• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Hamileliğin hayırlı olsun canim. Bu süreçte birkaç önemli mesele var. 1-moral, 2-gebeliği bebeğin kalbi atmadan kimseye dememek, 3- doktor ne derse uymak :) alttan muayeneden neden bu kadar korkuyoruz ki? Sadece vajinanın uç kısmına değdiriyorlar aleti (nihayetinde bebeğin oluş yolu belli), daha önden gördüğü için sizde önünüzü daha iyi görüyorsunuz. Aslında genel olarak 2000 gibi iken görülüyor kese ama kişiden kişiye de değişiyor tabi. Benimde sat 6eylül bende 20 Ekim'de gördüm, 16 Ekim'de görememiştik mesela.
Anladığım kadarıyla işinizden memnun değilsiniz. Çıkmak istiyorsanız amenna ama onlar zorlayamazlar. Kadının bu hakkıyla ilgili önemli düzenlemeler var. Bu yüzden kendileri kovamayıp, istifa isterler uyanıklar

Benim sizinle ayni dönemler adetimiz ve keseyi ben 16 sinda gördüm doktorum bana gec dollenme olmus olabalir dedi size dedimi oyle bir sey kalp atisi icinde ne zaman gidiceksin

Kızlar ben bugün çok değişik şeyler yaşadım.ben geçen hafta hamile olduğumu iş yerine söyledim bugün işten çıkmamı istediler doktor için muayene izni almam bile sorun oluyordu duyar duymaz hemen bana bunu sundular.bu akşam karar verip işten çıkacağım
İkincisi benim için en önemlisi
Bugün kafamı dinlemek için işten çıktım öğlen doktora gittim keseye bakılması için görünmedi son sat: 20 Eylül beta verdim bugün tekrar 9004 çıktı değerim sizce durum ne gözükmesi normalmiş
Moralim cokkkk bozuk işi gücü unuttum bunu dusunuyorm.karindan ultrasonla baktı alttan muayene yaptirmdm

Yasalar bu konuda o kadar değişti ve çalışan hamile ..anne lehine düzenlenledi ki .. lütfen önce haklarını iyi öğren ve istifa etme ... zaten kovulman bu sebeple mümkün değil .

kese meselesinde burda haftalardır hep yazıyorum ..evet birbirimizden moral ..destek alıyoruz ama ... herkesin süreci o kadar farklı k ...hepsi normal ....

5.haftada 200 hcg de normal 2000 hcg de ... döllenmene göre değişiyor haftan aslında Sat a değil ...bu da kesenin görülme görülmeme tarihini değiştiriyor ...

Bu arada ben ise yeni girdim, yani ben de ayni durumda olabilirim:KK47:

hayır hayır hiç böyle düşünme ...

http://www.alomaliye.com/2012/09/26...eniyle-isten-cikariliyorum-haklarim-nelerdir/

@Hadi Yaa sende oku ...

Selam herkese kasik agrilarj hala olmasi normal mi sizce sizdede kasik agrilari anlik oluyor mu

normaldir tabiii ... kasık ağrısını sadece yerleşmede olur diye düşünme ...

rahim genişliyor onun ağrısı da oluyor

Kese küçük dedi.kesenin içi görünmüyor dedi. :KK43: hcg 15.000 çıktı

doktorunun dedikleri doğrultusunda bekleyeceksin canım ... önümüzdeki hafta tekrar çağırmıştır muhtemelen ...
sen de o zamana kadar kötü düşünmeden bekle :KK68:

http://www.alomaliye.com/2012/09/26...eniyle-isten-cikariliyorum-haklarim-nelerdir/

@Hadi Yaa sende oku ...

doktorunun dedikleri doğrultusunda bekleyeceksin canım ... önümüzdeki hafta tekrar çağırmıştır muhtemelen ...
Yapacak bişey yok haftaya gel dedi.bekliycem artık

@Hadi Yaa sende oku ...

Zaten iki ay deneme suresi oldugu icin beni her turlu cikarma hakkina sahipler ama

Benim sizinle ayni dönemler adetimiz ve keseyi ben 16 sinda gördüm doktorum bana gec dollenme olmus olabalir dedi size dedimi oyle bir sey kalp atisi icinde ne zaman gidiceksin
Valla ben 41.günde öğrendim gebeliğimi, yani 16 ekimde. 45. Günde keseyi gördük, 3.8 mm idi. Doktor sabırlı olup bekleyeceğiz dedi. Bakalım haftaya pazartesi gideceğim. Daha kaçıncı haftadayım, hangi aşamada yım bilemiyorum. Sata göre 7. Hafta ama geç döllenmeden dolayı 5. Haftadayım herhalde. Sizin en son ne kadardı keseniz?

Pis kocam.git al dedim.yok dedi.ısrar edince bagırdı.

Canim erkeklere ne verirsen daha fazlasini isterler neden boyle alistirdin.bakkala bile gidememek ciddi bi ozgurluk kisitlamasi.birlikte gidelim de o zaman gidip almiyorsa.ilerde gebelkte yuruyus yapmak gerekcek esin yurumek istemediginde napcan.hormonlar bascak bunaltcak disari atmak isticen kendini o zaman nolcak.kendine haksizlik yapma bunu normal kabul edip oturma bence ama kavga da etme tabiki gebe gebe uzme bebisi.alistira alisitira usulunu bul.hamile kadina da bakcak degiller ya de bana guvenmiyor musun de

Kızlar nasılsınız iyimisiniz bugün pek bakamadım bebişler nasıl iyiler mi :anneadayı: ya kızlar bişi sorcm merak ettim ciğer hamilelikte neden yenmez cuma günğ doktoruma sorucam ama merak ettim bileniniz varmı ?:KK64:

Valla ben 41.günde öğrendim gebeliğimi, yani 16 ekimde. 45. Günde keseyi gördük, 3.8 mm idi. Doktor sabırlı olup bekleyeceğiz dedi. Bakalım haftaya pazartesi gideceğim. Daha kaçıncı haftadayım, hangi aşamada yım bilemiyorum. Sata göre 7. Hafta ama geç döllenmeden dolayı 5. Haftadayım herhalde. Sizin en son ne kadardı keseniz?

Benim doktorum daha cok küçük dedi canim benim kalp atisinada 2 kasim gelmemi söyledi bakalim canim ne diyecek 2 kasım sabirsizlikla bekliyorum

İyi akşamlar arkadaşlar. Sat 13 eylül bugün keseyi gördük çok şükür kalp atışı için 15 gün sonraya çağırdı.
Kese boyutu 0.97 cm normal mi ?
Değerler kişiden kişiye hatta aynı kişinin farklı gebeliğinde bile değişiyor ama benim sat 6eylül 21 Ekim'de kesem 5.20 mm idi, sizin daha büyük tabi :) inş sorunsuzca kavuşuruz bebeklerimize

Canim erkeklere ne verirsen daha fazlasini isterler neden boyle alistirdin.bakkala bile gidememek ciddi bi ozgurluk kisitlamasi.birlikte gidelim de o zaman gidip almiyorsa.ilerde gebelkte yuruyus yapmak gerekcek esin yurumek istemediginde napcan.hormonlar bascak bunaltcak disari atmak isticen kendini o zaman nolcak.kendine haksizlik yapma bunu normal kabul edip oturma bence ama kavga da etme tabiki gebe gebe uzme bebisi.alistira alisitira usulunu bul.hamile kadina da bakcak degiller ya de bana guvenmiyor musun de
Canım ben alistımadim onu böyle.ailesi böyle.ben ancak bu kadar genisletebildim.markete beraber gidiyoruz.yine de söyleniyor.liste ver ben gidip alim diyor.esimin tek kötü huyu bu.kıskançlığı olmazsa dört dörtlük diyebilirim

Back