• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Karından ultrasonda kese gözükmesi normalmi bu değerle ve haftaya.isi gücü unuttum bebeğim sağlıklı olsun da evde yatar dinlendirin gebeliğini rahat geçiririm iş hiç önemli degil

Kızlar ben bugün çok değişik şeyler yaşadım.ben geçen hafta hamile olduğumu iş yerine söyledim bugün işten çıkmamı istediler doktor için muayene izni almam bile sorun oluyordu duyar duymaz hemen bana bunu sundular.bu akşam karar verip işten çıkacağım
İkincisi benim için en önemlisi
Bugün kafamı dinlemek için işten çıktım öğlen doktora gittim keseye bakılması için görünmedi son sat: 20 Eylül beta verdim bugün tekrar 9004 çıktı değerim sizce durum ne gözükmesi normalmiş
Moralim cokkkk bozuk işi gücü unuttum bunu dusunuyorm.karindan ultrasonla baktı alttan muayene yaptirmdm

Daha bes haftalik bile degil bozma hemen moralini doktor normal demis o ne dediyse o.ama ben hep diyorum kanama yoksa alttan baktir kafan rahat etsin keseyi gorebilirdinz oyle.bu sekilde stres daha kotu etkiliyorr.is konusunda bildigim kadariyla hamile oldugun icin seni isten cikaramazlar dava ac hakkini ara oyle bisi olursa.hakkinda hayırlısı olsun

Kızlar ben bugün çok değişik şeyler yaşadım.ben geçen hafta hamile olduğumu iş yerine söyledim bugün işten çıkmamı istediler doktor için muayene izni almam bile sorun oluyordu duyar duymaz hemen bana bunu sundular.bu akşam karar verip işten çıkacağım
Bugün kafamı dinlemek için işten çıktım öğlen doktora gittim keseye bakılması için görünmedi son sat: 20 Eylül beta verdim bugün tekrar 9004 çıktı değerim sizce durum ne gözükmesi normalmiş
Moralim cokkkk bozuk işi gücü unuttum bunu dusunuyorm.karindan ultrasonla baktı alttan muayene yaptirmdm

Ne kadardir calisiyordun? Cikacak misin gercekten?

Kese gorunmesi sonra da olabilir

Valla n yapacağımı şaşırdım onlar öyle diyince çıkıp arkama bakmadan gitmek istedim zaten hep izin sıkıntılı burda birde cumartesiyeiki tam gün bir ben kalıyor patronlar çıkana kadar sinir oluyordum

Dünden çıkmak istiyorum ama doğum ücretini almaktı niyetim bir buçuk yıldır burda çalışıyorum.tazminati alacgmda benim derdim kısmet olursa doğum ödeneğini almk

Dünden çıkmak istiyorum ama doğum ücretini almaktı niyetim bir buçuk yıldır burda çalışıyorum.tazminati alacgmda benim derdim kısmet olursa doğum ödeneğini almk

Dogum odenegini almak icin dogum izni basladiginda bile hala calisiyor olman lazim.cikarsan alamazsin maalesef

Valla n yapacağımı şaşırdım onlar öyle diyince çıkıp arkama bakmadan gitmek istedim zaten hep izin sıkıntılı burda birde cumartesiyeiki tam gün bir ben kalıyor patronlar çıkana kadar sinir oluyordum

Hmm, yine de biraz dusun, acele karar verme derim

Daha bes haftalik bile degil bozma hemen moralini doktor normal demis o ne dediyse o.ama ben hep diyorum kanama yoksa alttan baktir kafan rahat etsin keseyi gorebilirdinz oyle.bu sekilde stres daha kotu etkiliyorr.is konusunda bildigim kadariyla hamile oldugun icin seni isten cikaramazlar dava ac hakkini ara oyle bisi olursa.hakkinda hayırlısı olsun
Ben kimseye söylemedim çıkarırlar diye biliyorum yaparlar sikma canını allaha havale et ayrıca son adetim 25 eylül cumartesi yaptırdım test 182.69 cıktı bugün dr gttik göremedi dr test yapmadı perşembe gel dedi 1500 ulaşmadan görünmezmiş

Hamileliğin hayırlı olsun canim. Bu süreçte birkaç önemli mesele var. 1-moral, 2-gebeliği bebeğin kalbi atmadan kimseye dememek, 3- doktor ne derse uymak :) alttan muayeneden neden bu kadar korkuyoruz ki? Sadece vajinanın uç kısmına değdiriyorlar aleti (nihayetinde bebeğin oluş yolu belli), daha önden gördüğü için sizde önünüzü daha iyi görüyorsunuz. Aslında genel olarak 2000 gibi iken görülüyor kese ama kişiden kişiye de değişiyor tabi. Benimde sat 6eylül bende 20 Ekim'de gördüm, 16 Ekim'de görememiştik mesela.
Anladığım kadarıyla işinizden memnun değilsiniz. Çıkmak istiyorsanız amenna ama onlar zorlayamazlar. Kadının bu hakkıyla ilgili önemli düzenlemeler var. Bu yüzden kendileri kovamayıp, istifa isterler uyanıklar

Bu arada ben ise yeni girdim, yani ben de ayni durumda olabilirim:KK47:

Back