- 13 Ağustos 2014
- 13.046
- 22.236
- 598
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #2.881
Allah bi daha yasatmasin canim insallahOy kuzum ya seni çok iyi anlıyorumm. Önceki hamileliğimde pöfür pöfür içiyodum. 6-7 ye kadar düşürmüştüm günde. Tabi sonrasında 6 aylıkken bebeğimi kaybettim karnımda. Tabi sigaraya bağlamıyorum bunu. Allah nasip etti yine hamileyim ağzıma bile sürmüyorum çünkü çok vicdan azabı yaşadım diğer hamileliğimde. İnşallah çabuk bırakırsın sende
Eğer doktorun cagirdiysa git tabi, eğer 2.5 kat artış olursa iki güne 1300 falan oluyor HCG, ama daha fazla da artış olabilir tabi onu bilemiyoruz. 1300de görünmezse telaş yapma. En iyisini doktorun bilir. İnşallah gorursunuz,kalbin rahatlar canım.Canım en son pazar tahlil yappmıştım 205 çıkmıştı doktorm cumaya gel dedi yanlız benim 48 saatte 44 ten 205 katlamıştı yarın tahlil sonuçlarım çıkıcak
Amin canim aminnteşekkür ederim canım valla çok büyük mutluluk, Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Bize de sağlıklı doğumlar ve bebekler
İnş canımya bi gorup kalp atışınıda duysaydım rahat edicemEğer doktorun cagirdiysa git tabi, eğer 2.5 kat artış olursa iki güne 1300 falan oluyor HCG, ama daha fazla da artış olabilir tabi onu bilemiyoruz. 1300de görünmezse telaş yapma. En iyisini doktorun bilir. İnşallah gorursunuz,kalbin rahatlar canım.
Bebek kesenin sağına yerleşmiş canım,valla kadın dogumcu dedi artık bakacaz:) kızımın 6+3 ultrason resmini buldum şimdi o da solundaymis gerçekten,hayırlısı artık Allah gonlumuzden geçeni sağlıkla versin inşallah :)
Amiiin canim , bakalım tutacak mı tahmin :) İnşallah sen de sağlıkla alırsın güzel haberlerini
Canım en son pazar tahlil yappmıştım 205 çıkmıştı doktorm cumaya gel dedi yanlız benim 48 saatte 44 ten 205 katlamıştı yarın tahlil sonuçlarım çıkıcak
Kızlar bu benim bebisimin kesesi.7 haftalık.ama icinde bebek görünmüyor.doktor kalp atışlarını duyamadı.sizde atarmisiniz resimleri.
Aa bu çok iyi haber işte :) Ya zaten doktorum %80 dedi,kesin demedi. Tahmin tahmindir dedim ben de sen söyleya ben bunu hep batıl inanış olarak bilirim .
şimdi merak ettim gittim oğlumun ultrasonlarına baktım ... ilk öğrendiğimde tam ortada :)) sonra hep sağda ...
şimdikine baktım zaten bi tane elimde görünen ..solda
canım tahmini 1000 i aşmış olur ama 2.5 katı gibi de artabiliyor o zaman görünebilir .. görünmezse de erkendir hiç tasalanma.
canım foto yok
ya ben bunu hep batıl inanış olarak bilirim .
şimdi merak ettim gittim oğlumun ultrasonlarına baktım ... ilk öğrendiğimde tam ortada :)) sonra hep sağda ...
şimdikine baktım zaten bi tane elimde görünen ..solda
canım tahmini 1000 i aşmış olur ama 2.5 katı gibi de artabiliyor o zaman görünebilir .. görünmezse de erkendir hiç tasalanma.
canım foto yok
Aa bu çok iyi haber işte :) Ya zaten doktorum %80 dedi,kesin demedi. Tahmin tahmindir dedim ben de sen söyleinşallah seninki sağlıklı,guzel,akıllı bir kızdır benim ki de yine sağlıklı,yakışıklı,zeki bir erkek Allah hepimizin gönlüne göre versin
Ben de batil bilirdim.ama bakarken bizim sagimiz ya da solumuz degil de tam tersine bakicaz bu durumda dimi.nasil bakiyorsunuz
Evet benim ilk doğumumda da sıkıntı olmadı çok şükür bunda da olmaz inşaallahbenim arkadasımdada vardı ritim bozukluğu
dogum yaptı hemde sezeryan gayet iyi
bir sıkıntı olmuyor merak etmeyin
Endiselenme canim belki de gec dollenmedir. Hakkinda hayirlisi olsun canim. Kesen cok guzel gozukuyor bebisi de gorursun insallah
Hayirli olsun canimm. Saglikla atsin kalbi insallaholeyy duyduk kalp atisini,eve gidince daha detaylı yazarım kızlar
Eki Görüntüle 2057356
bu şimdiki bebeğim,kesenin sağına yerleşmiş dediği :)
Eki Görüntüle 2057360
Bu da kızımın 6+3 ultrason resmi, kesenin solunda :) bakalım tahmin tutacak mı , sağlıklı olsunlar inşallah..
İyi gecelerrr canım,güzel okumalarAus kitap okumaya gider .... Haziran'ın güzel annelerine
iyi geceler
Amiiin canım hepimizin minnaklari sağlıkla doğsun inşallahHayirli olsun canimm. Saglikla atsin kalbi insallah
Rica ederim ne demekCok aydinlatici olmus tesekkurler:) benim ilk cekilenler ortadayms sonuncusuna baktim sagda.hastanede oldugum icin sık sık goruyorum bebisimi.ama benim icin hic fark etmez ilk bebis saglikli gelsin de hiiic onemli degil.
Bende cumaya randevu aldim. Guzel haberlerle geliriz insallah :)eee anlat hele ... kesemiz nasıl büyümüş mü
ayyy hadi haftaya cuma olsun da bende gideyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?