- 15 Ekim 2016
- 22
- 33
- 88
- 31
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #3.781
Merhaba bende Haziran annesiyim:) inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişleri:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
28İnşallah canım aynen 1 ay olur artık .
Ama ben sanırım dr değiştireceğim ...
o yüzden yenisine 15 sonra flan alırım randevu :)) kar kardır
tabii ki de ekliyorum hemen .... hoş geldin ve hayırlı olsun
yaş kaç onu da yazalım ?
Çok zor ama ya .... Yani anlattığın şeyler hoş tabii ... beraber geçirdiğiniz zamanların çok olması ...güzel olması .... onunda seninle beraber zaman geçirmesi vs ....
hani en azından seni eve kapatıp kendi gezenlerden değil...
Sadece kıskançlık mı hayat görüşü olarak mı böyle şüphe duydum biraz ... her durum da sana olan sevgisi ve saygısı daim olsun
Bence bu konuyu iyice araştırmalısın, çünkü bildiğim kadarıyla hamile bir bayanın bu sebeple işten çıkartılması kanunen yasak.Kızlar ben bugün çok değişik şeyler yaşadım.ben geçen hafta hamile olduğumu iş yerine söyledim bugün işten çıkmamı istediler doktor için muayene izni almam bile sorun oluyordu duyar duymaz hemen bana bunu sundular.bu akşam karar verip işten çıkacağım
İkincisi benim için en önemlisi
Bugün kafamı dinlemek için işten çıktım öğlen doktora gittim keseye bakılması için görünmedi son sat: 20 Eylül beta verdim bugün tekrar 9004 çıktı değerim sizce durum ne gözükmesi normalmiş
Moralim cokkkk bozuk işi gücü unuttum bunu dusunuyorm.karindan ultrasonla baktı alttan muayene yaptirmdm
Tam da pirinç pilavı yapacaktımBenim bildiğim kadarı ile bulgur pilavı çok yararlı. Bebek için de anne içinde.. pirinç pilâvi da tam tersi hiç bir yararı yok..
Kesin bir bilgi değil bir yerde okumuştum sadece
GÜNAYDIN KIZLAR :)
BENDE mide de gaz. karnımda gaz.
yaşam kalitemi çok etkiliyor.
balon yutmuş gibiyim yaa
ve 1 kolı fazla cıktım bu sabah
umarım bu lavaboya cıkamadığım içindir
cuma kalp atısı için doktora gidecegım.
buGAZ için ilaç vermesini isticem
siz de kullanan var mı İLAÇ...
GAZ VE ŞİŞLİK İÇİN..
LAVABOYA ÇIKMAK İÇİN ???*
Ay niye öyle hemen duracak demis anlamadım yaaaArkadaşlarım lütfen yardımcı olun bu konuda bilgi tecrübesi olan varmı ? GEÇEN BİRİ KALP YAVAŞ ATIYOR DEMİŞTİ O ARKADAŞ KİMDİ ? NE OLDU ? BİLGİSİ OLANLAR YAZSIN...LÜTFEN
biliyorsunuz kalp atışı için doktora gittik, 2 bebeğinde kalp atışı ekranda görünüyor pıt pıt damar atar gibi ama ses olarak dinleyemedk doktor kalp atışları var ama haftasına göre çok yavaş kendiliğinden duracak çok fazla ümitlenmeyin dedi dün gittim perşembe tekrar çağırdı, kalbi yavaş atıp normal haftasına göre devam eden varmı ? çok mutsuzum.. inşallah sağlıkla kavuşurum çıkmayan candan ümit kesilmez başka perinatoji doktoruna gdip görüşcem perşembeki tabloya göre..
yasak ama kılıfına uydurup malesef iş veren çıkış yapabiliyor performans yetersizliği vs. diyerektenBence bu konuyu iyice araştırmalısın, çünkü bildiğim kadarıyla hamile bir bayanın bu sebeple işten çıkartılması kanunen yasak.
Günaydın canım benim karnım da davul gibi geceleri artık şişkinlik ten uyuyamaz oldum. Ama tuvalete falan rahat cikabiliyorum. Geçen hafta karnabahar kızartması yapmıştım o bağırsaklara çok iyi geliyormuş. Belki ondan cikabiliyorumdur ama siskinlige bir çarem yok. Dr a söylediğimde bana kutusu 50 lira olan bir probiyotik yazdı. Meyve içerikli falan ama içmeye korkuyorum bişey olur diyeGÜNAYDIN KIZLAR :)
balon yutmuş gibiyim yaa
GAZ VE ŞİŞLİK İÇİN..
Canım aynıyız senle bugün ben de akşam gidicem kalp atımı için 6+6 inşallah güzel haberler ver bizeGünaydın haziran ayının en tatlı anneleri :) 4+5te keseyi görmüştük.Bugün yani 6+6 da kalp atışı duymak için birazdan hastaneye gideceğiz.Hayırlısıyla meleğimizin kalbini duyarız inşallah.Dualarınızı eksik etmeyin
Canım o arkadaş kimdi hatırlamıyorum ama normale döndüğünü yazmıştı diye hatırlıyorum inşallah hayırlısıyla senin de öyle olurArkadaşlarım lütfen yardımcı olun bu konuda bilgi tecrübesi olan varmı ? GEÇEN BİRİ KALP YAVAŞ ATIYOR DEMİŞTİ O ARKADAŞ KİMDİ ? NE OLDU ? BİLGİSİ OLANLAR YAZSIN...LÜTFEN
biliyorsunuz kalp atışı için doktora gittik, 2 bebeğinde kalp atışı ekranda görünüyor pıt pıt damar atar gibi ama ses olarak dinleyemedk doktor kalp atışları var ama haftasına göre çok yavaş kendiliğinden duracak çok fazla ümitlenmeyin dedi dün gittim perşembe tekrar çağırdı, kalbi yavaş atıp normal haftasına göre devam eden varmı ? çok mutsuzum.. inşallah sağlıkla kavuşurum çıkmayan candan ümit kesilmez başka perinatoji doktoruna gdip görüşcem perşembeki tabloya göre..
Günaydın canım ben de aynı durumdayım dün akşam eltime bebek görmeye gittim orda da iyce şiştim resmen 6 aylıktan büyük oldu karnım o da bebeğine verdiği ve kendi de yediği bi karışımdan yedirdi bana sabaha karnım düzelmişti.. Muskat ( küçük hindistan cevizi) ve mahlep i balla karıştırmış.. 1,5 tatlı kaşığı yedim geldim eve yattım sabah hem gazım inmişti hem de tuvalete gidebildim..GÜNAYDIN KIZLAR :)
balon yutmuş gibiyim yaa
GAZ VE ŞİŞLİK İÇİN..
bence sonucuna bakar canım sen ilaca başladın dimi?Günaydın anneler
11 de dahiliye randevum var, tsh için gideceğim. Dr tam bi hafta önce ki kan sonucuna mı bakar yoksa tekrardan kan mı alır sizce? Her ihtimale karşı aç gidicem ama inşallah kan almazlar
Evet canım seninle günümüz aynı hatırladım:) sıra bekliyoruz birazdan içeri gireceğiz inşallah güzel bişeyler yazmak nasip olur akşam sende mutlaka haber ver güzel haberler bekliyoruzCanım aynıyız senle bugün ben de akşam gidicem kalp atımı için 6+6 inşallah güzel haberler ver bize
Dualarım seninleEvet canım seninle günümüz aynı hatırladım:) sıra bekliyoruz birazdan içeri gireceğiz inşallah güzel bişeyler yazmak nasip olur akşam sende mutlaka haber ver güzel haberler bekliyoruz
günaydın kızlar;
normalde uykuyu seven biri değilim ama gün içerisinde uykusuzluktan ölüyorum bir an önce akşam oldun da evime gidip yatim diyorum ama saat 11 de yatmama rağmen sabah 4de gözlerimi acıyorum daha da uyuyamıyorum neden acaba ?