• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
bunlar hep heyecandan oluyor
insan varlıgını bildiği için karnında heyecan tedirginlik bunlar uykuyu kacırıyor
ilk günler bende öyleydim simdi biraz daha rahat uyuyorm

Yok heyecan değil ... öyle olsa ilk günler olurdu bende de ... bu hafta başladı .
Hormonlarla ilgili bence

benim hala sorum bu arada havada kaldı artık bende sitem edicem:))
sizler sata göremi yapıyorsunz gebelik haftanızın hesaplamanızı benim bu pazar adet tam bir hafta gecmiş olacak
ben 5.haftalıkmı olacagm SAT:20 EYLÜL

sizler sata göremi yapıyorsunz gebelik haftanızın hesaplamanızı benim bu pazar adet tam bir hafta gecmiş olacak

Sat a göre 4+2 sin . Yani 5. Hafta içindesin .
Ultrasonda farklı çıkabiliyor +/-
Benim 3-4 gün geride mesela ultrasonda.
Bu da döllenme zamanı ile ilgili

Buldummmmmmmmmm :KK49::KK49:

bir tane daha vardı o da çıkar bir yerden ... ama en sevdiğim bebeğinizi beklerken sizi neler beklerdi sanırım :))

Eki Görüntüle 2057275

Bebeğinizi beklerken sizi neler bekleri ben de aldım :) Doğru bir karar vermişim demek ki, hemen diğerini de inceleyeyim. Bunlar bitince onu da alabilirim :)

Hamilelik takvimi neden eklemiyorsunuz aslında orada her şey yazıyor. Bakın benim altımda yazan gibi. :)

Bebeğinizi beklerken sizi neler bekleri ben de aldım :) Doğru bir karar vermişim demek ki, hemen diğerini de inceleyeyim. Bunlar bitince onu da alabilirim :)

Hamilelik takvimi neden eklemiyorsunuz aslında orada her şey yazıyor. Bakın benim altımda yazan gibi. :)

Yaaa canım ben öyle yazdımda :) gece ikisini de karıştırdım iyice ... malum 8 seneyi aştı okuyalı ... sizi neler bekler yabancı yazarlı bir kitap olduğu için tam anlamıyla kendime yakın hissedemiştim .
Işte sistem olarakta bizde ki gibi haftalık değil ... aylık anlatıyor .
Diğeri Türk bir kadın doğumcunun kitabı ..dili bize daha yakın .

tşk ederim bilgi için
hepinize iyi günler

Rica ederim ....

Günaydınlar herkese kızlar, paylaşımlarımıza biraz da neler yemeliyiz, neler yememeliyiz, hamileyken hangi kitapları okumalı, sporları yapmalıyız gibi şeyleri de paylaşalım bence. Çok yeniyiz belki ama şimdiden bunlara önem vermeli ve önlemlerimi almalıyız.
Mesela maydonoz yememek lazımmış, nar önermiyorlarmış. Ben felaket çiğ köfte istiyordu canım yesemmi yemesemmi bayağı kararsız kaldım.

Kızlar bu arada hamileliğimi öğrendikten sonra araştırıp komik bikaç kitap aldım.. Ve dün bi tanesini bitirdim.. Biraz geç bitirdim 2 haftayı buldu 500küsür sayfayı okumam ama anca işten arta kalan ve uyumadığım zamanlarda okuyabildim ve acaip eğlendim çok güldüm kıkırdaya kıkırdaya okudum kitabı hepinize tavsiye ederim Arzum Uzun'un Süper Zeki Bir Kadının Über Salak Hikayesi Kitabın adı tek kelimeyle Ba-Yıl-Dım.. Bi de devamı var onu da almıştım İsmi "Nerdesin Aşkım" Bu akşam başlıycam :KK36::KK36::KK36::KK36:

Günaydınlar herkese kızlar, paylaşımlarımıza biraz da neler yemeliyiz, neler yememeliyiz, hamileyken hangi kitapları okumalı, sporları yapmalıyız gibi şeyleri de paylaşalım bence. Çok yeniyiz belki ama şimdiden bunlara önem vermeli ve önlemlerimi almalıyız.
Mesela maydonoz yememek lazımmış, nar önermiyorlarmış. Ben felaket çiğ köfte istiyordu canım yesemmi yemesemmi bayağı kararsız kaldım.
Yalnız sen tam hangi kitapları okumalıyız derken yazmamm :confused::confused:

Kızlar doktorda çok bekledim 1 saatten fazla ama nasıl bekliyorum, kan şekerim falan düştü orda kuru pasta vardı kalktım yedim valla. Doktorun cevizini de yedim :) Doktorum ilk hamileliğimde de doktorumdu ve çok severim kendisini doğumumda da çok iyiydi hep. Neyse kalp atışlarını duyduk şükürler olsun... 0.6 cm olmuş minnoşum :) Ben de şakayla dedim ki cinsiyeti ne , tabi belli olmaz biliyorum da. Doktor dur bakayım dedi %80 erkek dedi sağa yerleşmiş dedi :) tabi 12-13. hafta belli olur cinsiyeti dedi, benimki sadece bi tahmin dedi :KK200: Sağlıklı olsun tabi en önemlisi o ama bir kızım olduğu için gönlümden geçen erkek, bakalım hayırlısı. Allahım hep sağlıklı mutlu haberler vermemizi nasip etsin inşallah:):21::21:
ramzi teorisi diye bilimsel birşey var sağa yerleştiyse erkek soldan yerleştiyse kız olma ihtimali yüksek diye %85 tuttuyormuş herşeyi tabi Rabbim bilir bu sadece bir deney sonucu.. alttan mı baktırdın ? karından mı alttan baktırdğnda ayna gibi ters görüntü veriyormuş. :D hayırlısı olsun

Kızlar bu arada hamileliğimi öğrendikten sonra araştırıp komik bikaç kitap aldım.. Ve dün bi tanesini bitirdim.. Biraz geç bitirdim 2 haftayı buldu 500küsür sayfayı okumam ama anca işten arta kalan ve uyumadığım zamanlarda okuyabildim ve acaip eğlendim çok güldüm kıkırdaya kıkırdaya okudum kitabı hepinize tavsiye ederim Arzum Uzun'un Süper Zeki Bir Kadının Über Salak Hikayesi Kitabın adı tek kelimeyle Ba-Yıl-Dım.. Bi de devamı var onu da almıştım İsmi "Nerdesin Aşkım" Bu akşam başlıycam :KK36::KK36::KK36::KK36:

Bende araştırmalalarıma göre bu ikisini aldım başlıcam h.sonu. Benim kitaplarım artık bebek bakım ve hamilelik üzerine olur heralde :KK70:
Yoksa benim de sırada okumamı bekleyen bir sürü kitabım vardı.

Hamilelik doğum ve bebek bakım kitabı
Bebeğinizi beklerken sizi neler bekler

Bu tarz kitapları zaten okumamız lazım tabiki :) Ben stressiz ilk zamanlar geçirmek istediğim için komedi türünü tercih ettim :)

Bende şimdilik kafamda ki sorular kalksın,hamileliğim şekillensin diye başladım. Belki sıkılıp aralarda eski kitaplara dönebilirim dediğin gibi stresi azaltmak için. :) Çok kafama takıp hamileliğim üzerine de sürekli düşünmek istemiyorum çünkü. Sanki düşündükçe midem daha çok bulanıyor :D

Back