- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.461
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #3.741
Kıyafetlerine de mi karışmaz.ben dısaridayken bana yapısir resmen.arabadan minibüsten inerken onc kendi iner elimi tutar çıkarır.üstüme basima ćok bakar.bide kapalıyım.sürekli kollar beni.Ay benim ki de hiç kıskanmaz hemde hiç.
Bende o yüzden cok yakınırım
Kızlar nasılsınız iyimisiniz bugün pek bakamadım bebişler nasıl iyiler miya kızlar bişi sorcm merak ettim ciğer hamilelikte neden yenmez cuma günğ doktoruma sorucam ama merak ettim bileniniz varmı ?
İyi akşamlar arkadaşlar. Sat 13 eylül bugün keseyi gördük çok şükür kalp atışı için 15 gün sonraya çağırdı.
Kese boyutu 0.97 cm normal mi ?
Evet canım.benim herif gibi kimse olamaz.balkon bile yıkattırmaz.
Kıyafetlerine de mi karışmaz.ben dısaridayken bana yapısir resmen.arabadan minibüsten inerken onc kendi iner elimi tutar çıkarır.üstüme basima ćok bakar.bide kapalıyım.sürekli kollar beni.
Insallah amin :) kesenin boyunu bilmiyorum soylemedi kiGozun aydin cnm Rabbim kalp atisini duymayida nasip ederninsallah. İyi yaptin cnm bnde brktm sigarayi mecbr :) kesenin boyu kac acaba ?
Ben bırak açık giyinmeyi saçımın teli gorünse bacaklarımı kırar.alisveris yaparken erkeklerle konusmama izin vermez.soracağını bana söyle ben söylerim der.pazarlik yapmama izin vermez.beni kaçira kaçıra eve getirir.Hayatta karışmaz deli eder beni. Ben arada böyle ne bileyim biraz açık giyinirim etek felan bakayım laf edecek mı diye yok valla hiç bisi demez
Sabirla bekliorm artk yapack bsy yok Allahtn hayirlisi nasip diyecegiz napalimSıkma canını ya ausun da dediği gibi hergun gelişiyorlar. Mercimekler. Sakın üzülme. Onu da üzersin
şimdi merak edip baktım bende içerdiği retinol maddesinden dolayı ilk 3 ay önerilmezmiş .... doktorun daha detaylı bilgilendirecektir canım
hayırlı olsun canım ... bir sorun olsaydı doktorun söylerdi ... bu mm ler cm ler o kadar değişken ki ... inan hi kıyaslamamak lazım
Evet cuma günü sorayım ben en iyisi canım çok severim ama yemiyorum sormakta yarar varseninde cuma kontrolün vardı dimi canım
Ben bırak açık giyinmeyi saçımın teli gorünse bacaklarımı kırar.alisveris yaparken erkeklerle konusmama izin vermez.soracağını bana söyle ben söylerim der.pazarlik yapmama izin vermez.beni kaçira kaçıra eve getirir.
eveeet bu cuma16:45 ... artık nasipse geç veririm buraya haber ... geç aldım randevu çünkü ilk kez oğlumda gelecek ... çok heyecanlı okuldan çıkması vs ancak bu saat ..yoksa sabah 9 randevusuna dikilirdim
Kızlar nasılsınız iyimisiniz bugün pek bakamadım bebişler nasıl iyiler miya kızlar bişi sorcm merak ettim ciğer hamilelikte neden yenmez cuma günğ doktoruma sorucam ama merak ettim bileniniz varmı ?
Canım ben alistımadim onu böyle.ailesi böyle.ben ancak bu kadar genisletebildim.markete beraber gidiyoruz.yine de söyleniyor.liste ver ben gidip alim diyor.esimin tek kötü huyu bu.kıskançlığı olmazsa dört dörtlük diyebilirim
Amin cümlemiz inşallah :))Değerler kişiden kişiye hatta aynı kişinin farklı gebeliğinde bile değişiyor ama benim sat 6eylül 21 Ekim'de kesem 5.20 mm idi, sizin daha büyük tabi :) inş sorunsuzca kavuşuruz bebeklerimize
Kesinlikle haklsın herkesin farklı oluyor.şimdi merak edip baktım bende içerdiği retinol maddesinden dolayı ilk 3 ay önerilmezmiş .... doktorun daha detaylı bilgilendirecektir canım
hayırlı olsun canım ... bir sorun olsaydı doktorun söylerdi ... bu mm ler cm ler o kadar değişken ki ... inan hi kıyaslamamak lazım
Hamilelikte ciger yeniyor da fazlasi zararli a vitaminincok oldugu icin.ama haftada bir yenebilir
Canım ben alistımadim onu böyle.ailesi böyle.ben ancak bu kadar genisletebildim.markete beraber gidiyoruz.yine de söyleniyor.liste ver ben gidip alim diyor.esimin tek kötü huyu bu.kıskançlığı olmazsa dört dörtlük diyebilirim
Şimdi gördüm msjini evet cnm bende sata göre hesapladim.sat 11eyluldu 6+1oldum bu haftabenim hala sorum bu arada havada kaldı artık bende sitem edicem:))
sizler sata göremi yapıyorsunz gebelik haftanızın hesaplamanızı benim bu pazar adet tam bir hafta gecmiş olacak
ben 5.haftalıkmı olacagm SAT:20 EYLÜL
Bulgur şişkinlik yapar diye fazla tüketilmemesi gerekiyor diye biliyorum ayva yiyorum ben biraz zor oluyor amaGünaydınlar herkese kızlar, paylaşımlarımıza biraz da neler yemeliyiz, neler yememeliyiz, hamileyken hangi kitapları okumalı, sporları yapmalıyız gibi şeyleri de paylaşalım bence. Çok yeniyiz belki ama şimdiden bunlara önem vermeli ve önlemlerimi almalıyız.
Mesela maydonoz yememek lazımmış, nar önermiyorlarmış. Ben felaket çiğ köfte istiyordu canım yesemmi yemesemmi bayağı kararsız kaldım.
Ha bı de haftada bir mutlaka balık yiyom somon ya da çipuraBulgur şişkinlik yapar diye fazla tüketilmemesi gerekiyor diye biliyorum ayva yiyorum ben biraz zor oluyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?