• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
günaydın kızlar;
normalde uykuyu seven biri değilim ama gün içerisinde uykusuzluktan ölüyorum bir an önce akşam oldun da evime gidip yatim diyorum ama saat 11 de yatmama rağmen sabah 4de gözlerimi acıyorum daha da uyuyamıyorum neden acaba ?

bendede oyle canim ya aksam 10 zor ediyorum sabaha karsida gozler aciliyor sanirim hormonlardan

Benimde en büyük sorunum uyku şuanda. Normalde ben akşam 10 da kafamı koyar yastığa, alarma çalana kadar deliksiz uyurdum. Şimdi geceleri çok uyanıyorum dönüyorum huzursuz yatıyorum resmen. Bundan dolayı gündüzleri uykusuz kalıyorum :KK43: Ne yapacağım bilmiyorum..

bendede oyle canim ya aksam 10 zor ediyorum sabaha karsida gozler aciliyor sanirim hormonlardan

ya ben uykuyu sevmem ama sabaha yakın uyanmak sinir bozucu eşimin öyle uyuduğunu görünce dahada çıldırıyorum :) Salı günü doktora soracaklarımı liste yapıyorum şimdi bana yazdı nasıl gidiyor diye uykusuzluk harici bir sıkıntım yok diyorum normal diyor tedirgin yatıyorsundur dedi

ya ben uykuyu sevmem ama sabaha yakın uyanmak sinir bozucu eşimin öyle uyuduğunu görünce dahada çıldırıyorum :) Salı günü doktora soracaklarımı liste yapıyorum şimdi bana yazdı nasıl gidiyor diye uykusuzluk harici bir sıkıntım yok diyorum normal diyor tedirgin yatıyorsundur dedi

dogru olabilir ama ben hormonlara bagliyorum yoksa uyku gelince tedirginlik falan kalmiyo aklimda 70lik nineler gibi oldugum yerde gidiyorum ilk hamileligimdede boyleydi 3 aydan sonra duzene girmisti

dogru olabilir ama ben hormonlara bagliyorum yoksa uyku gelince tedirginlik falan kalmiyo aklimda 70lik nineler gibi oldugum yerde gidiyorum ilk hamileligimdede boyleydi 3 aydan sonra duzene girmisti
doğrudur canım benim ilk gebeliğim olduğu için biraz tedirgin olabilirim belki de :)

Kimyasal gebelik geçiren arkadaşımıza çok geçmis olsun :( inşallah bu son olur. Ayrıca belirtilere fazla takılmayın derim hanımlar. Kızıma hamileyken göğüslerim hem siŞti hem agriyodu ama bikaç hafta içinde geçmişti çok rahat bi hamilelik geçirmiştim. Oğlumda göğüslerde hiçbi şey hissetmeden geçirdim. Şimdiki hamileligimde de sadece dokununca hafif acıma hissi oluyo. Bi süre sonra kaybolur büyük ihtimalle. O yüzden hemen panik olmayın güzel anneler hormonlara bağlı değişimler olabiliyo.

Bi arkadaşım var. 5 yıllık evli. Kocası ameliyat oldu ama işe yaramadi o yüzden tüp bebek yaptirmislardi. Kız 36 haftalik hamileydi pazar günü bebegi karninda ölmüş :KK43: çok üzüldüm :KK43: sebebini sordum suyu azalmış. Bunu anlamayan kadın doğum doktoru nasıl olabilir :KK43: ilk gebeliği olan anneler mümkün olduğu kadar iki doktora birden görünün. Bi devlete bi özele gidebilirsiniz mesela. Rabbim yavrularimizi sağsalim bize bagislasin İnşallah

Günaydın canım ben de aynı durumdayım dün akşam eltime bebek görmeye gittim orda da iyce şiştim resmen 6 aylıktan büyük oldu karnım o da bebeğine verdiği ve kendi de yediği bi karışımdan yedirdi bana sabaha karnım düzelmişti.. Muskat ( küçük hindistan cevizi) ve mahlep i balla karıştırmış.. 1,5 tatlı kaşığı yedim geldim eve yattım sabah hem gazım inmişti hem de tuvalete gidebildim..
Oranı var mi canim

Günaydın kızlar, geçmişi anca okuyabildim, keseler görülmüş, kalp atışları duyulmuş, maşallah, kimyasal gebelik yaşayan arkadaşlar da olmuş, çok geçmiş olsun, Allah hayırlı bir zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin. Biz de, 5+4 olduk bugün hacettepe ye gittim hiç muayene etmeden randevuyu 22 kasıma verdi 10 hafta olmadan muayene etmiyorlarmış :KK43: neymiş sistemleri böyleymiş, bende pazartesiye başka bir hastaneden randevu aldım 6+3 olacağız, belki o zaman kalp atışı da duyulur. Henüz oğluma söylemedik, kalp atışını duyalım diye bekliyoruz, onun için heyecan yaptım, o kadar çok kardeş istiyordu ki çok sevinecek inşallah.
Bugün hastane randevusu olan arkadaşlar inşallah hayırlı güzel haberler alırsınız.
Bulantısı olan arkadaşlar benim henüz başlamadı ama ilk hamileliğimden sizi çok iyi anlıyorum, biraz sabır en fazla 4. aya hiçbirşeyiniz kalmaz.

Yahu ben de bu aralar kabus goruyorum beni de hep silahlilar kovaliyor nefes nefes uyaniyorum kalbim carpiyor uyandigimda, korkuyorum bebisime bisey olcak diye ben de
Bizimkiler sanırım çok sakin çocuklar olmayacak bir
Arkadaşlarım lütfen yardımcı olun bu konuda bilgi tecrübesi olan varmı ? GEÇEN BİRİ KALP YAVAŞ ATIYOR DEMİŞTİ O ARKADAŞ KİMDİ ? NE OLDU ? BİLGİSİ OLANLAR YAZSIN...LÜTFEN
biliyorsunuz kalp atışı için doktora gittik, 2 bebeğinde kalp atışı ekranda görünüyor pıt pıt damar atar gibi ama ses olarak dinleyemedk doktor kalp atışları var ama haftasına göre çok yavaş kendiliğinden duracak çok fazla ümitlenmeyin dedi dün gittim perşembe tekrar çağırdı, kalbi yavaş atıp normal haftasına göre devam eden varmı ? :KK43: çok mutsuzum.. inşallah sağlıkla kavuşurum çıkmayan candan ümit kesilmez başka perinatoji doktoruna gdip görüşcem perşembeki tabloya göre..

Sanırım aradığın kişi benim kaç haftalıksın ve atış sayısı kaç bilmiyorum ama eğer kalp yeni oluşuyorsa atışın yavaş olması normalmiş ben doktor bana yavaş dediğinde araştırdım duyulduğunda ve görüldüğünde 6 haftalıktım ve 114 çıkmıştı düşük dedi doktor ama zaten 6 hafta duyulması için çok erken zamanlarmış ve 110 a kadar normal kabul ediliyormuş bir hafta sonra başka doktora gözüktüm o 162 ölçtü git gide artacak dedi . Kendini hiç üzme her bebek ve hamilelik bence farklı kıyaslama yapma o yüzden inşallah zamanla düzelecek ve normale dönecektir . Allahın izniyle birşey olmayacak ve güçlenecek inşallah

Bizimkiler sanırım çok sakin çocuklar olmayacak bir

Sanırım aradığın kişi benim kaç haftalıksın ve atış sayısı kaç bilmiyorum ama eğer kalp yeni oluşuyorsa atışın yavaş olması normalmiş ben doktor bana yavaş dediğinde araştırdım duyulduğunda ve görüldüğünde 6 haftalıktım ve 114 çıkmıştı düşük dedi doktor ama zaten 6 hafta duyulması için çok erken zamanlarmış ve 110 a kadar normal kabul ediliyormuş bir hafta sonra başka doktora gözüktüm o 162 ölçtü git gide artacak dedi . Kendini hiç üzme her bebek ve hamilelik bence farklı kıyaslama yapma o yüzden inşallah zamanla düzelecek ve normale dönecektir . Allahın izniyle birşey olmayacak ve güçlenecek inşallah

senin adına çok sevindim canım ben kalp atışı duymadım, sadece ekrandan görüyorum, atışı bu kadar sayı diyede belirtmedi benim durumum biraz daha zorlu sanırım İNŞALLAH SAĞLIKLA KAVUŞURUZ YAVRULARIMIZA İNŞALLAH BU FORUMDA DEVAM EDERİM SİZLERLE..

Günaydın haziran ayının en tatlı anneleri :) 4+5te keseyi görmüştük.Bugün yani 6+6 da kalp atışı duymak için birazdan hastaneye gideceğiz.Hayırlısıyla meleğimizin kalbini duyarız inşallah.Dualarınızı eksik etmeyin
canım merhaba bir şey soracağım. ben de şuan 8+5 günlük hamileyim ancak bebeğimin kalp atışını geçen hafta duyamadık. benim son adet tarihim 24 ağustos. listeye bakıyordum kalp atımı kaçıncı haftalarda görülmüş diye. senin de son adet tarihinin 25 ağustos olduğunu gördüm. ama sen 6+6 haftalık demişsin. bunu nasıl hesapladın?

Günaydın canım ben de aynı durumdayım dün akşam eltime bebek görmeye gittim orda da iyce şiştim resmen 6 aylıktan büyük oldu karnım o da bebeğine verdiği ve kendi de yediği bi karışımdan yedirdi bana sabaha karnım düzelmişti.. Muskat ( küçük hindistan cevizi) ve mahlep i balla karıştırmış.. 1,5 tatlı kaşığı yedim geldim eve yattım sabah hem gazım inmişti hem de tuvalete gidebildim..
aaa öyle mi?

Günaydın canım benim karnım da davul gibi geceleri artık şişkinlik ten uyuyamaz oldum. Ama tuvalete falan rahat cikabiliyorum. Geçen hafta karnabahar kızartması yapmıştım o bağırsaklara çok iyi geliyormuş. Belki ondan cikabiliyorumdur ama siskinlige bir çarem yok. Dr a söylediğimde bana kutusu 50 lira olan bir probiyotik yazdı. Meyve içerikli falan ama içmeye korkuyorum bişey olur diye
doktor yazdı ise bı se olmaz canım

Arkadaşlarım lütfen yardımcı olun bu konuda bilgi tecrübesi olan varmı ? GEÇEN BİRİ KALP YAVAŞ ATIYOR DEMİŞTİ O ARKADAŞ KİMDİ ? NE OLDU ? BİLGİSİ OLANLAR YAZSIN...LÜTFEN
biliyorsunuz kalp atışı için doktora gittik, 2 bebeğinde kalp atışı ekranda görünüyor pıt pıt damar atar gibi ama ses olarak dinleyemedk doktor kalp atışları var ama haftasına göre çok yavaş kendiliğinden duracak çok fazla ümitlenmeyin dedi dün gittim perşembe tekrar çağırdı, kalbi yavaş atıp normal haftasına göre devam eden varmı ? :KK43: çok mutsuzum.. inşallah sağlıkla kavuşurum çıkmayan candan ümit kesilmez başka perinatoji doktoruna gdip görüşcem perşembeki tabloya göre..
canım bence hiç moralini bozma bu doktorlara sinir olıyorum. bana önce kese boş dediler bir hafta beni öyle üzdüler sonra bebek göründü ama normalden çok küçük :( kalp atımı yok dediler. bakalım bu perşembe tekrar gideceğim hamile olduğuma sevinemedim. ama bence sen üzülme cihaza göre herşey değişebilir. sürekli sol tarafına yatarsan bebekler güzel besleniyor

canım bence hiç moralini bozma bu doktorlara sinir olıyorum. bana önce kese boş dediler bir hafta beni öyle üzdüler sonra bebek göründü ama normalden çok küçük :KK43: kalp atımı yok dediler. bakalım bu perşembe tekrar gideceğim hamile olduğuma sevinemedim. ama bence sen üzülme cihaza göre herşey değişebilir. sürekli sol tarafına yatarsan bebekler güzel besleniyor
Çok haklısın canım, doktorların neyi nasıl söyleyeceği hiç belli olmuyor, cihaz ve doktora göre değişiyor gördükleri şeyler, hamileliğin en önemli zamanlarını stresle geçirmeye sebep oluyorlar. Şu dönemleri tevekkülle sağlıkla atlatırız inşallah.

senin adına çok sevindim canım ben kalp atışı duymadım, sadece ekrandan görüyorum, atışı bu kadar sayı diyede belirtmedi benim durumum biraz daha zorlu sanırım İNŞALLAH SAĞLIKLA KAVUŞURUZ YAVRULARIMIZA İNŞALLAH BU FORUMDA DEVAM EDERİM SİZLERLE..
O zaman bence karar vermek için erken diye düşünüyorum bir dahaki kontrolde inşallah güçlenir ve eksilmeden hepimiz haziranda meleklerimize kavuşuruz . İnan iki günde bile herşey değişebiliyor bu aylardaki gelişim ve değişim o kadar hızlıymış ki ... ben inanıyorum güçlenir bebeğinin kalbi ama sen stresten ve sıkıntıdan uzak dur bol su iç

Canım ben alistımadim onu böyle.ailesi böyle.ben ancak bu kadar genisletebildim.markete beraber gidiyoruz.yine de söyleniyor.liste ver ben gidip alim diyor.esimin tek kötü huyu bu.kıskançlığı olmazsa dört dörtlük diyebilirim

Bursada oturuyormuşsun oturduğun yeri merak ettim gurbetteymişsin sanırım tek olmak zor tabi eşle de nereye kadar komşun falan yok mu hiç.cidden çok zor senin için arkadaşın dediği gibi doktor yürüyüş vericek nasıl yapcaksın onu

Back