• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Oy kuzum ya seni çok iyi anlıyorumm. Önceki hamileliğimde pöfür pöfür içiyodum. 6-7 ye kadar düşürmüştüm günde. Tabi sonrasında 6 aylıkken bebeğimi kaybettim karnımda. Tabi sigaraya bağlamıyorum bunu. Allah nasip etti yine hamileyim ağzıma bile sürmüyorum çünkü çok vicdan azabı yaşadım diğer hamileliğimde. İnşallah çabuk bırakırsın sende :21:
Allah bi daha yasatmasin canim insallah :( ben de insallah bikac haftaya tamamen bitiririm planim boyle :oops:

Canım en son pazar tahlil yappmıştım 205 çıkmıştı doktorm cumaya gel dedi yanlız benim 48 saatte 44 ten 205 katlamıştı yarın tahlil sonuçlarım çıkıcak
Eğer doktorun cagirdiysa git tabi, eğer 2.5 kat artış olursa iki güne 1300 falan oluyor HCG, ama daha fazla da artış olabilir tabi onu bilemiyoruz. 1300de görünmezse telaş yapma. En iyisini doktorun bilir. İnşallah gorursunuz,kalbin rahatlar canım.

Kızlar bu benim bebisimin kesesi.7 haftalık.ama icinde bebek görünmüyor.doktor kalp atışlarını duyamadı.sizde atarmisiniz resimleri.

Eğer doktorun cagirdiysa git tabi, eğer 2.5 kat artış olursa iki güne 1300 falan oluyor HCG, ama daha fazla da artış olabilir tabi onu bilemiyoruz. 1300de görünmezse telaş yapma. En iyisini doktorun bilir. İnşallah gorursunuz,kalbin rahatlar canım.
İnş canımya bi gorup kalp atışınıda duysaydım rahat edicem

Bebek kesenin sağına yerleşmiş canım,valla kadın dogumcu dedi artık bakacaz:) kızımın 6+3 ultrason resmini buldum şimdi o da solundaymis gerçekten,hayırlısı artık Allah gonlumuzden geçeni sağlıkla versin inşallah :)
Amiiin canim , bakalım tutacak mı tahmin :) İnşallah sen de sağlıkla alırsın güzel haberlerini :KK200:

ya ben bunu hep batıl inanış olarak bilirim .
şimdi merak ettim gittim oğlumun ultrasonlarına baktım ... ilk öğrendiğimde tam ortada :)) sonra hep sağda ...
şimdikine baktım zaten bi tane elimde görünen ..solda

Canım en son pazar tahlil yappmıştım 205 çıkmıştı doktorm cumaya gel dedi yanlız benim 48 saatte 44 ten 205 katlamıştı yarın tahlil sonuçlarım çıkıcak

canım tahmini 1000 i aşmış olur ama 2.5 katı gibi de artabiliyor o zaman görünebilir .. görünmezse de erkendir hiç tasalanma.

Kızlar bu benim bebisimin kesesi.7 haftalık.ama icinde bebek görünmüyor.doktor kalp atışlarını duyamadı.sizde atarmisiniz resimleri.

canım foto yok

şimdi merak ettim gittim oğlumun ultrasonlarına baktım ... ilk öğrendiğimde tam ortada :)) sonra hep sağda ...

canım tahmini 1000 i aşmış olur ama 2.5 katı gibi de artabiliyor o zaman görünebilir .. görünmezse de erkendir hiç tasalanma.

canım foto yok
Aa bu çok iyi haber işte :) Ya zaten doktorum %80 dedi,kesin demedi. Tahmin tahmindir dedim ben de sen söyle :KK49: inşallah seninki sağlıklı,guzel,akıllı bir kızdır benim ki de yine sağlıklı,yakışıklı,zeki bir erkek :dondurma:Allah hepimizin gönlüne göre versin:dua:

canım foto yok

Ben de batil bilirdim.ama bakarken bizim sagimiz ya da solumuz degil de tam tersine bakicaz bu durumda dimi.nasil bakiyorsunuz:işsiz:

20171019_204924.jpg
bu şimdiki bebeğim,kesenin sağına yerleşmiş dediği :)
20171019_205157.jpg
Bu da kızımın 6+3 ultrason resmi, kesenin solunda :) bakalım tahmin tutacak mı , sağlıklı olsunlar inşallah..

Aa bu çok iyi haber işte :) Ya zaten doktorum %80 dedi,kesin demedi. Tahmin tahmindir dedim ben de sen söyle :KK49: inşallah seninki sağlıklı,guzel,akıllı bir kızdır benim ki de yine sağlıklı,yakışıklı,zeki bir erkek :dondurma:Allah hepimizin gönlüne göre versin:dua:

Aminnnnnnn canım aminnnnnnnn:KK200: ..isteğimiz tabii ki sağlıklı hayırlı bir doğum ve evlat .. Ama Allah içimizi de biliyor işte :oops::oops:

Ben de batil bilirdim.ama bakarken bizim sagimiz ya da solumuz degil de tam tersine bakicaz bu durumda dimi.nasil bakiyorsunuz:işsiz:

tam tersine göre baktım evet canım ... aklı karışanlar :) ultrason kağıdını karnına koysun ona göre sağa sola baksın .

amaaaan ne bileyim işte , yapmadan duramadım . :KK48:

Eki Görüntüle 2057356
bu şimdiki bebeğim,kesenin sağına yerleşmiş dediği :)
Eki Görüntüle 2057360
Bu da kızımın 6+3 ultrason resmi, kesenin solunda :) bakalım tahmin tutacak mı , sağlıklı olsunlar inşallah..

Cok aydinlatici olmus tesekkurler:) benim ilk cekilenler ortadayms sonuncusuna baktim sagda.hastanede oldugum icin sık sık goruyorum bebisimi.ama benim icin hic fark etmez ilk bebis saglikli gelsin de hiiic onemli degil.

Aus kitap okumaya gider .... Haziran'ın güzel annelerine :KK15::KK15:

iyi geceler :KK200:
İyi gecelerrr canım,güzel okumalar :KK9:
Hayirli olsun canimm. Saglikla atsin kalbi insallah :KK200::KK200::KK200:
Amiiin canım hepimizin minnaklari sağlıkla doğsun inşallah :KK200::KK200:
Cok aydinlatici olmus tesekkurler:) benim ilk cekilenler ortadayms sonuncusuna baktim sagda.hastanede oldugum icin sık sık goruyorum bebisimi.ama benim icin hic fark etmez ilk bebis saglikli gelsin de hiiic onemli degil.
Rica ederim ne demek :KK48: Evet canım en önemlisi sağlıklı olması,bizimki temenni sadece:KK200::KK200:

Back