• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ay benim ki de hiç kıskanmaz hemde hiç.

Bende o yüzden cok yakınırım :işsiz:
Kıyafetlerine de mi karışmaz.ben dısaridayken bana yapısir resmen.arabadan minibüsten inerken onc kendi iner elimi tutar çıkarır.üstüme basima ćok bakar.bide kapalıyım.sürekli kollar beni.

Kızlar nasılsınız iyimisiniz bugün pek bakamadım bebişler nasıl iyiler mi :anneadayı: ya kızlar bişi sorcm merak ettim ciğer hamilelikte neden yenmez cuma günğ doktoruma sorucam ama merak ettim bileniniz varmı ?:KK64:

şimdi merak edip baktım bende içerdiği retinol maddesinden dolayı ilk 3 ay önerilmezmiş .... doktorun daha detaylı bilgilendirecektir canım

İyi akşamlar arkadaşlar. Sat 13 eylül bugün keseyi gördük çok şükür kalp atışı için 15 gün sonraya çağırdı.
Kese boyutu 0.97 cm normal mi ?

hayırlı olsun canım ... bir sorun olsaydı doktorun söylerdi ... bu mm ler cm ler o kadar değişken ki ... inan hi kıyaslamamak lazım

Evet canım.benim herif gibi kimse olamaz.balkon bile yıkattırmaz.

:KK12::KK12::KK12:

Kıyafetlerine de mi karışmaz.ben dısaridayken bana yapısir resmen.arabadan minibüsten inerken onc kendi iner elimi tutar çıkarır.üstüme basima ćok bakar.bide kapalıyım.sürekli kollar beni.

Hayatta karışmaz deli eder beni. Ben arada böyle ne bileyim biraz açık giyinirim etek felan bakayım laf edecek mı diye yok valla hiç bisi demez :63:

Hayatta karışmaz deli eder beni. Ben arada böyle ne bileyim biraz açık giyinirim etek felan bakayım laf edecek mı diye yok valla hiç bisi demez :63:
Ben bırak açık giyinmeyi saçımın teli gorünse bacaklarımı kırar.alisveris yaparken erkeklerle konusmama izin vermez.soracağını bana söyle ben söylerim der.pazarlik yapmama izin vermez.beni kaçira kaçıra eve getirir.

şimdi merak edip baktım bende içerdiği retinol maddesinden dolayı ilk 3 ay önerilmezmiş .... doktorun daha detaylı bilgilendirecektir canım

hayırlı olsun canım ... bir sorun olsaydı doktorun söylerdi ... bu mm ler cm ler o kadar değişken ki ... inan hi kıyaslamamak lazım

Evet cuma günü sorayım ben en iyisi canım çok severim ama yemiyorum sormakta yarar var :KK200: seninde cuma kontrolün vardı dimi canım

Evet cuma günü sorayım ben en iyisi canım çok severim ama yemiyorum sormakta yarar var :KK200: seninde cuma kontrolün vardı dimi canım

eveeet bu cuma :KK200: 16:45 ... artık nasipse geç veririm buraya haber ... geç aldım randevu çünkü ilk kez oğlumda gelecek ... çok heyecanlı :KK68: okuldan çıkması vs ancak bu saat ..yoksa sabah 9 randevusuna dikilirdim :KK70:

eveeet bu cuma :KK200: 16:45 ... artık nasipse geç veririm buraya haber ... geç aldım randevu çünkü ilk kez oğlumda gelecek ... çok heyecanlı :KK68: okuldan çıkması vs ancak bu saat ..yoksa sabah 9 randevusuna dikilirdim :KK70:

Ben kızımı okula bırakıp gidicem hamd olsun cuma günü geldi:halay:bu muayeneden sonra ayda bir olurum artık bakalım nasıl beklicem Rabbim güzel haberler duymayı nasip etsin hepimize inşallah :KK200::KK71:

Kızlar nasılsınız iyimisiniz bugün pek bakamadım bebişler nasıl iyiler mi :anneadayı: ya kızlar bişi sorcm merak ettim ciğer hamilelikte neden yenmez cuma günğ doktoruma sorucam ama merak ettim bileniniz varmı ?:KK64:

Hamilelikte ciger yeniyor da fazlasi zararli a vitaminincok oldugu icin.ama haftada bir yenebilir

Hamilelikte ciger yeniyor da fazlasi zararli a vitaminincok oldugu icin.ama haftada bir yenebilir

Canım ben alistımadim onu böyle.ailesi böyle.ben ancak bu kadar genisletebildim.markete beraber gidiyoruz.yine de söyleniyor.liste ver ben gidip alim diyor.esimin tek kötü huyu bu.kıskançlığı olmazsa dört dörtlük diyebilirim

Yani sen hic disari cikmiyorsun o zaman yalniz, arkadaslarinla,ailenle falan? Hatta kocanla bile giderken laf soyluyor. Valla ilgincmis

Kesinlikle haklsın herkesin farklı oluyor.

Canım ben alistımadim onu böyle.ailesi böyle.ben ancak bu kadar genisletebildim.markete beraber gidiyoruz.yine de söyleniyor.liste ver ben gidip alim diyor.esimin tek kötü huyu bu.kıskançlığı olmazsa dört dörtlük diyebilirim

Canım herşeyin fazlası zarar diye boşuna dememişler ya Allah yardımcın olsun inş :dua:

benim hala sorum bu arada havada kaldı artık bende sitem edicem:))
sizler sata göremi yapıyorsunz gebelik haftanızın hesaplamanızı benim bu pazar adet tam bir hafta gecmiş olacak
ben 5.haftalıkmı olacagm SAT:20 EYLÜL
Şimdi gördüm msjini evet cnm bende sata göre hesapladim.sat 11eyluldu 6+1oldum bu hafta

Günaydınlar herkese kızlar, paylaşımlarımıza biraz da neler yemeliyiz, neler yememeliyiz, hamileyken hangi kitapları okumalı, sporları yapmalıyız gibi şeyleri de paylaşalım bence. Çok yeniyiz belki ama şimdiden bunlara önem vermeli ve önlemlerimi almalıyız.
Mesela maydonoz yememek lazımmış, nar önermiyorlarmış. Ben felaket çiğ köfte istiyordu canım yesemmi yemesemmi bayağı kararsız kaldım.
Bulgur şişkinlik yapar diye fazla tüketilmemesi gerekiyor diye biliyorum ayva yiyorum ben biraz zor oluyor ama

Back