- 17 Ekim 2017
- 8
- 10
- 1
- 35
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #3.761
Ausencia hanım tabloya Benide ekler misiniz ? Sat 11 Eylül. Keseyi gördük henüz kalp atışını duymadık. İlk gebeliğim ve Kayseri'de yaşıyorum.Cumartesi ikindi vaktinde yazmışım en son ... ordan itibaren okudum geçmişi
En son kayınvalidemin daha öğrenmediğini yazmışım ki .... ne şom ağızlıyım ... cumartesi akşamı eşimin tüm ailesi aniden bana geldi (gelmek zorunda kalındı ) ben şok o ayrı
o gün haberleri oldu ...
Kız ne memnun olmasi.her seferinde kavga ediyiruz.bi turlü değistiremedim.o da zaten beni değistirmeye calısma diyor.Sen memnun musun peki canım bu durumdan
Evet hiç yalniz çıkmıyorum.gurbetteyim.ailem yanimda yok.burda da arkadaşım yok.tek arkadasim kocam.aslinda çok iyi biridir.gercek bi arkadas gibidir.onunlayken kimseye ihtiyaç duymuyorum.o da benden başka kimseyle bi yere gitmez.en sevdiği sey evde benimle oturmak.bende seviyorum onunla oturmayı gezmeyi ama biraz açılsın isterdim.mesela bakkala inmeme kizmasin.beraber bolca gezmeye gidelim.Yani sen hic disari cikmiyorsun o zaman yalniz, arkadaslarinla,ailenle falan? Hatta kocanla bile giderken laf soyluyor. Valla ilgincmis
İns canım.simdi alistım.4 senelik evliyiz.baslarda cok kavga ettik.ben onu değistirim derken bi de bakmısım ben ona alışmısım.uyanik herif.Canım herşeyin fazlası zarar diye boşuna dememişler ya Allah yardımcın olsun inş
Kız ne memnun olmasi.her seferinde kavga ediyiruz.bi turlü değistiremedim.o da zaten beni değistirmeye calısma diyor.
Ben kızımı okula bırakıp gidicem hamd olsun cuma günü geldibu muayeneden sonra ayda bir olurum artık bakalım nasıl beklicem Rabbim güzel haberler duymayı nasip etsin hepimize inşallah
Ausencia hanım tabloya Benide ekler misiniz ? Sat 11 Eylül. Keseyi gördük henüz kalp atışını duymadık. İlk gebeliğim ve Kayseri'de yaşıyorum.
Kız ne memnun olmasi.her seferinde kavga ediyiruz.bi turlü değistiremedim.o da zaten beni değistirmeye calısma diyor.
Evet hiç yalniz çıkmıyorum.gurbetteyim.ailem yanimda yok.burda da arkadaşım yok.tek arkadasim kocam.aslinda çok iyi biridir.gercek bi arkadas gibidir.onunlayken kimseye ihtiyaç duymuyorum.o da benden başka kimseyle bi yere gitmez.en sevdiği sey evde benimle oturmak.bende seviyorum onunla oturmayı gezmeyi ama biraz açılsın isterdim.mesela bakkala inmeme kizmasin.beraber bolca gezmeye gidelim.
Ha bı de haftada bir mutlaka balık yiyom somon ya da çipura
Sen kaç senelik evlisin canım.bi de çiftelerden biri kıskanç oluyor genelde.ben kıskanc degilim.sen kiskanc misin?Valla ne diyeyim bilemedim ki canım. Iste herkesin yapısı farklı. Benim ki hiç kıskanmaz. Giderken sormam haber veririrm. Bazen gittiğim de ararım.. Ben alıştım artık onun bu kiskanmazligina
senin işin zor valla biraz babamın gençliğine benzettim senin eşini.. babamda gençken öyle idi de sonradan duruldu..
Amin canım.esimin yetistirilme tarzı böyle.hayat görüsü de bu yönde.İnşallah canımaynen 1 ay olur artık .
Ama ben sanırım dr değiştireceğim ...
o yüzden yenisine 15 sonra flan alırım randevu :)) kar kardır
tabii ki de ekliyorum hemen .... hoş geldin ve hayırlı olsun
yaş kaç onu da yazalım ?
Çok zor ama ya .... Yani anlattığın şeyler hoş tabii ... beraber geçirdiğiniz zamanların çok olması ...güzel olması .... onunda seninle beraber zaman geçirmesi vs ....
hani en azından seni eve kapatıp kendi gezenlerden değil...
Sadece kıskançlık mı hayat görüşü olarak mı böyle şüphe duydum biraz ... her durum da sana olan sevgisi ve saygısı daim olsun
Sen kaç senelik evlisin canım.bi de çiftelerden biri kıskanç oluyor genelde.ben kıskanc degilim.sen kiskanc misin?
Benimki de aynı meslekten.ama ben kıskanmiyorum.esim beni arkadaslarinin yaninda kiskaniyor.Benim nikâhım mayıs ayında düğünüm temmuz ayında oldu. Nikâhtan sayıyorum genellikle 6 buçuk ay oldu ( ne kadar doğru nikahtan saymak bilmiyorum ama :) )
Evet ben kıskancım. Eşim öğretmen ve diğer öğretmen kız arkadaşlarını bazen yolasim geliyor. Yada yolda biri bakmıştı geçen ama öyle böyle değil kızın suratına su sisesini tam vuracaktım ki yüzüne değdirmeden geri çektim santim kalmıştı herhaldeböyle de atarlı biriyim hahahah
Ama duruldum şimdiler de nedense o beni kıskanmıyor ya Bend e saldım sanırım
Benimki de aynı meslekten.ama ben kıskanmiyorum.esim beni arkadaslarinin yaninda kiskaniyor.
Sana benden tavsiye.sen kıskanma.bak o seni kıskanır.
Ha şöyle keyfine bakYok valla o da ise yaramıyor. Bende dertsiz başıma dert arıyorum gibi geliyor bazen zaten. Iyi böyle
Kuzum ya Allah yardımcın olsun zor senin halinde.. cocuk olunca düzelir benceBenimki de aynı meslekten.ama ben kıskanmiyorum.esim beni arkadaslarinin yaninda kiskaniyor.
Canim seni hamileyken atarlarsa 16 maaş tazminat ödemek zorundalar. O yuzden çıkma bırak atsinlarDünden çıkmak istiyorum ama doğum ücretini almaktı niyetim bir buçuk yıldır burda çalışıyorum.tazminati alacgmda benim derdim kısmet olursa doğum ödeneğini almk
Ben gidip yatayım ...sabah erken tahliler için hastaneye çıkacağım ... rutin olanlar .. bir kısmını yapmıştım ... bunlar kaldı .
Sonrada bi kuaföre gideyim ... insana döneyim :)) saçlarım çooooooook dökülüyor .... kısacık kesiteyim de gebelik boyu böyle devam etsin .
Sonra oğlumun okuluna gider baş başa öğle yemeği yeriz ...
Öğleden sonra buralarda olurum nasipse ...
O zamana kadar da güzel Haziran annelerinden hep güzel haberlerle dolsun burada sayfalar
Bizimki düzelmez canım.artık alıştım.Kuzum ya Allah yardımcın olsun zor senin halinde.. cocuk olunca düzelir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?