dönmesi yapıyor.. Sende öyle yap istersen arkadaşım..
Dr vajinal alma dediği için almıyorum. Kendi druma da görüneceğim. Gittiğim dr nöbetçi kadın doğumcuydu.
Lekelenme bitti mı canım.bende kullanıyorum ama ara ara pembe oldu bugün
Çok geçmiş olsun.
Benim perşembeden beri her gün oluyor. Bugün iki kez oldu. Ayakta fazla kalınca oluyor sanırım. Benimki kahverengi. Hatta beyazla karışık halde. Her hamileliğimde şu ilacı kullanmaktan bıktım :63:

Hayırlı olsun inşallah ikisini de kucagina sağlıklı al.
Benim sana tavsiyem kimseye ikiz olduğunu söyleme kalp atışlarını duymadan.
Benim de iki kese var ama biri gelişmiyor. Küçüktü zaten yeterince buyumemis. Şimdi herkese ikiz değil diye açıklama yapmak zorunda kaldım.

Nerede yaptırcaksınız? Sonuçlar kötü gelirse Allah korusun ne yapılıyor?
Doktorum 10. Haftadan sonra konuşuruz dedi. Anladığım kadarıyla özel labaratuvar aracılığıyla yurtdışına gönderilecek. Allah korusun benim bebeğim karnimda olmustu fark edemedik. Tesadüfen öğrendim. Allah korusun bir rahatsızlığı varsa doğduğunda hazırlıklı olmak gerekir. Ama inşaallah Allah sağlıklı evlatlar verecek bunları düşünmeye gerek kalmayacak

Ikiz mi Ay ne kadar güzel inşallah hayırlısıyla

Arkadaşlar bende pek belirti yok. Gaz ve şişkinlik var. Bulantı hiç yok. Perşembe akşamı kahverengi akıntı başladı. Az az her gün oluyor. Dr Progestan verdi. O da baş dönmesi ve bulanık görmeye sebep oldu. 6+5'te kalp atışını duydum. Haftaya salı tekrar gideceğim.
Direk vajinal kullan hapı canım bnm bnmde aynıydı doktor vajinadan fitil gibi hapı at deri daha etkili oluyor baş dönmesi de yapmıyor

Arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuz
Benim beta hcg değeri 806 794 ve 1154 çıktı ama progesteron um 16 11 7.5 oldu 6+1 deyim ve kese gözüktü Dr pek iyi bi gebelik değil diyor lütfen yardımcı olur musunuz

Back