- 23 Eylül 2016
- 313
- 351
- 23
- 33
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #2.841
Ausencia canım bizim son tablo nerede :) göremedim sana zahmet paylaşır mısın ? yada en başamı eklendi ordada göremedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebeğinizi beklerken sizi neler bekler i aldım ben. Sen hangi kitapları aldın?Bende sabahları sade kahve içmeden kendime gelemezdim ve çay delisiyimdir. Şimdi kahveyi tamamen kestim çayı da açık olarak içiyorum ve adetini azalttım. Ama kahve içemediğim için uykusuz hissediyorum kendimi.
Evet taze anne adayları olarak alıp okumaya başladığınız kitaplar var mı acaba hamilelik ile ilgili? Ben 2 adet sipariş verdim yeni ulaştı elime bugün başlayacağım.
Bebeğinizi beklerken sizi neler bekler i aldım ben. Sen hangi kitapları aldın?
oleyy duyduk kalp atisini,eve gidince daha detaylı yazarım kızlar
Bende sabahları sade kahve içmeden kendime gelemezdim ve çay delisiyimdir. Şimdi kahveyi tamamen kestim çayı da açık olarak içiyorum ve adetini azalttım. Ama kahve içemediğim için uykusuz hissediyorum kendimi.
Evet taze anne adayları olarak alıp okumaya başladığınız kitaplar var mı acaba hamilelik ile ilgili? Ben 2 adet sipariş verdim yeni ulaştı elime bugün başlayacağım.
Kızlar bazen sizin de hala adet sancısı gibi agriniz oluyor mu?
Ausencia benim ilk bebeğim ve kalp atışını duyduk.
Eşim kalp atışını videoya çekmişti kayınpederime dinletti adamcağız ağlamaya başladı. Kendimi çok garip hissettim, suçluluk duyuyorum. 7 yıllık evliyim şimdiye kadar bebek düşünmemiştik hadi bi başlayalım hemen olmaz zaten dedik Allah hemen nasib etti ama ben hala kendimi hazır hissetmiyorum depresif endişeli bi ruh hali içersindeyim, bu durum da kendimi suçlu hissetmeme neden oluyor.
gibigibiyim bende sigara içiyordum ve içmekten büyük bi zeyk alıyordum. Ne yalan söyleyeyim öğrenir öğrenmez bırakamadım. Azaltarak gittim. Bende kahve yok ama kolayı çok severim yemeğin yanında 1 bardak. İki üç haftadır onu da içmiyorum. Aslında haksızlık bu belli bi miligrama kadar kafein izni var bende arada mesela haftada 1 normal kola içsem olmaz mı? Zero ya da diet aspartam olduğu için katiyen içmem ama.
Aaaaaaaaaa hay atana rahmet :)) bende ilk gebelikten kitaplar vardı ...dur bulup çıkarayım ... 8 sene öncesinden ama birinden çok memnundum ... ay sağol ya ... unutmuşum ben onları tamamen
Kızlar bazen sizin de hala adet sancısı gibi agriniz oluyor mu?
İnsallah cnm tsk ederm. Kalp icin ne zmn cagirdi ?.
Merhaba canım ben 5+4te gördüm keseyi.senin de gözükür büyük ihtimal
İnsallah cnm tsk ederm. Kalp icin ne zmn cagirdi ?
Hayirli olsn Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin iyiymis insallah bnide hemen cagirir :)) tskler cnm bilgi icinbenim 5+1 de gözüktü canım 10 gün sonra gel demişti bana 6+3 te kalp atışını duyduk çok şükür
Hayirli olsn Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin iyiymis insallah bnide hemen cagirir :)) tskler cnm bilgi icin
Ah çok sevindim hatırlattığıma :) bizimle de paylaşın lütfen beğendiğiniz kitapları. Ben normalde çok severim okumayı, şimdilik tarzım değişti artık çocuk doğup hatta büyüyene kadar