2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ausencia hanım tabloya Benide ekler misiniz ? Sat 11 Eylül. Keseyi gördük henüz kalp atışını duymadık. İlk gebeliğim ve Kayseri'de yaşıyorum.

Yani sen hic disari cikmiyorsun o zaman yalniz, arkadaslarinla,ailenle falan? Hatta kocanla bile giderken laf soyluyor. Valla ilgincmis
Evet hiç yalniz çıkmıyorum.gurbetteyim.ailem yanimda yok.burda da arkadaşım yok.tek arkadasim kocam.aslinda çok iyi biridir.gercek bi arkadas gibidir.onunlayken kimseye ihtiyaç duymuyorum.o da benden başka kimseyle bi yere gitmez.en sevdiği sey evde benimle oturmak.bende seviyorum onunla oturmayı gezmeyi ama biraz açılsın isterdim.mesela bakkala inmeme kizmasin.beraber bolca gezmeye gidelim.

Kız ne memnun olmasi.her seferinde kavga ediyiruz.bi turlü değistiremedim.o da zaten beni değistirmeye calısma diyor.

Valla ne diyeyim bilemedim ki canım. Iste herkesin yapısı farklı. Benim ki hiç kıskanmaz. Giderken sormam haber veririrm. Bazen gittiğim de ararım.. Ben alıştım artık onun bu kiskanmazligina

senin işin zor valla biraz babamın gençliğine benzettim senin eşini.. babamda gençken öyle idi de sonradan duruldu..

Ben kızımı okula bırakıp gidicem hamd olsun cuma günü geldibu muayeneden sonra ayda bir olurum artık bakalım nasıl beklicem Rabbim güzel haberler duymayı nasip etsin hepimize inşallah

İnşallah canım aynen 1 ay olur artık .
Ama ben sanırım dr değiştireceğim ...
o yüzden yenisine 15 sonra flan alırım randevu :)) kar kardır

Ausencia hanım tabloya Benide ekler misiniz ? Sat 11 Eylül. Keseyi gördük henüz kalp atışını duymadık. İlk gebeliğim ve Kayseri'de yaşıyorum.

tabii ki de ekliyorum hemen .... hoş geldin ve hayırlı olsun
yaş kaç onu da yazalım ?

Kız ne memnun olmasi.her seferinde kavga ediyiruz.bi turlü değistiremedim.o da zaten beni değistirmeye calısma diyor.

Çok zor ama ya .... Yani anlattığın şeyler hoş tabii ... beraber geçirdiğiniz zamanların çok olması ...güzel olması .... onunda seninle beraber zaman geçirmesi vs ....
hani en azından seni eve kapatıp kendi gezenlerden değil...
Sadece kıskançlık mı hayat görüşü olarak mı böyle şüphe duydum biraz ... her durum da sana olan sevgisi ve saygısı daim olsun

Sen kaç senelik evlisin canım.bi de çiftelerden biri kıskanç oluyor genelde.ben kıskanc degilim.sen kiskanc misin?

Amin canım.esimin yetistirilme tarzı böyle.hayat görüsü de bu yönde.

Sen kaç senelik evlisin canım.bi de çiftelerden biri kıskanç oluyor genelde.ben kıskanc degilim.sen kiskanc misin?

Benim nikâhım mayıs ayında düğünüm temmuz ayında oldu. Nikâhtan sayıyorum genellikle 6 buçuk ay oldu ( ne kadar doğru nikahtan saymak bilmiyorum ama :) )

Evet ben kıskancım. Eşim öğretmen ve diğer öğretmen kız arkadaşlarını bazen yolasim geliyor. Yada yolda biri bakmıştı geçen ama öyle böyle değil kızın suratına su sisesini tam vuracaktım ki yüzüne değdirmeden geri çektim santim kalmıştı herhalde böyle de atarlı biriyim hahahah

Ama duruldum şimdiler de nedense o beni kıskanmıyor ya Bend e saldım sanırım

Benimki de aynı meslekten.ama ben kıskanmiyorum.esim beni arkadaslarinin yaninda kiskaniyor.

Benimki de aynı meslekten.ama ben kıskanmiyorum.esim beni arkadaslarinin yaninda kiskaniyor.

Iste herkesin yapısı, düşüncesi, yetiştirilme şekli farklı canım.. bazen insanın kendi içind e oluyor kıskanma duygusu o duygunun aşırısı fazla tabi.

Ama sen nasıl olsa alışmışsın önemli olan da bu. Olsun gurbetteymissin belki de doğru olan da budur. Bakkala izin vereydi eyiydi ama nabalim

Ben gidip yatayım ...sabah erken tahliler için hastaneye çıkacağım ... rutin olanlar .. bir kısmını yapmıştım ... bunlar kaldı .

Sonrada bi kuaföre gideyim ... insana döneyim :)) saçlarım çooooooook dökülüyor .... kısacık kesiteyim de gebelik boyu böyle devam etsin .

Sonra oğlumun okuluna gider baş başa öğle yemeği yeriz ...

Öğleden sonra buralarda olurum nasipse ...

O zamana kadar da güzel Haziran annelerinden hep güzel haberlerle dolsun burada sayfalar

Dünden çıkmak istiyorum ama doğum ücretini almaktı niyetim bir buçuk yıldır burda çalışıyorum.tazminati alacgmda benim derdim kısmet olursa doğum ödeneğini almk
Canim seni hamileyken atarlarsa 16 maaş tazminat ödemek zorundalar. O yuzden çıkma bırak atsinlar

Canım öncelikle yarın için kolay gelsin diyorum.

Birşey diyeceğim eğer saçlarını sırf dökülüyor diye kestiroyorsan kestirme.. Ben yaptım o hatayı dökülme aynı şekilde devam ediyor çok mutsuzum

Herkesciklere iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…