2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Evet aslında ikinci olacaktı ama ilkini düşük yaptım ilk bizim için senin?
Anladım cnm TSK ederim bugün tahlil 1242 çıktı batehcg ama haftaya bakalım dedik şimdi duyamazsak kalp atışını fln kafaya takmiyim dedim

Tebrik ederim canım dam atsın o kalpler

Kizlar erken sevinmis olmaktan cok korkuyorum benim icin dua edin nolur.. 11 aylik cabanin sonunda zar zor cift cizgiyi gordum ama kahverengi lekenmem basladi benim hep oyle olur kistten oturu 2 gun once kahverengi leke gelir sonrada kirmizilar. Bata 2gun kaldi insallah erken sevinmemisimdir

Tebrik ederim canım dam atsın o kalpler
Cook teşekkür ederim canım,Amiiin inşallah hep atsın o minik kalpler :)
İnşallah bu sefer gelen yerleşme kanamasidir ve sağlıklı bir bebeğin olur canım, kan vermiş miydin

Canım benimde regl tarihim gelince hafif kanamam ve lekelenmem oldu sonra keseyi gördük insallah seninde öyle olmuştur gönlünü ferah tutmaya çalış. Rabbim gönlüne göre versin

Ben duydugumda doktorum tam 6 haftalik demisti ama herkeste farkli olabiliyor kimo 7 haftalikken duyuyor yine de sansini bir dene derim canim

Bende cumaya randevu aldim. Guzel haberlerle geliriz insallah :)

Inşallah canımmmm
Bakalım bi hafta değil 1 yıl sanki ..öyle uzun geliyor şuan

Yine uykusuz bir gece delireceğim ya uyuyamiyorum.. hepsi çok yemek yemekten sanırım tıka basa yedim. Doldum taştım şimdi de uyuyamiyorum
Bende dört dönüyorum yatakta .
Bi sıcak basıyor
Bi üşüme geliyor
Bi eşime sarıyorum yan döööön horlama diye
Bi wc geldi gibi oluyor yokmuş
Öyle böyle sabaha kadar 100 kere uyanıyorum

Inşallah yerleşme kanamasıdır .
Bende de epey geldi o lekeler .
Hatta o sabah test yapmış ve çift çizgi görmüş olmasam .... bu ayda regl başladı sanardım ..

6+1 de kalp atımı izledik biz..henüz duyamadık ama ekranda bebeği ve kalbin atışını gördük .
1-2 güne net duyulur dedi ama randevum önümüzdeki cuma .... duymak için de bir daha gitmedim açıkcası .

bunlar hep heyecandan oluyor
insan varlıgını bildiği için karnında heyecan tedirginlik bunlar uykuyu kacırıyor
ilk günler bende öyleydim simdi biraz daha rahat uyuyorm

Benimde kk da zamanım çok geçiyor canım .
Ama ancak vakit bulabiliyorum buraya yazmaya ... editörlük ... ilgilendiğim diyet bölümü sebebi ile ...

Yine iyi yazıyorum bir çok arkadaşa göre

Biz tam 6 haftalık iken gittiğimizde cihaz ileri derecede olduğu için doktor kalp atışlarını görebildiğini ancak çok erken olduğu için bizim göremediğimizi söyledi cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…