2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Allah bi daha yasatmasin canim insallah ben de insallah bikac haftaya tamamen bitiririm planim boyle

Canım en son pazar tahlil yappmıştım 205 çıkmıştı doktorm cumaya gel dedi yanlız benim 48 saatte 44 ten 205 katlamıştı yarın tahlil sonuçlarım çıkıcak
Eğer doktorun cagirdiysa git tabi, eğer 2.5 kat artış olursa iki güne 1300 falan oluyor HCG, ama daha fazla da artış olabilir tabi onu bilemiyoruz. 1300de görünmezse telaş yapma. En iyisini doktorun bilir. İnşallah gorursunuz,kalbin rahatlar canım.

Kızlar bu benim bebisimin kesesi.7 haftalık.ama icinde bebek görünmüyor.doktor kalp atışlarını duyamadı.sizde atarmisiniz resimleri.

İnş canımya bi gorup kalp atışınıda duysaydım rahat edicem

ya ben bunu hep batıl inanış olarak bilirim .
şimdi merak ettim gittim oğlumun ultrasonlarına baktım ... ilk öğrendiğimde tam ortada :)) sonra hep sağda ...
şimdikine baktım zaten bi tane elimde görünen ..solda

Canım en son pazar tahlil yappmıştım 205 çıkmıştı doktorm cumaya gel dedi yanlız benim 48 saatte 44 ten 205 katlamıştı yarın tahlil sonuçlarım çıkıcak

canım tahmini 1000 i aşmış olur ama 2.5 katı gibi de artabiliyor o zaman görünebilir .. görünmezse de erkendir hiç tasalanma.

Kızlar bu benim bebisimin kesesi.7 haftalık.ama icinde bebek görünmüyor.doktor kalp atışlarını duyamadı.sizde atarmisiniz resimleri.

canım foto yok

Aa bu çok iyi haber işte :) Ya zaten doktorum %80 dedi,kesin demedi. Tahmin tahmindir dedim ben de sen söyle inşallah seninki sağlıklı,guzel,akıllı bir kızdır benim ki de yine sağlıklı,yakışıklı,zeki bir erkek Allah hepimizin gönlüne göre versin

Ben de batil bilirdim.ama bakarken bizim sagimiz ya da solumuz degil de tam tersine bakicaz bu durumda dimi.nasil bakiyorsunuz

Aminnnnnnn canım aminnnnnnnn ..isteğimiz tabii ki sağlıklı hayırlı bir doğum ve evlat .. Ama Allah içimizi de biliyor işte

Ben de batil bilirdim.ama bakarken bizim sagimiz ya da solumuz degil de tam tersine bakicaz bu durumda dimi.nasil bakiyorsunuz

tam tersine göre baktım evet canım ... aklı karışanlar :) ultrason kağıdını karnına koysun ona göre sağa sola baksın .

amaaaan ne bileyim işte , yapmadan duramadım .

Cok aydinlatici olmus tesekkurler:) benim ilk cekilenler ortadayms sonuncusuna baktim sagda.hastanede oldugum icin sık sık goruyorum bebisimi.ama benim icin hic fark etmez ilk bebis saglikli gelsin de hiiic onemli degil.

Aus kitap okumaya gider .... Haziran'ın güzel annelerine

iyi geceler
İyi gecelerrr canım,güzel okumalar
Hayirli olsun canimm. Saglikla atsin kalbi insallah
Amiiin canım hepimizin minnaklari sağlıkla doğsun inşallah
Cok aydinlatici olmus tesekkurler:) benim ilk cekilenler ortadayms sonuncusuna baktim sagda.hastanede oldugum icin sık sık goruyorum bebisimi.ama benim icin hic fark etmez ilk bebis saglikli gelsin de hiiic onemli degil.
Rica ederim ne demek Evet canım en önemlisi sağlıklı olması,bizimki temenni sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…