• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Yaşım 28. Bebeğimin kesesi göründü bu arada tabloya ekler misiniz ☺️
İnşallah canım :KK200: aynen 1 ay olur artık .
Ama ben sanırım dr değiştireceğim ...
o yüzden yenisine 15 sonra flan alırım randevu :)) kar kardır

tabii ki de ekliyorum hemen .... hoş geldin ve hayırlı olsun
:KK200: yaş kaç onu da yazalım ?

Çok zor ama ya .... Yani anlattığın şeyler hoş tabii ... beraber geçirdiğiniz zamanların çok olması ...güzel olması .... onunda seninle beraber zaman geçirmesi vs ....
hani en azından seni eve kapatıp kendi gezenlerden değil...
Sadece kıskançlık mı hayat görüşü olarak mı böyle şüphe duydum biraz ... her durum da sana olan sevgisi ve saygısı daim olsun :KK200:
28

Arkadaşlarım lütfen yardımcı olun bu konuda bilgi tecrübesi olan varmı ? GEÇEN BİRİ KALP YAVAŞ ATIYOR DEMİŞTİ O ARKADAŞ KİMDİ ? NE OLDU ? BİLGİSİ OLANLAR YAZSIN...LÜTFEN
biliyorsunuz kalp atışı için doktora gittik, 2 bebeğinde kalp atışı ekranda görünüyor pıt pıt damar atar gibi ama ses olarak dinleyemedk doktor kalp atışları var ama haftasına göre çok yavaş kendiliğinden duracak çok fazla ümitlenmeyin dedi dün gittim perşembe tekrar çağırdı, kalbi yavaş atıp normal haftasına göre devam eden varmı ? :( çok mutsuzum.. inşallah sağlıkla kavuşurum çıkmayan candan ümit kesilmez başka perinatoji doktoruna gdip görüşcem perşembeki tabloya göre..

GÜNAYDIN KIZLAR :)

BENDE mide de gaz. karnımda gaz.

yaşam kalitemi çok etkiliyor.

balon yutmuş gibiyim yaa

ve 1 kolı fazla cıktım bu sabah

umarım bu lavaboya cıkamadığım içindir

cuma kalp atısı için doktora gidecegım.

buGAZ için ilaç vermesini isticem

siz de kullanan var mı İLAÇ...

GAZ VE ŞİŞLİK İÇİN..

LAVABOYA ÇIKMAK İÇİN ???*

Kızlar ben bugün çok değişik şeyler yaşadım.ben geçen hafta hamile olduğumu iş yerine söyledim bugün işten çıkmamı istediler doktor için muayene izni almam bile sorun oluyordu duyar duymaz hemen bana bunu sundular.bu akşam karar verip işten çıkacağım
İkincisi benim için en önemlisi
Bugün kafamı dinlemek için işten çıktım öğlen doktora gittim keseye bakılması için görünmedi son sat: 20 Eylül beta verdim bugün tekrar 9004 çıktı değerim sizce durum ne gözükmesi normalmiş
Moralim cokkkk bozuk işi gücü unuttum bunu dusunuyorm.karindan ultrasonla baktı alttan muayene yaptirmdm
Bence bu konuyu iyice araştırmalısın, çünkü bildiğim kadarıyla hamile bir bayanın bu sebeple işten çıkartılması kanunen yasak.

balon yutmuş gibiyim yaa

GAZ VE ŞİŞLİK İÇİN..

Günaydın Hayırlı sabahlar

bende sizin gibiyim karnım davul gibi şişlik çok

migdem yemek yedimi yukarıya doğru bi baskı yapıyor sanki

bende kilo almamak için dikkat ediyorum önceki hamileliğimde 18 kilo almıştım:bicak::bicak::bicak:

sadece folik asit ve vitamin kullanıyorum şimdilik

Arkadaşlarım lütfen yardımcı olun bu konuda bilgi tecrübesi olan varmı ? GEÇEN BİRİ KALP YAVAŞ ATIYOR DEMİŞTİ O ARKADAŞ KİMDİ ? NE OLDU ? BİLGİSİ OLANLAR YAZSIN...LÜTFEN
biliyorsunuz kalp atışı için doktora gittik, 2 bebeğinde kalp atışı ekranda görünüyor pıt pıt damar atar gibi ama ses olarak dinleyemedk doktor kalp atışları var ama haftasına göre çok yavaş kendiliğinden duracak çok fazla ümitlenmeyin dedi dün gittim perşembe tekrar çağırdı, kalbi yavaş atıp normal haftasına göre devam eden varmı ? :KK43: çok mutsuzum.. inşallah sağlıkla kavuşurum çıkmayan candan ümit kesilmez başka perinatoji doktoruna gdip görüşcem perşembeki tabloya göre..
Ay niye öyle hemen duracak demis anlamadım yaaa
İnşallah bir dahaki gidişinde gümbür gümbür olacaklar. Hadi biri iyi biri kötü deseydi hmm demek ki biri gelisememis diye dusunurduk ama ikisi de aynı olunca gelişimleri böyle ilerliyor miniklerin demek ki. Hiç kendini kasma strese girme her bebek aynı olacak diye bişey yok. Bebek standardın dışına bı çıksın hemen ooo düşecek hazırlıklı ol diyorlar :KK47:

Bence bu konuyu iyice araştırmalısın, çünkü bildiğim kadarıyla hamile bir bayanın bu sebeple işten çıkartılması kanunen yasak.
yasak ama kılıfına uydurup malesef iş veren çıkış yapabiliyor performans yetersizliği vs. diyerekten

benimde kaygım bu yönde henüz iş yerine bildirmedim hamileliğimi

önümüzdeki ay söylemeyi düşünüyorum bende.

balon yutmuş gibiyim yaa

GAZ VE ŞİŞLİK İÇİN..

Günaydın canım benim karnım da davul gibi geceleri artık şişkinlik ten uyuyamaz oldum. Ama tuvalete falan rahat cikabiliyorum. Geçen hafta karnabahar kızartması yapmıştım o bağırsaklara çok iyi geliyormuş. Belki ondan cikabiliyorumdur ama siskinlige bir çarem yok. Dr a söylediğimde bana kutusu 50 lira olan bir probiyotik yazdı. Meyve içerikli falan ama içmeye korkuyorum bişey olur diye

Günaydın anneler :KK68:

11 de dahiliye randevum var, tsh için gideceğim. Dr tam bi hafta önce ki kan sonucuna mı bakar yoksa tekrardan kan mı alır sizce? Her ihtimale karşı aç gidicem ama inşallah kan almazlar :bicak:

Günaydın haziran ayının en tatlı anneleri :) 4+5te keseyi görmüştük.Bugün yani 6+6 da kalp atışı duymak için birazdan hastaneye gideceğiz.Hayırlısıyla meleğimizin kalbini duyarız inşallah.Dualarınızı eksik etmeyin
Canım aynıyız senle bugün ben de akşam gidicem kalp atımı için 6+6 inşallah güzel haberler ver bize :KK33::KK33:

biliyorsunuz kalp atışı için doktora gittik, 2 bebeğinde kalp atışı ekranda görünüyor pıt pıt damar atar gibi ama ses olarak dinleyemedk doktor kalp atışları var ama haftasına göre çok yavaş kendiliğinden duracak çok fazla ümitlenmeyin dedi dün gittim perşembe tekrar çağırdı, kalbi yavaş atıp normal haftasına göre devam eden varmı ? :KK43: çok mutsuzum.. inşallah sağlıkla kavuşurum çıkmayan candan ümit kesilmez başka perinatoji doktoruna gdip görüşcem perşembeki tabloya göre..
Canım o arkadaş kimdi hatırlamıyorum ama normale döndüğünü yazmıştı diye hatırlıyorum inşallah hayırlısıyla senin de öyle olur :KK33::KK33:

balon yutmuş gibiyim yaa

GAZ VE ŞİŞLİK İÇİN..

Günaydın canım ben de aynı durumdayım dün akşam eltime bebek görmeye gittim orda da iyce şiştim resmen 6 aylıktan büyük oldu karnım o da bebeğine verdiği ve kendi de yediği bi karışımdan yedirdi bana sabaha karnım düzelmişti.. Muskat ( küçük hindistan cevizi) ve mahlep i balla karıştırmış.. 1,5 tatlı kaşığı yedim geldim eve yattım sabah hem gazım inmişti hem de tuvalete gidebildim..

günaydın kızlar;
normalde uykuyu seven biri değilim ama gün içerisinde uykusuzluktan ölüyorum bir an önce akşam oldun da evime gidip yatim diyorum ama saat 11 de yatmama rağmen sabah 4de gözlerimi acıyorum daha da uyuyamıyorum neden acaba ?

Canım aynıyız senle bugün ben de akşam gidicem kalp atımı için 6+6 inşallah güzel haberler ver bize :KK33::KK33:
Evet canım seninle günümüz aynı hatırladım:) sıra bekliyoruz birazdan içeri gireceğiz inşallah güzel bişeyler yazmak nasip olur akşam sende mutlaka haber ver güzel haberler bekliyoruz

günaydın kızlar;
normalde uykuyu seven biri değilim ama gün içerisinde uykusuzluktan ölüyorum bir an önce akşam oldun da evime gidip yatim diyorum ama saat 11 de yatmama rağmen sabah 4de gözlerimi acıyorum daha da uyuyamıyorum neden acaba ?

Benimde en büyük sorunum uyku şuanda. Normalde ben akşam 10 da kafamı koyar yastığa, alarma çalana kadar deliksiz uyurdum. Şimdi geceleri çok uyanıyorum dönüyorum huzursuz yatıyorum resmen. Bundan dolayı gündüzleri uykusuz kalıyorum :( Ne yapacağım bilmiyorum..

Back