- 9 Ekim 2017
- 209
- 557
- 23
- 33
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #2.861
canım işte sen hiç içmediğin için o kadar kolay olmadığını bilmiyosun ama hele 1,5 paket içerken çok zor oluyo 4-5 tane içmeme rağmen parmak uçlarım falan uyuşuyo.. Zamanla bitiricem inşallah elimden geleni yapıyorum
Kızlar bazen sizin de hala adet sancısı gibi agriniz oluyor mu?
Oy kuzum ya seni çok iyi anlıyorumm. Önceki hamileliğimde pöfür pöfür içiyodum. 6-7 ye kadar düşürmüştüm günde. Tabi sonrasında 6 aylıkken bebeğimi kaybettim karnımda. Tabi sigaraya bağlamıyorum bunu. Allah nasip etti yine hamileyim ağzıma bile sürmüyorum çünkü çok vicdan azabı yaşadım diğer hamileliğimde. İnşallah çabuk bırakırsın sende
Cennette seni bekliyor insaallah o melek.isim koymak gerekirmis dusuk de olsa bebeklerimize ruh uflendikten sonra.sebep belirttiler mi pihtilasma flan mi vardi canim sende
.Bende bildigin adet sancilari oluyor ara ara
.Cennette seni bekliyor insaallah o melek.isim koymak gerekirmis dusuk de olsa bebeklerimize ruh uflendikten sonra.sebep belirttiler mi pihtilasma flan mi vardi canim sende
Böbrek yetmezliğim vardı maalesef. Böbrek yetmedi ikimizede
.
Heryerde ağrılar normalmis yazıyor zaten canım.Allah beterinden korusun..Bebislerimiz gelsin de ağrı vız gelir bizeeee
Amiiiin canım 9 ay hep böyle güzel haberler gelsin inşallah hepimizden :)Gözünüz aydın olsun canım Rabbim her daim güzel haberler ile doktordan çıkmayı nasip etsin bizlere
Evet canım insan çok seviniyor gerçekten. Amiin inşallahçok sevindimçok güzel bir haber verdin.. ALLAH daim eylesin hepimizin bebeklerini
Ayyy evet canım ya o pıt pıtlar ne güzel bir mutluluk gerçekten. Amiin tüm haziran anneleri hep güzel haberlerle gelelim inşallah..
canımmmmmmmm ne güzel haber ..ne mutluluk ... darısı tüm haziran annelerinin başına
Amiiiin canım 9 ay hep böyle güzel haberler gelsin inşallah hepimizden :)
Evet canım insan çok seviniyor gerçekten. Amiin inşallah
Ayyy evet canım ya o pıt pıtlar ne güzel bir mutluluk gerçekten. Amiin tüm haziran anneleri hep güzel haberlerle gelelim inşallah..
Kızlar doktorda çok bekledim 1 saatten fazla ama nasıl bekliyorum, kan şekerim falan düştü orda kuru pasta vardı kalktım yedim valla. Doktorun cevizini de yedim :) Doktorum ilk hamileliğimde de doktorumdu ve çok severim kendisini doğumumda da çok iyiydi hep. Neyse kalp atışlarını duyduk şükürler olsun... 0.6 cm olmuş minnoşum :) Ben de şakayla dedim ki cinsiyeti ne , tabi belli olmaz biliyorum da. Doktor dur bakayım dedi %80 erkek dedi sağa yerleşmiş dedi :) tabi 12-13. hafta belli olur cinsiyeti dedi, benimki sadece bi tahmin dediSağlıklı olsun tabi en önemlisi o ama bir kızım olduğu için gönlümden geçen erkek, bakalım hayırlısı. Allahım hep sağlıklı mutlu haberler vermemizi nasip etsin inşallah:)
Kızlar doktorda çok bekledim 1 saatten fazla ama nasıl bekliyorum, kan şekerim falan düştü orda kuru pasta vardı kalktım yedim valla. Doktorun cevizini de yedim :) Doktorum ilk hamileliğimde de doktorumdu ve çok severim kendisini doğumumda da çok iyiydi hep. Neyse kalp atışlarını duyduk şükürler olsun... 0.6 cm olmuş minnoşum :) Ben de şakayla dedim ki cinsiyeti ne , tabi belli olmaz biliyorum da. Doktor dur bakayım dedi %80 erkek dedi sağa yerleşmiş dedi :) tabi 12-13. hafta belli olur cinsiyeti dedi, benimki sadece bi tahmin dediSağlıklı olsun tabi en önemlisi o ama bir kızım olduğu için gönlümden geçen erkek, bakalım hayırlısı. Allahım hep sağlıklı mutlu haberler vermemizi nasip etsin inşallah:)
Bebek kesenin sağına yerleşmiş canım,valla kadın dogumcu dedi artık bakacaz:) kızımın 6+3 ultrason resmini buldum şimdi o da solundaymis gerçekten,hayırlısı artık Allah gonlumuzden geçeni sağlıkla versin inşallah :)ben sorarken sende yazmışsın canım
hmmm sağda ise erkekmiymişbilgi bilgidir bilelim açılalım :))
bu sağda demek kese sağa mı yerleşmiş , yoksa bebek mi kesenin sağına yerleşmiş ? ay çok sordum ...
hadi hayırlısı canım ya .... bende de bir erkek var bir de kız olsa keşke
Amiiin canim , bakalım tutacak mı tahmin :) İnşallah sen de sağlıkla alırsın güzel haberleriniBen onu hurafe saniyordum yahuu
Bu arada gozun aydin olsun aramizda iki gun var.pitt pitlar daim olsun
bhcg değerin kaçtır ki canım, 2000 üzerinde görünür inşallahKızlar bende yarın 11 e randevu aldım acaba görünürmu kese kızımdada doktor alttan bakmıştı gormuştu buda oyle olucak heralde inş gorurum miniğimi
Ayyy çok sevindim canim gözün aydınoleyy duyduk kalp atisini,eve gidince daha detaylı yazarım kızlar
teşekkür ederim canım valla çok büyük mutluluk, Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Bize de sağlıklı doğumlar ve bebeklerAyyy çok sevindim canim gözün aydın
Canim hayırlı olsun Allah tamamına erdirsinAusencia benim ilk bebeğim ve kalp atışını duyduk.
Eşim kalp atışını videoya çekmişti kayınpederime dinletti adamcağız ağlamaya başladı. Kendimi çok garip hissettim, suçluluk duyuyorum. 7 yıllık evliyim şimdiye kadar bebek düşünmemiştik hadi bi başlayalım hemen olmaz zaten dedik Allah hemen nasib etti ama ben hala kendimi hazır hissetmiyorum depresif endişeli bi ruh hali içersindeyim, bu durum da kendimi suçlu hissetmeme neden oluyor.
gibigibiyim bende sigara içiyordum ve içmekten büyük bi zeyk alıyordum. Ne yalan söyleyeyim öğrenir öğrenmez bırakamadım. Azaltarak gittim. Bende kahve yok ama kolayı çok severim yemeğin yanında 1 bardak. İki üç haftadır onu da içmiyorum. Aslında haksızlık bu belli bi miligrama kadar kafein izni var bende arada mesela haftada 1 normal kola içsem olmaz mı? Zero ya da diet aspartam olduğu için katiyen içmem ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?