2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Oy kuzum ya seni çok iyi anlıyorumm. Önceki hamileliğimde pöfür pöfür içiyodum. 6-7 ye kadar düşürmüştüm günde. Tabi sonrasında 6 aylıkken bebeğimi kaybettim karnımda. Tabi sigaraya bağlamıyorum bunu. Allah nasip etti yine hamileyim ağzıma bile sürmüyorum çünkü çok vicdan azabı yaşadım diğer hamileliğimde. İnşallah çabuk bırakırsın sende

Cennette seni bekliyor insaallah o melek.isim koymak gerekirmis dusuk de olsa bebeklerimize ruh uflendikten sonra.sebep belirttiler mi pihtilasma flan mi vardi canim sende

Cennette seni bekliyor insaallah o melek.isim koymak gerekirmis dusuk de olsa bebeklerimize ruh uflendikten sonra.sebep belirttiler mi pihtilasma flan mi vardi canim sende
.
40günlükken ruh üflenirmis bebeğe..Bi de aldiriyorlar ya Allahım affetsin katillerrrrr

Gözünüz aydın olsun canım Rabbim her daim güzel haberler ile doktordan çıkmayı nasip etsin bizlere
Amiiiin canım 9 ay hep böyle güzel haberler gelsin inşallah hepimizden :)
çok sevindim çok güzel bir haber verdin.. ALLAH daim eylesin hepimizin bebeklerini
Evet canım insan çok seviniyor gerçekten. Amiin inşallah

canımmmmmmmm ne güzel haber ..ne mutluluk ... darısı tüm haziran annelerinin başına
Ayyy evet canım ya o pıt pıtlar ne güzel bir mutluluk gerçekten. Amiin tüm haziran anneleri hep güzel haberlerle gelelim inşallah..

Kızlar doktorda çok bekledim 1 saatten fazla ama nasıl bekliyorum, kan şekerim falan düştü orda kuru pasta vardı kalktım yedim valla. Doktorun cevizini de yedim :) Doktorum ilk hamileliğimde de doktorumdu ve çok severim kendisini doğumumda da çok iyiydi hep. Neyse kalp atışlarını duyduk şükürler olsun... 0.6 cm olmuş minnoşum :) Ben de şakayla dedim ki cinsiyeti ne , tabi belli olmaz biliyorum da. Doktor dur bakayım dedi %80 erkek dedi sağa yerleşmiş dedi :) tabi 12-13. hafta belli olur cinsiyeti dedi, benimki sadece bi tahmin dedi Sağlıklı olsun tabi en önemlisi o ama bir kızım olduğu için gönlümden geçen erkek, bakalım hayırlısı. Allahım hep sağlıklı mutlu haberler vermemizi nasip etsin inşallah:)

eee anlat hele ... kesemiz nasıl büyümüş mü

ayyy hadi haftaya cuma olsun da bende gideyim

ben sorarken sende yazmışsın canım

hmmm sağda ise erkekmiymiş bilgi bilgidir bilelim açılalım :))

bu sağda demek kese sağa mı yerleşmiş , yoksa bebek mi kesenin sağına yerleşmiş ? ay çok sordum ...

hadi hayırlısı canım ya .... bende de bir erkek var bir de kız olsa keşke

Ben onu hurafe saniyordum yahuu
Bu arada gozun aydin olsun aramizda iki gun var.pitt pitlar daim olsun

Bebek kesenin sağına yerleşmiş canım,valla kadın dogumcu dedi artık bakacaz:) kızımın 6+3 ultrason resmini buldum şimdi o da solundaymis gerçekten,hayırlısı artık Allah gonlumuzden geçeni sağlıkla versin inşallah :)
Ben onu hurafe saniyordum yahuu
Bu arada gozun aydin olsun aramizda iki gun var.pitt pitlar daim olsun
Amiiin canim , bakalım tutacak mı tahmin :) İnşallah sen de sağlıkla alırsın güzel haberlerini

Canim hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin ben ilk gebeliğini öğrendiğimde testi yaptığımda bile elimde sigara vardi attım bi daha elime almadım.. hemen diyetisyene gidip onun kontrolünde çok sağlıklı beslenmeye başladım.. zararlı olduğunu bildigim hicbiseyi agzima surmedim hayatimi bi anda degistirdim ama bebegimin kalbi atmadi cok buyuk yikim yasadim.. ikinci gebeligim tedaviyle oldu tedaviden 1 ay önce zararlı herşeyi biraktim bebeklerin ikizdi yine kalpleri durdu yine büyük bi yıkım yasadim.. simdi 1 yil sonra Allah tekrar kismet etti.. bu kez biraz daha rahat olmaya karar verdim sigarayı doktorumun izniyle 5 e kadar içiyorum.. canim isteyince arada türk kahvesi de içiyorum.. canim ne isterse yiyorum istemedigim hiçbişeyi faydalı diye zorla yiyip içmeye çalışmıyorum (sut mesela) bu sefer keyfimce davranmaya karar verdim abartmadan.. zaten Allah kismet ettikten sonra hiçbişey bebeklerimizin gelmesine engel olamaz diye düşünüyorum.. benim felsefem bu kez böyle.. bence sen de çok aşırıya kaçmadan istediğin şeyleri yiyip içmelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…