- 28 Eylül 2024
- 1.030
- 438
- 38
- 25
- Konu Sahibi denizadamasal
- #11.081
Hala devam ediyormu belki yerleşme kanamasıdir12 gün geçti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hala devam ediyormu belki yerleşme kanamasıdir12 gün geçti
Hayır gece geldi ve kesildi, şuan her hangi bi kanama yada lekelenme yokHala devam ediyormu belki yerleşme kanamasıdir
Test yaptinizmi pekiHayır gece geldi ve kesildi, şuan her hangi bi kanama yada lekelenme yok
Hayır yapmadım günümü bekliyorumTest yaptinizmi pekı
Çok Çok tebrik ederimKızlarrrrrrrduam kabul olduuuuuuu test yapıp silik gördüm dedim ama var yok arası bir şeydi ve bugün adet günüm olmadım kan verdim hazırmısınız BEN GEBEYİM
23.21 çıktı
Gününüz ne zaman benim de yumurtlamadan sonraki 12.gunHayirr
Hayır yapmadım günümü bekliyorum
Merhaba, 28 ocakta yumurtlama akıntısı yaşadım sıcak da basıyordu yani yumurtlama geçti. Son iki gündür ateşim 37.4 - 37.9 arası cıkıyor ve yogun beyaz akıntım var. Regl 10 gün kaldı sizce ne olabilirCanm 36.7 mi 36.07 mi benimle paylaşır msn. 36.07 ise adet olacaksın demektir bence cok düşük ama 36.7 ise gebelik ısısı ortalama
Canm bence biraz mkrop kapmış olablrsn.37.3 üstü ateş sayılıyor. Gecen ay benm de 37.3 cıvarıydı ve rhatsızdım . 37.9 hele baya yüksek. Akıntı bence normal benm hep cok gelir regl öncesi. Daha da 10 gunun varmışMerhaba, 28 ocakta yumurtlama akıntısı yaşadım sıcak da basıyordu yani yumurtlama geçti. Son iki gündür ateşim 37.4 - 37.9 arası cıkıyor ve yogun beyaz akıntım var. Regl 10 gün kaldı sizce ne olabilir
Gebelik testime bakabilecek var mı?
Olabilir sanırım zaten bu salgını yeni atlattım amaaaan bakalım nolcak az once koltuk altı baktım yine 37.5Canm bence biraz mkrop kapmış olablrsn.37.3 üstü ateş sayılıyor. Gecen ay benm de 37.3 cıvarıydı ve rhatsızdım . 37.9 hele baya yüksek. Akıntı bence normal benm hep cok gelir regl öncesi. Daha da 10 gunun varmış
Çok silik çıkmış beta daha 20lerde olabilir yarın ya da sonraki gün yine tekrarla istersen ya da direkt kan ver regl geçtiyse
Siz görebildiniz zami aslında ben regli olmuyorum. 18 aylık bebeğim var emziriyorum. Ama dünden beri midem yanıyor, bulanıyor. İçime bir kurt düştü. Predictor yaptım. Gölge felan mı acabaÇok silik çıkmış beta daha 20lerde olabilir yarın ya da sonraki gün yine tekrarla istersen ya da direkt kan ver regl geçtiyse
O zaman ondan olabilir canım adete dek bence ısın normale doner cok gecmıs olsunOlabilir sanırım zaten bu salgını yeni atlattım amaaaan bakalım nolcak az once koltuk altı baktım yine 37.5
Amin inşaAllah canım benim dualarım tüm isteyenlerin başına en kısa zamandaÇok Çok tebrik ederimsağlıkla kucağınıza alın inşallah
Allahım bana da nasip etsin inşallah
![]()
Bu ayın 6 sıGününüz ne zaman benim de yumurtlamadan sonraki 12.gun
Insallah canim amin bir an onfe bende pozitif almak istiyorum Allahın izniyleAmin inşaAllah canım benim dualarım tüm isteyenlerin başına en kısa zamanda![]()
Merhaba! benm adetım gecıktı kan verdım 7.40 cıktı varmıdır lutfen yardımcıı olun ve kanamam varSen bilirsin cnm düşük degerle kaset test öğrenenler cok oldu en düşük 25 HCG zaten algılıyor daha düşükte ögrenilmez gerek yok yani