• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Evet aslında ikinci olacaktı ama ilkini düşük yaptım ilk bizim için senin?
Kullandığınız program tam gününü söylüyor. Burdaki takvim içinde bulunduğunuz haftayı.
Kullandığınız program a göre gidebilir siniz. Ama önemli olan haftası degil beta hcg 1500 üstü ise karindan usg ile görünür.
Yani herkesin aynı olmuyor kimi 4+5 de görür kimi 6. Haftada
Anladım cnm TSK ederim bugün tahlil 1242 çıktı batehcg ama haftaya bakalım dedik şimdi duyamazsak kalp atışını fln kafaya takmiyim dedim

Kızlar doktorda çok bekledim 1 saatten fazla ama nasıl bekliyorum, kan şekerim falan düştü orda kuru pasta vardı kalktım yedim valla. Doktorun cevizini de yedim :) Doktorum ilk hamileliğimde de doktorumdu ve çok severim kendisini doğumumda da çok iyiydi hep. Neyse kalp atışlarını duyduk şükürler olsun... 0.6 cm olmuş minnoşum :) Ben de şakayla dedim ki cinsiyeti ne , tabi belli olmaz biliyorum da. Doktor dur bakayım dedi %80 erkek dedi sağa yerleşmiş dedi :) tabi 12-13. hafta belli olur cinsiyeti dedi, benimki sadece bi tahmin dedi :KK200: Sağlıklı olsun tabi en önemlisi o ama bir kızım olduğu için gönlümden geçen erkek, bakalım hayırlısı. Allahım hep sağlıklı mutlu haberler vermemizi nasip etsin inşallah:):21::21:
Tebrik ederim canım ;) dam atsın o kalpler

Kizlar erken sevinmis olmaktan cok korkuyorum benim icin dua edin nolur.. 11 aylik cabanin sonunda zar zor cift cizgiyi gordum ama kahverengi lekenmem basladi benim hep oyle olur kistten oturu 2 gun once kahverengi leke gelir sonrada kirmizilar. Bata 2gun kaldi insallah erken sevinmemisimdir :(

Tebrik ederim canım :KK66: dam atsın o kalpler
Cook teşekkür ederim canım,Amiiin inşallah hep atsın o minik kalpler :)
Kizlar erken sevinmis olmaktan cok korkuyorum benim icin dua edin nolur.. 11 aylik cabanin sonunda zar zor cift cizgiyi gordum ama kahverengi lekenmem basladi benim hep oyle olur kistten oturu 2 gun once kahverengi leke gelir sonrada kirmizilar. Bata 2gun kaldi insallah erken sevinmemisimdir :KK43:
İnşallah bu sefer gelen yerleşme kanamasidir ve sağlıklı bir bebeğin olur canım, kan vermiş miydin

Kizlar erken sevinmis olmaktan cok korkuyorum benim icin dua edin nolur.. 11 aylik cabanin sonunda zar zor cift cizgiyi gordum ama kahverengi lekenmem basladi benim hep oyle olur kistten oturu 2 gun once kahverengi leke gelir sonrada kirmizilar. Bata 2gun kaldi insallah erken sevinmemisimdir :KK43:

Canım benimde regl tarihim gelince hafif kanamam ve lekelenmem oldu sonra keseyi gördük insallah seninde öyle olmuştur gönlünü ferah tutmaya çalış. Rabbim gönlüne göre versin

Günaydın herkese çok takip edemiyorum kızlar 5 yaşında bir oğlum var aksama kadar kosturmayla geçiriyor gunum. Bebisinin kalp atışını duyanlar kaç haftada duydular bugün 6+3 olduk dr randevum var ama acele mı ettim acaba ?
Ben duydugumda doktorum tam 6 haftalik demisti ama herkeste farkli olabiliyor kimo 7 haftalikken duyuyor yine de sansini bir dene derim canim

Bende cumaya randevu aldim. Guzel haberlerle geliriz insallah :)

Inşallah canımmmm :KK200:
Bakalım bi hafta değil 1 yıl sanki ..öyle uzun geliyor şuan

Yine uykusuz bir gece delireceğim ya uyuyamiyorum.. hepsi çok yemek yemekten sanırım tıka basa yedim. :kk77: Doldum taştım şimdi de uyuyamiyorum :işsiz:
Bende dört dönüyorum yatakta .:KK49:
Bi sıcak basıyor :confused:
Bi üşüme geliyor :confused:
Bi eşime sarıyorum yan döööön horlama diye :KK70:
Bi wc geldi gibi oluyor yokmuş :rolleyes:
Öyle böyle sabaha kadar 100 kere uyanıyorum :KK71:

Inşallah yerleşme kanamasıdır .
Bende de epey geldi o lekeler .
Hatta o sabah test yapmış ve çift çizgi görmüş olmasam .... bu ayda regl başladı sanardım ..

Günaydın herkese çok takip edemiyorum kızlar 5 yaşında bir oğlum var aksama kadar kosturmayla geçiriyor gunum. Bebisinin kalp atışını duyanlar kaç haftada duydular bugün 6+3 olduk dr randevum var ama acele mı ettim acaba ?

6+1 de kalp atımı izledik biz..henüz duyamadık ama ekranda bebeği ve kalbin atışını gördük .
1-2 güne net duyulur dedi ama randevum önümüzdeki cuma .... duymak için de bir daha gitmedim açıkcası .

Inşallah canımmmm :KK200:
Bakalım bi hafta değil 1 yıl sanki ..öyle uzun geliyor şuan

Bende dört dönüyorum yatakta .:KK49:
Bi sıcak basıyor :confused:
Bi üşüme geliyor :confused:
Bi eşime sarıyorum yan döööön horlama diye :KK70:
Bi wc geldi gibi oluyor yokmuş :rolleyes:
Öyle böyle sabaha kadar 100 kere uyanıyorum :KK71:
bunlar hep heyecandan oluyor
insan varlıgını bildiği için karnında heyecan tedirginlik bunlar uykuyu kacırıyor
ilk günler bende öyleydim simdi biraz daha rahat uyuyorm

günaydın hepinize
nasılsınz
ben işteyim herzaman ki gibi:))
kahvaltımı yaptım bir yumurta yedim. zeytin ekmek bugun bunlar:)
folik asitimi içtm.burdayım pek sohbet olmamıs dünden beri
biraz yazın yahu konusalım
ben hep buraya takılıyorum yaa iş dısında tek sohbet yerim burası

Benimde kk da zamanım çok geçiyor canım .
Ama ancak vakit bulabiliyorum buraya yazmaya ... editörlük ... ilgilendiğim diyet bölümü sebebi ile ...

Yine iyi yazıyorum bir çok arkadaşa göre :KK51:

Biz tam 6 haftalık iken gittiğimizde cihaz ileri derecede olduğu için doktor kalp atışlarını görebildiğini ancak çok erken olduğu için bizim göremediğimizi söyledi cnm.

Back