Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Anlamadığım şey benim belirtim yok hiç bir belirtim sanki gogusum sizildiyor yani gercektenmi sizildiyor benmi oyle hissediyorum inan onunda çözemedim anlamıyorum gaz falanda ağrı yok yani
Canım bunun csi zten ekstra koyu geldi bana sagdakı koyuluk gerçekten baya koyu ama c si neden cok siyah gibi. Bence de catlamıs senin bdha baksana aksama. Isın da dip. Sen smdımsakin ol vucut ısın arttığı sbah catladı demektır. Progesteron etkisiyle yukselır yumurtlama sonrası ısı
Anlamadığım şey benim belirtim yok hiç bir belirtim sanki gogusum sizildiyor yani gercektenmi sizildiyor benmi oyle hissediyorum inan onunda çözemedim anlamıyorum gaz falanda ağrı yok yani
Canım bunun csi zten ekstra koyu geldi bana sagdakı koyuluk gerçekten baya koyu ama c si neden cok siyah gibi. Bence de catlamıs senin bdha baksana aksama. Isın da dip. Sen smdımsakin ol vucut ısın arttığı sbah catladı demektır. Progesteron etkisiyle yukselır yumurtlama sonrası ısı
Soldaki dün sagdaki bugun kuzum. Catlamis yada catlamak uzere diye yorumladim ben ama bilemedim de. Bir daha mi yapsam yoksa yarin mi yapsam acaba test. Bu geceyi de zaten degerlendircem. Test yapmaya gerek yok sanki. Bilemedimmmm Bu sabah olctum atesimi uyku sersemi unuttum yaa kac ciktigini ahhaha benim b12 nin ortamdan ayrılışı simdi benim ısım düştü dün bu yumurtlama demekti ısım yukselince catlama mi demek oluyor. Asla anlayamıyorum bu sicaklik konusunu
Benim pazartesi olmazsam günüm geçti demek çünkü yumurtlama 14 de yumurtlamadan 14 gün sonra pazartesi günü ne denk geliyor beklicem akıntım vardı kesildi herhalde adet olucam