• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Bat 9 gün var ama erken yumurtlama olabilir diye oncomed erken gebelik tes yaptım, başta tüm ekran pembe gibiydi ilk çizgi hemen çıkmadı bozuk çıktı diye bıraktım yaklaşık 20 30 dk sonra geldiğimde bu şekildeydi yıkayınca geçmedi çizgi, ilk çizginin hemen çıkmaması bozuk anlamına gelir mi sizce
IMG_2463.jpeg
IMG_2464.jpeg

Bende belirti iki önceye kadar vardı yok gibi iki gündür adet belirtim de yok anlamadım ki ne oluyor benimde düzensiz adetim benimde 33 çektiği oluyor yani bazen iki hafta geçiyor ilaclarlan artık regli oluyorum
Umarım ikimizde güzel sonuçlar alırız bu ay test yaparsa paylaş mutlaka merak ediyorum .Bende yarın yaparsam paylaşırım 🙏🏻

Umarım ikimizde güzel sonuçlar alırız bu ay test yaparsa paylaş mutlaka merak ediyorum .Bende yarın yaparsam paylaşırım 🙏🏻
Sağlık ocağında Kan testi vericem bugün daha erken bakalım hafta sonu olmazsam bugün 28 ci günüm o zaman test veririm sanada haber ederim seninde haberlerini bekliyorum hayırlısıyla inşallah duan kabul olur yaa🥹🥹🤲🤲🤲

Back