- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.461
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #3.701
Bende bulantı yok.iştahim açık her gördüğümü istiyorum.Ben bulantidan yiyemiyorum zaten yagli seyler.uzaktan canim istiyor ama...bulantilarm gecsin yicem o kadarciktan bisi olmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bulantı yok.iştahim açık her gördüğümü istiyorum.Ben bulantidan yiyemiyorum zaten yagli seyler.uzaktan canim istiyor ama...bulantilarm gecsin yicem o kadarciktan bisi olmaz
Kızlar ben bugün çok değişik şeyler yaşadım.ben geçen hafta hamile olduğumu iş yerine söyledim bugün işten çıkmamı istediler doktor için muayene izni almam bile sorun oluyordu duyar duymaz hemen bana bunu sundular.bu akşam karar verip işten çıkacağım
İkincisi benim için en önemlisi
Bugün kafamı dinlemek için işten çıktım öğlen doktora gittim keseye bakılması için görünmedi son sat: 20 Eylül beta verdim bugün tekrar 9004 çıktı değerim sizce durum ne gözükmesi normalmiş
Moralim cokkkk bozuk işi gücü unuttum bunu dusunuyorm.karindan ultrasonla baktı alttan muayene yaptirmdm
Kızlar ben bugün çok değişik şeyler yaşadım.ben geçen hafta hamile olduğumu iş yerine söyledim bugün işten çıkmamı istediler doktor için muayene izni almam bile sorun oluyordu duyar duymaz hemen bana bunu sundular.bu akşam karar verip işten çıkacağım
Bugün kafamı dinlemek için işten çıktım öğlen doktora gittim keseye bakılması için görünmedi son sat: 20 Eylül beta verdim bugün tekrar 9004 çıktı değerim sizce durum ne gözükmesi normalmiş
Moralim cokkkk bozuk işi gücü unuttum bunu dusunuyorm.karindan ultrasonla baktı alttan muayene yaptirmdm
Doğum ödeneği almak istiyordum kredi borcum var.hepsi kursağımda kaldi
Makarna zararli mi da yahuu yicen tabi afiyet seker olsunben bulantidan zaten anca yogurtlu makarna manti yiyebiliyorum
Kıskanç bi kocam var.tek başıma bi yere gidemiyorum.aşağidaki bakkala bile gondermiyor
Dünden çıkmak istiyorum ama doğum ücretini almaktı niyetim bir buçuk yıldır burda çalışıyorum.tazminati alacgmda benim derdim kısmet olursa doğum ödeneğini almk
Valla n yapacağımı şaşırdım onlar öyle diyince çıkıp arkama bakmadan gitmek istedim zaten hep izin sıkıntılı burda birde cumartesiyeiki tam gün bir ben kalıyor patronlar çıkana kadar sinir oluyordum
Ben kimseye söylemedim çıkarırlar diye biliyorum yaparlar sikma canını allaha havale et ayrıca son adetim 25 eylül cumartesi yaptırdım test 182.69 cıktı bugün dr gttik göremedi dr test yapmadı perşembe gel dedi 1500 ulaşmadan görünmezmişDaha bes haftalik bile degil bozma hemen moralini doktor normal demis o ne dediyse o.ama ben hep diyorum kanama yoksa alttan baktir kafan rahat etsin keseyi gorebilirdinz oyle.bu sekilde stres daha kotu etkiliyorr.is konusunda bildigim kadariyla hamile oldugun icin seni isten cikaramazlar dava ac hakkini ara oyle bisi olursa.hakkinda hayırlısı olsun
Hamileliğin hayırlı olsun canim. Bu süreçte birkaç önemli mesele var. 1-moral, 2-gebeliği bebeğin kalbi atmadan kimseye dememek, 3- doktor ne derse uymak :) alttan muayeneden neden bu kadar korkuyoruz ki? Sadece vajinanın uç kısmına değdiriyorlar aleti (nihayetinde bebeğin oluş yolu belli), daha önden gördüğü için sizde önünüzü daha iyi görüyorsunuz. Aslında genel olarak 2000 gibi iken görülüyor kese ama kişiden kişiye de değişiyor tabi. Benimde sat 6eylül bende 20 Ekim'de gördüm, 16 Ekim'de görememiştik mesela.Kızlar ben bugün çok değişik şeyler yaşadım.ben geçen hafta hamile olduğumu iş yerine söyledim bugün işten çıkmamı istediler doktor için muayene izni almam bile sorun oluyordu duyar duymaz hemen bana bunu sundular.bu akşam karar verip işten çıkacağım
Kese küçük dedi.kesenin içi görünmüyor dedi. hcg 15.000 çıktıOyy minik prenses ..ne çok sevinmiş demek abla olacağına
Hayırlı olsun bu arada
neden 10.500 güzel hcg .. . dr un sorun gördüğü şey ne imiş ?
dal gitsin yahu :)